Meer resultaten voor feestzaal genk

 
feestzaal genk
feestzaal - Tent huren Tent huren.
Om een goed idee te krijgen voor wat u nodig hebt, is het belangrijk te weten op welke ondergrond de tenten worden geplaatst en voor hoeveel personen de tent moet dienen. Naast de tentenverhuur kunnen wij ook voor de volledige inrichting zorgen met tafels, stoelen, linnen, bestek verlichting.,
Babyborrel Genk Orangerie t Krekelhof.
Droomt u van een babyborrel in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Genk? Orangerie Feestzaal t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol babyborrel te organiseren.
restaurant hasselt
Limburg Partnerlocaties Feestlocaties Carpe Diem gastronomie op niveau.
Feesten in de mergelgrotten van Kanne zijn een belevenis om nooit meer te vergeten. In dit exceptionele kader kan u evenementen organiseren in de meest verschillende themas. Capaciteit: vanaf 50 tot 250 personen. Treintje van de parking tot aan de feestzaal.
Feestzalen
Feestzaal Genk Alle Feestzalen in Genk Limburg op Salino.be Salino.be.
Wie ooit al eens een evenement organiseerde, weet dat elk plan begint met de ideale feestzaal. Salino.be maakt de zoektocht gemakkelijk, en presenteert u een selectie feestlocaties in Genk Limburg volgens uw eigen zoekcriteria. Zo kan u bijvoorbeeld aangeven hoeveel personen u verwacht, of u catering nodig heeft en of er al dan niet parkeergelegenheid voorzien moet zijn.
persoonlijke leningen
Luminus Arena KRC Genk Vandersmissen Feestservice.
Functionele verlichting is aanwezig. Sfeerverlichting en geluid zijn zelf te voorzien. Meubilair is aanwezig. Luminus Arena KRC Genk. Deel deze pagina. met je vrienden. Waagnatie Hangar 29. Interesse in deze feestzaal? Vandersmissen Feestservice helpt je graag verder. Neem contact op.
adventure
Kachet I Unieke feestbelevingen in Limburg I Hasselt.
Met 15.000 events en 30 jaar bedrijvigheid op de teller inmiddels een gevestigde waarde in het Limburgse eventlandschap. Met een frisse wind, enkele van de regio's' mooiste locaties, een nieuw catering concept en een stevige achterban zijn we klaar om jou en je gasten weg te blazen.
boechout
Neerpelt Overpelt, het nieuws Internetgazet.
Dat de NWC-vaarders zo vroeg op het seizoen al in vorm waren, werd bewezen door de talrijke podiumplaatsen, met overwinningen voor Hidde Algera heren miniemen K1 75km, Jorden Algera heren kadetten K1 75, km, Piet Broekx heren K1 15km, Jana Luc Verduyckt Mix K2 15km, Amber Jannis Marie Smeulders dames K2 15km, Tom Verduyckt heren junioren K1 155km, Davy Theys heren veteranen K1 155km, Febe Timmermans dames aspiranten K1 155km, en Roos Broekx dames senioren K1 155km.
feestzaal bruiloft
Zaal De Ontdekking te huur Bibliotheek Stad Genk.
Zaal De Ontdekking te huur. Onze polyvalente zaal De Ontdekking is onder bepaalde voorwaarden te huur voor derden. De zaal biedt plaats aan maximaal 100 personen. Verenigingen, organisaties, individuele personen en scholen, al dan niet uit Genk, kunnen er gebruik van maken.
Sea
Hotel de Schacht Genk in Limburg met feestzaal. Hotel de Schacht Genk in Limburg met feestzaal.
Hotel en feestzaal in Genk. Hotel De Schacht. 3600 Genk, Belgi. T: 3208935 61 80. F: 3208936 42 32. Hotel de Schacht in Genk, Limburg. Hotel de Schacht staat voor kwaliteit en een persoonlijk warm onthaal, met 25 jaar ervaring.
pizza mobiel

Contacteer ons