Resultaten voor feestzaal genk

 
feestzaal genk
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
feestzaal - Tent huren Tent huren.
Om een goed idee te krijgen voor wat u nodig hebt, is het belangrijk te weten op welke ondergrond de tenten worden geplaatst en voor hoeveel personen de tent moet dienen. Naast de tentenverhuur kunnen wij ook voor de volledige inrichting zorgen met tafels, stoelen, linnen, bestek verlichting.,
Feestzaal Genk Alle Feestzalen in Genk Limburg op Salino.be Salino.be.
Wie ooit al eens een evenement organiseerde, weet dat elk plan begint met de ideale feestzaal. Salino.be maakt de zoektocht gemakkelijk, en presenteert u een selectie feestlocaties in Genk Limburg volgens uw eigen zoekcriteria. Zo kan u bijvoorbeeld aangeven hoeveel personen u verwacht, of u catering nodig heeft en of er al dan niet parkeergelegenheid voorzien moet zijn.
restaurant hasselt
Foto's' De Kastert Genk Kastertstraat 51 3600 Genk.
Hier kan u voorbeelden terugvinden wat The Mix Project voor u kan doen in De Kastert Genk. U kan foto's' zien van de originele feestzaal en de door ons afgewerkte locatie. Gaat u een feest organiseren in De Kastert Genk?
sea life
Kachet I Unieke feestbelevingen in Limburg I Hasselt.
Met 15.000 events en 30 jaar bedrijvigheid op de teller inmiddels een gevestigde waarde in het Limburgse eventlandschap. Met een frisse wind, enkele van de regio's' mooiste locaties, een nieuw catering concept en een stevige achterban zijn we klaar om jou en je gasten weg te blazen.
Goedkoop luchthavenvervoer
Neerpelt Overpelt, het nieuws Internetgazet.
Rosalie Coenjaerts overleden. Zondag 27 januari 2019. In het Z.O.L. in Genk is vandaag Rosalie Coenjaerts overleden, de weduwe van Paul Cornelissen. Ze was 86 jaar. Vrijdag wordt ze gecremeerd, na een uitvaartliturgie om 10.30u in de parochiekerk van Overpelt-centrum.
bierglas
Zaal De Ontdekking te huur Bibliotheek Stad Genk.
Zaal De Ontdekking te huur. Onze polyvalente zaal De Ontdekking is onder bepaalde voorwaarden te huur voor derden. De zaal biedt plaats aan maximaal 100 personen. Verenigingen, organisaties, individuele personen en scholen, al dan niet uit Genk, kunnen er gebruik van maken.
genk sauna
Hotel de Schacht Genk in Limburg met feestzaal.
feestzaal trouw
Welkom.
Als jullie vragen hebben, kunnen jullie terecht op ons telefoonnummer. Met vriendelijke groeten., Feestzaal" De Lork." Kiezen voor feestzaal" De Lork" is kiezen voor een intieme. Feestzaal Lorka is niet enkel bekend van zijn dansfeesten en personeelsfeesten, maar. heeft een waaier aan mogelijkheden.:
joystick flight simulator
Feestzaal en verdagderzaal te huur in Genk AA Drink Soccer Arena.
onze zalen kunnen afgehuurd worden voor elke type feest met een capaciteit tot 100 personen. Andere onderwerpen in deze rubriek. Brasserie De" Drie Wijzen." Feestzaal en vergaderzaal. Bezoek vandaag nog het indoor sportcomplex bij uitstek! 2018 AA Drink Soccer Arena Sledderloweg 100/2, 3600 Genk Tel.

Contacteer ons