Meer resultaten voor feestzaal genk

 
feestzaal genk
De mooiste feestzaal Genk check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Genk. De feestzalen in Genk zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Genk zelf.
feestzaal
Feestzaal Genk Tennisdel.
We stoppen je niet in een achterzaaltje dat als feestzaal fungeert, maar laten je samen met je genodigden genieten van het gezellige en karaktervolle interieur van onze brasserie. Je reserveert een plek voor kleine of grote feesten. Organiseer je een feest met veel gasten? Dan sluiten we de deuren van onze brasserie en wordt jouw feest een privéfestijn. Plan je een groots evenement? Dan kun je terecht in onze grote zaal. Een feestje organiseren? Een feestje organiseren? Neem gerust contact op met Tennisdel Genk om de mogelijkheden te bespreken.
feestzaal
Feestzaal De Schalm.
Bekijk onze faciliteiten. De accommodatie staat ten dienste van een brede doelgroep in de wijk en heeft als doel de sociale cohesie in de wijk te stimuleren en het socioculturele leven in de buurt te ondersteunen. Feestzaal De Schalm. zaal met podium.
Lening simulatie
Inspirerende locaties Website C-mine Genk.
100 200 personen. 200 300 personen. De barenzaal is een magnifieke feestzaal in het Energiegebouw. Trouwfeesten, bedrijfsevenementen, seminaries, beurzen. Grote zaal C-mine cultuurcentrum. Deze theaterzaal is het paradepaardje van het C-mine cultuurcentrum. Het is de ideale locatie voor een congres, voorstel.
De Fleeketaer De Fleeketaer.
Feestzaal admin 2016-11-02T1717040000.: De ontmoetingsplaats in Bret-Gelieren Genk voor uw. Babyborrel Verjaardagsfeest Huwelijksfeest Burenbijeenkomst Pensioenviering Barbecue. Communiefeest Familiefeest Vergadering Repetitie Opleiding Infodag Tentoonstelling. Knutseldag Kooklessen Ruildag Koffietafel Congres Teambuilding Turnen Hobby. Plaats tot 200 personen. De uitbaters staan u met raad en daad bij.
Zaalzoeker Stad Genk.
Jeugd in Genk. Sport in Genk. Waarmee kunnen we je helpen? scroll naar links scroll naar rechts. Overzicht beschikbare zalen. ACLI LIMBURG I Carbonari toegankelijk voor personen met een beperking. AFI Winterslag Papa Cervi toegankelijk voor personen met een beperking. Alternatief vzw toegankelijk voor personen met een beperking. Anatolia Zaal met commerciële inslag. Bethanië Feestzaal toegankelijk voor personen met een beperking.
Feestzaal Laila Home.
Een gemotiveerd team staat samen met Izzet Akkiran klaar om uw feest, van welke aard ook, tot een onvergetelijke belevenis te maken. Feestzaal Laila, de enige zaal in Limburg met een capaciteit tot 1000 personen die een klasse-II vergunning heeft.
Zalen verhuur Genk goudengids.be.
Nieuwe Kempen 52/1, 3600 Genk. 6 Hoeve Jan. Kelchterhoefstraat 3, 3530 Houthalen Houthalen-Helchteren. Kempstraat 8, 3665 As. Diet in the Box. Overeinde 4, 3665 As. Diet in the Box. 9 De Vismarkt. Springstraat 64, 3530 Houthalen Houthalen-Helchteren. 10 Paro Feestzaal.

Contacteer ons