Zoeken naar feestzaal brasschaat

 
feestzaal brasschaat
Welkom bij parochiecentrum Drieheem."
Het parochiecentrum is in de eerste plaats bedoeld om de parochiale verenigingen een betaalbaar onderdak te bieden voor vergaderingen, bijeenkomsten en feesten. Daarnaast staat het ook ter beschikking van iedereen die er gebruik van wil maken en wiens doelstellingen niet strijdig zijn met die van de Parochie.
feestzaal
Feestzaal Immo 2dehands.be.
Café en grote feestzaal te huur. Groot Café aan drukke steenweg 2 koelcellen Broodjeszaak Grote Feestzaal 250 m Grote ingerichte keuken Apart afwasgedeelte met. 22 maart 2018 1200: Zottegem. Café-feestzaal @KuDa feestzaal van babyborrel tot rouwmaaltijd. alsook beschikbaar voor verenigingen.
controle mazouttank
Kasteelhoeve te huur voor feesten Flinkheuvel s Gravenwezel.
Tom helpt u graag verder. Hij brengt u graag in contact om uw culinaire dromen te bespreken met onze chefs, uw musicale tonen te leren kennen met onze chef-entertainment en met onze partners om uw evenement te ondersteunen waar nodig.
leningen vergelijken
Parochiecentrum D'Ouwe' Kerk in Brasschaat met openingsuren Feestzalen.
Lage Kaart 644 2930 Brasschaat. Klik voor gsm GSM: 0471/78 24 80. Feestzaal Feestzalen Parochiecentra. maandag vanaf 13u tot 16uur vrij toegang dinsdag en donderdag vanaf 19u30 tot 22u vrij toegang afpraken verhuur maandag 18u30 tot 20u zaterdag 9u30 tot 12u andere dagen op afpraak n.
Jachthoorn Traiteur feestzaal De Jachthoorn.
Traiteur feestzaal De" Jachthoorn." Welkom op de site van feestzaal en traiteur De Jachthoorn te Kapellen. Samen met ons vakkundig team baten wij, Luc Van Walle en echtgenote Nancy De Bast, De Jachthoorn al vele jaren met plezier en kundigheid uit.
Home Hostellerie Klokkenhof hotel restaurantBrasschaat.
Prachtig gelegen aan de noordzijde van Brasschaat, niet ver van de snelweg, doch in het hart van de Noorder Kempen ontvangt het team van t Klokkenhof u graag in haar gezellig charmehotel. Ons hotel beschikt over 13 charmante hotelkamers, 2 ruime suites en een appartement met 3 slaapkamers, allen ingericht in de Flament stijl.
zaalverhuur Gemeente Brasschaat.
nutswerken gemeentehuis Dr. Signalisatieplan Verhoevenlei Brasschaat tweede ontwerp. wees niet gek, doe de teken check. uitbater gezocht voor De Hemelhoeve. uitbater gezocht voor De Hemelhoeve. 20180423 Formulier Kandidatuur 001. extra sluitingsdagen gemeentehuis OCMW. Pop up Europa Brasschaat. Den Toren open voor publiek!
Welkom bij Salons De Groene Jager Salons De Groene Jager.
Op minder dan 3km van de E19 Antwerpen Breda is er een vlotte bereikbaarheid naar onze locatie met als grote troef parkeergelegenheid op eigen terrein die plaats biedt voor 100 wagens. Alle vragen kan je kwijt aan ons ervaren team.

Contacteer ons