Resultaten voor feestzaal amsterdam

 
feestzaal amsterdam
Nieuwe Nieuwe pagina pagina 4. 3.
Zoek Locatie. Bepaal hier uw selectie.: Advies. Contact. Zaal toevoegen. Zoek Locatie. Bepaal hier uw selectie.: Aantal Personen.: Zaal toevoegen. Zoek Locatie. Bepaal hier uw selectie.: Aantal Personen.: Geen voorkeur. Feest en borrel locaties voor 25-100 personen in Amsterdam Centrum.
diamant
Zaalverhuur Amsterdam voor 20 tot 2000 personen.
Wil je voordat het feest losbarst nog een spannend programma opstellen? Amsterdam is uitermate geschikt voor een spannend programma voordat je losgaat in de feestzaal Amsterdam. Of dat dit op vergadergebied is met een vergaderlocatie Amsterdam, op feestgebied met een feestlocatie Amsterdam of een unieke bruiloft in Amsterdam op een trouwlocatie Amsterdam.
jfr-nature-et-bois.com
Welkom bij The Royal Zaalverhuur.
Wij dragen bij aan een onvergetelijke indruk die uw gasten zullen krijgen. Ieder feest of andere gebeurtenis zien wij als een unieke gebeurtenis. Om dit evenement tot een succes te maken denken wij graag met u mee over de invulling.
TMS
Partycentrum de Kroon.
zondag tot 0100: 1350., De prijzen zijn inclusief tafels en stoelen zonder decoratie. Voor meer informatie neem telefonisch contact met ons op: 06 24 99 80 16. Direct Contact Opnemen. Uw e-mail adres. Partycentrum de Kroon Jan Rebelstraat 5. 1069 BZ Amsterdam.
zaalverhuur amsterdam
ZAALVERHUUR AMSTERDAM Desmet Studio's.'
Desmet Studio's' vlakbij Artis is gelegen aan de Plantage Middenlaan 4a in Amsterdam, op 10 minuten loopafstand van het Rembrandtplein en op slechts 5 minuten met het OV vanaf Amsterdam Centraal. De Plantage is goed bereikbaar met de fiets, metro halte Waterlooplein uitgang Hortus, 2 tramlijnen en met de auto via de Wibautstraat, Middenweg of de Piet Heintunnel.
vergaderlocatie rotterdam
Zaalverhuur de Diamant.
DE DIAMANT PARTYCENTRUM IS DE PERFECTE FEESTZAAL EN FEESTLOCATIE IN AMSTERDAM. Aan de rand van Amsterdam Sloten ligt zaalverhuur partycentrum De Diamant. Een nieuwe locatie met grote allure in Amsterdam Sloten West. De Diamant Zaalverhuur Amsterdam biedt u de mogelijkheid om uw gasten te ontvangen in een sfeervolle omgeving met voelbare luxe.
zalen verhuur rotterdam
Partycentrum Noord Amsterdam.
1033 SC Amsterdam. Tel: 31 020 633 69 00. Mob: 31 06 223 16 131. Neem contact met ons op. Wellicht dat u nog een vraag heeft met betrekking tot onze diensten of prijzen. Middels het onderstaande contactformulier kunt u ons bereiken.
Bijzondere feestzalen Amsterdam DNLS.nl.
Amsterdam heeft een enorm groot aanbod van feestzalen. Wij hebben de beste, mooiste en meest unieke feestzalen voor u gevonden en op onze site geplaatst. Vanaf hier kunt u op zoek naar een perfecte feestzaal die past bij uw wensen.

Contacteer ons