Op zoek naar feestzaal brasschaat?

 
feestzaal brasschaat
Van der Valk Hotel Restaurant Dennenhof.
Feestzaal Sequoia Kruger. Feestzaal Kruger Anshi. Vergaderzaal Kruger Anshi. Aan de open haard in de Lounge bar. Onze gasten beoordelen ons met een. uit 4843 betrouwbare beoordelingen. Vergaderlocatie in Brasschaat. Onze zalen bieden volop mogelijkheden voor uw vergadering, seminar, presentatie of opleiding.
feestzaal
Lucullus.
persoonlijke lening
zaalverhuur Gemeente Brasschaat.
Kleine daad, schoon resultaat! Weet jij wat te doen bij een nucleair ongeval? Stem op OCMW Brasschaat. FotoForum Brasschaat 10/25 maart. Bredabaan verkeersvrij tijdens koopzondag. Fit de zomer in. publicatie VPK sept 2017 ZBB. vacaturetekst ZBB zorgkundigen. vacature medewerker Ruimte Wonen.
feestzaal antwerpen
t Pelterke KLEINE FEESTZAAL.
Een gezellige moderne feestzaal. De kleine feestzaal werd in 2012 vernieuwd. Hij is helemaal afgestemd op de hedendaagse behoeften en is zeer gerieflijk uitgerust. Een aparte toog, een ruime koelcel, een beamer met bijhorende geluidsinstallatie en draadloos internet maken van deze zaal de geschikte oplossing voor kleinere feestjes.
De mooiste feestzaal Brasschaat check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Brasschaat. De feestzalen in Brasschaat zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Brasschaat zelf.
Bedrijfsevenementen en Privé-feesten Kasteel van Brasschaat.
Te midden in één van Vlaanderens mooiste parken is het befaamde Kasteel van Brasschaat gelegen. De indrukwekkende inkomhal met open haard en het zonnige terras met zicht op de parkvijver dompelen u meteen onder in de sfeer van luxe en grandeur uit lang vervlogen tijden. Omgeven door al dit prachtige groen, vijvers, fonteinen en een unieke rozentuin is dit de ideale setting voor uw feest, meeting, seminarie, teambuilding of evenement. Het Kasteel heeft ongeveer 7 verschillende zalen met een capaciteit tot 1000 personen en kan naar ieders smaak en budget, volledig of gedeeltelijk geboekt worden. Verschillende opstellingen en benodigdheden zullen wij voor u voorzien zodat uw seminarie of feest volledig naar wens kan verlopen. Het Kasteel biedt u een brede waaier van formules aan voor uw feest of seminarie, kortom wij werken een op maat gemaakt voorstel uit zodat uw evenement zowel voor u als voor uw gasten een onvergetelijk succes wordt! Met de grootste zorg ontvangen wij u graag in onze prachtige feestzaal die het ideale kader vormt voor ieder feest!
Feestzaal Brasschaat Zaalverhuur Vergaderzaal Congreszaal.
Home Feestzaal Brasschaat. Hier vindt u een lijst van Zalen en Feestzalen in de buurt van Brasschaat. Gebruik uitgebreid zoeken om preciezer te zoeken. Javascript is uitgeschakeld. Daarom kunt u mogelijk niet alle zoekfuncties op deze pagina gebruiken. Als u een nieuwe zoekopdracht wilt starten zonder javascript aan te zetten, moet u eerst terug naar de homepage.
Feesten Brasserie, Restaurant De Roode Leeuw te Brasschaat.
Feestzaal The Attic. Feestzaal Long Island. Feestzalen De Roode Leeuw / Bar dO. U wilt een klein of groot, relaxed of stijlvol, spetterend of intiem feest organiseren voor uw vrienden, kinderen, kennissen, collegas of familie? Dan bent U bij ons aan het juiste adres en dit alles vlak in het centrum van Brasschaat.

Contacteer ons