Meer resultaten voor feestzaal genk

 
feestzaal genk
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
feestzaal - Tent huren Tent huren.
Om een goed idee te krijgen voor wat u nodig hebt, is het belangrijk te weten op welke ondergrond de tenten worden geplaatst en voor hoeveel personen de tent moet dienen. Naast de tentenverhuur kunnen wij ook voor de volledige inrichting zorgen met tafels, stoelen, linnen, bestek verlichting.,
Feestzaal De Schalm.
Bekijk onze faciliteiten. De accommodatie staat ten dienste van een brede doelgroep in de wijk en heeft als doel de sociale cohesie in de wijk te stimuleren en het socioculturele leven in de buurt te ondersteunen. Feestzaal De Schalm. zaal met podium.
fietsen leasen
t Pelterke KLEINE FEESTZAAL.
Een gezellige moderne feestzaal. De kleine feestzaal werd in 2012 vernieuwd. Hij is helemaal afgestemd op de hedendaagse behoeften en is zeer gerieflijk uitgerust. Een aparte toog, een ruime koelcel, een beamer met bijhorende geluidsinstallatie en draadloos internet maken van deze zaal de geschikte oplossing voor kleinere feestjes.
feestzaal verhuur
De Fleeketaer De Fleeketaer.
Feestzaal admin 2018-03-20T2059230000.: De ontmoetingsplaats in Bret-Gelieren Genk voor uw. Babyborrel Verjaardagsfeest Huwelijksfeest Burenbijeenkomst Pensioenviering Barbecue. Communiefeest Familiefeest Vergadering Repetitie Opleiding Infodag Tentoonstelling. Knutseldag Kooklessen Ruildag Koffietafel Congres Teambuilding Turnen Hobby. Plaats tot 200 personen. De uitbaters staan u met raad en daad bij.
restaurant hasselt
Inbraak in feestzaal Genk Het Nieuwsblad.
Nieuws uit een andere gemeente? Inbraak in feestzaal. 18/05/2012 om 0300: door vrs Print Corrigeer. GENK Dieven pleegden in de nacht van dinsdag op woensdag een inbraak in een feestzaal op de Noordlaan. De daders maakten twee aircotoestellen en een hoeveelheid drank buit.
BNP
Feestzaal Genk Eventonline.
Ons aanbod A Z. Home Feestzaal Genk. Verder lezen Offerte aanvragen. Verder lezen Offerte aanvragen. Contact en offerteformulier. Deze aanvraag wordt rechtstreeks naar de aanbieder gestuurd. Naam en voornaam. Deze bedrijven stellen zich graag aan u voor.: Meet in Mechelen.
Elysee in Genk, Koerlostraat 19, telefoon: 089/35 met openingsuren Feestzalen.
Za van 18.00h t/m 22.00h. Zo van 11.30h t/m 15.30h. 18.00h t/m 22.00h. Voor al uw feesten is er feestzalen Elysee. Ontdek andere handelaars in de buurt van Elysee in Genk. Lucien Londotstraat 5A. Sint-Trudoplein 6 1. Super Palace Dancing Feestzaal.
Dennenhof.
De belangrijke momenten verdienen unieke locaties. AromaZZ is een gevestigde waarde binnen het eventlandschap en beheert en werkt met enkele van de mooiste eventlocaties van Limburg. Het Dennenhof is een gedroomde locatie te Bokrijk voor feesten vanaf 20 personen, recepties en conferenties.
Overzicht zalen Thor Central Business Facilitycentrum.
Over Thor Central Zalen Overzicht zalen. La Grande Salle. VAN KIS TOT INSPIRATHOR FORMULIE. Bekijk onze diensten. EEN ZAAL BOEKEN OP THOR CENTRAL. Ontdek onze zalen info. MEER INFORMATIE NODIG. U kan ons bereiken tijdens onze kantooruren van maandag tot vrijdag: 08u30-17u30.

Contacteer ons