Zoeken naar feestzaal brasschaat

 
feestzaal brasschaat
Welkom bij Salons De Groene Jager Salons De Groene Jager.
Op minder dan 3km van de E19 Antwerpen Breda is er een vlotte bereikbaarheid naar onze locatie met als grote troef parkeergelegenheid op eigen terrein die plaats biedt voor 100 wagens. Alle vragen kan je kwijt aan ons ervaren team.
dakwerken Brasschaat
Feestzaal Kasteel van Brasschaat Feestzaal huwelijk Feestzalen Trouwlocaties Trouwzalen.
Toon alle zalen. Over deze site. Feestzaal in Antwerpen: Kasteel van Brasschaat. Home Feestzaal Antwerpen Feestzaal Kasteel van Brasschaat. Gemeentepark 5 Brasschaat. 03 653 06 06. Feestzaal in Kasteel in Antwerpen in uitgestrekt domein. Feestzaal in Antwerpen in een Kasteeltje.
verlovingsringen
Iets te vieren? Feesten Hostellerie Klokkenhof hotel restaurantBrasschaat.
Like us on facebook! Hostellerie Klokkenhof hotel restaurantBrasschaat Bredabaan 950 2930 Brasschaat m. Iets te vieren? Hotel Restaurant t Klokkenhof biedt een ongeƫvenaarde omgeving voor al uw feestelijke bijeenkomsten, zij het met de familie, in clubverband of met de collegas.
pizza mobiel
Brasschaat Open Golf Country Club Golfclubs.
Golfshop Hans Lemmens open van 10u tot 17u30 gesloten op maandag. Functionele zalen zaal Birdie, zaal Eagle, ontvangstruimte als vergaderruimte met audiovisueel materiaal en wi-fi of als feestzaal. Openingsuren receptie en practice: week van 8u tot 22u weekend en feestdagen van 8u tot 21u. Weekend en Belgische feestdagen. Main Course 9 holes. Main Course 18 holes. Junior Course 9 holes. 2 32 ballen. 2 32 ballen. Korting voor junioren. Prijzen zijn onder voorbehoud. Meer info vind je op: http//www.brasschaatgolf.be/green.php.: Meer foto's' 13. Met de groene omgeving van de Antwerpse Kempen is Brasschaat en omstreken een fijne bestemming voor een vakantie in de natuur.
dakwerken Brasschaat
Ons Middelheem Uw locatie voor evenementen, feesten en meetings.
Midden in het centrum van Brasschaat ligt de parochiezaal Ons Middelheem. Met verschillende ruimtes gaande van vergaderlokalen tot een feestzaal biedt Ons Middelheem mogelijkheden voor allerlei evenementen: feesten, recepties, meetings of seminaries. Ons Middelheem heeft tal van troeven.: Centrale ligging, vlak bij het Park van Brasschaat en het Kasteel van Brasschaat Bredabaan 423, Brasschaat.
sociale security
Parochiecentrum D'Ouwe' Kerk in Brasschaat met openingsuren Feestzalen.
Gezien de ligging van de feestzaal, in het Parochiecentrum van Brasschaat, is de zaal zeer geschikt voor feesten die samenhangen met een gebeurtenis in de kerk. Denk maar aan Communiefeesten, doopfeesten en huwelijksfeesten. Ook voor feesten die loshangen van christelijke gelegenheden, kan u een feestzaal huren in het Parochiecentrum van Brasschaat.
Vochtbestrijding Snel
Feestzaal huwelijk beste top 5 feestzalen.
Beste feetszaal met grote tuin: Hof te Rhode! Andere genomineerde feestzalen waren: De groene jager in Brasschaat, Hof van Reyen in Boechout en de Maekelhoeve in Veerle. Over Hof te Rhode.: Je moet een beetje geluk hebben met het weer bij deze feestzaal, want deze zaal boek je vooral voor zijn immense en heel erg knappe tuin!
Feestzalen
Feestzaal Brecht Brasserie De Kasteelhoeve.
Brasserie De Kasteelhoeve Feestzaal. Brasserie De Kasteelhoeve Feestzaal. Brasserie De Kasteelhoeve Feestzaal. Brasserie De Kasteelhoeve Feestzaal. Brasserie De Kasteelhoeve Feestzaal. Brasserie De Kasteelhoeve Feestzaal. Brasserie De Kasteelhoeve Feestzaal. Brasserie De Kasteelhoeve Feestzaal. Brasserie De Kasteelhoeve Feestzaal. Brasserie De Kasteelhoeve Feestzaal.
te koop tenerife

Contacteer ons