Meer resultaten voor feestzaal genk

 
feestzaal genk
Dennenhof.
De belangrijke momenten verdienen unieke locaties. AromaZZ is een gevestigde waarde binnen het eventlandschap en beheert en werkt met enkele van de mooiste eventlocaties van Limburg. Het Dennenhof is een gedroomde locatie te Bokrijk voor feesten vanaf 20 personen, recepties en conferenties.
lenen
De Fleeketaer De Fleeketaer.
Feestzaal admin 2016-11-02T1717040000.: De ontmoetingsplaats in Bret-Gelieren Genk voor uw. Babyborrel Verjaardagsfeest Huwelijksfeest Burenbijeenkomst Pensioenviering Barbecue. Communiefeest Familiefeest Vergadering Repetitie Opleiding Infodag Tentoonstelling. Knutseldag Kooklessen Ruildag Koffietafel Congres Teambuilding Turnen Hobby. Plaats tot 200 personen. De uitbaters staan u met raad en daad bij.
warmtepomp
Gasten geëvacueerd na brand in Genkse feestzaal Genk Het Nieuwsblad.
Er is vrijdagavond brand uitgebroken in feestzaal Laila in de Lucien Londotstraat in Zwartberg Genk. Het vuur ontstond onder een vals plafond. De brandmelders deden hun werk en zorgden ervoor dat zon 300 gasten die op dat moment aanwezig waren het gebouw tijdig konden verlaten.
https://www.e-shop-universal-led.fr/23-dalles-led
Feestzaal Genk Zaalverhuur Vergaderzaal Congreszaal.
Feestzaal de Lork is een ideale feestzaal voor communiefeestjes, bruiloften, personeelsfeestjes, familiefeestjes enz. 1 2 Volgende. Op de kaart hier boven ziet u een overzicht van Feestzalen, Vergaderzalen en Congreszalen in de buurt van Genk. Aan de linkerkant of bovenaan ziet u de gevonden Zalen en kan u uw zoekopdracht veranderen of verfijnen.
houtmethistorie.nl
De Flèèketaer Feestzaal Stad Genk.
De Flèèketaer Feestzaal toegankelijk voor personen met een beperking. Piehpelplein 4, 3600 Genk. Tot 200 personen in de polyvalente ruimte en tot 30 personen in de vergaderzalen. De polyvalente ruimte van feestzaal De Flèèketaer is geschikt voor allerhande feestjes maar niet voor jeugdfuiven.
dakwerken kalmthout
Feestzaal Genk Venues Online. Feestzaal Genk.
Geen Venues Gevonden We kunnen de locatie die je zoekt niet vinden. Gelieve de spelling de controleren. Sitemap Privacy Contact. Ontwerp en ontwikkeling Volta. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website kunnen bieden.
START.
Onze huisfotograaf maakt foto's' van de belangrijkste events die hier doorgaan. Geniet nog na en blader door de albums. Misschien bent u gespot! Overnachten in Genk. Wilt u, na het bezoeken van een event in de Limburghal, genieten van Genk en omgeving?
Anatolia Gezellig Lekker.
Dan is de cadeaubon van Restaurant Anatolia hét geschenk bij uitstek om te geven aan je vrienden, familie of iedereen die je wil verwennen. Zin om ook eens heerlijk gastvrij te genieten? Reserveer uw tafel bij Restaurant Anatolia. Graag tot binnenkort! Evence Coppéelaan 22. INSCHRIJVEN OP ONZE NIEUWSBRIEF. Copyright 2016 Anatolia Restaurant Genk All Rights Reserved Powered by Master-Y.

Contacteer ons