Resultaten voor feestzaal amsterdam

 
feestzaal amsterdam
feestzaal - Tent huren Tent huren.
Om een goed idee te krijgen voor wat u nodig hebt, is het belangrijk te weten op welke ondergrond de tenten worden geplaatst en voor hoeveel personen de tent moet dienen. Naast de tentenverhuur kunnen wij ook voor de volledige inrichting zorgen met tafels, stoelen, linnen, bestek verlichting.,
Zalen.
Concerten en dancefeesten vullen de evenementenkalender regelmatig aan. Founders en partners. In het Amsterdam Innovation Arena werken we samen met partners aan het stadion van de toekomst. Op het gebied van energie zijn wij per saldo klimaatneutraal. Wil je de nieuwsbrief ontvangen?
diamant
Zaalverhuur in Amsterdam.
beschikt over een zestal schitterende zalen in hartje Amsterdam. Een uniek pand op een unieke locatie, achter de Dam. Vanaf 125, huurt u al een zaal bij ons. Een fris/bier drinkt u voor 150. Met zes verschillende zalen, die elk hun eigen karakter hebben, is er voor ieder wat wils.
partycentrum
Feestzaal Amsterdam-Zuidoost Flavour Town.
Naast dat u bij ons een feestzaal huurt in Amsterdam-Zuidoost, staan wij ook graag voor u klaar op het gebied van catering. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en denken met u mee. Kom met ons in contact door te bellen naar 06 857 770 07. Vergaderruimte huren Amsterdam.
Zaalverhuur
Zaalverhuur Amsterdam Zuidoost, aan de Amstel Van der Valk.
Bij Van der Valk Hotel Amsterdam zijn alle zalen sfeervol ingericht en voorzien van de nieuwste apparatuur. Heeft u een zaal gehuurd voor business doeleinden? Uw presentatie komt goed tot zijn recht op een lcd-presentatiescherm met een draadloos ClickShare systeem.
zaalverhuur amsterdam
Koninklijk Concertgebouw Wikipedia.
De muziekzaal in het honderd jaar eerder gebouwde Felix Meritis, aan de Keizersgracht in Amsterdam diende als voorbeeld voor de Kleine Zaal in Het Concertgebouw. Achter de Grote Zaal bevindt zich op de begane grond een ovale zaal die precies onder de Kleine Zaal ligt en dezelfde omtrek heeft.
Feestzalen
De Marktkantine Amsterdam locaties meetings.nl.
De Marktkantine huist tijdelijk in het Marcanti-gebouw aan de Jan van Galenstraat 6, een markant gebouw met veel geschiedenis. Gebouwd in 1936 als marktkantine, de kantine voor kooplui van de naastliggende markt nu: Food Center Amsterdam. In 1956 uitgebouwd tot groot theater, waar artiesten als Jacques Brel optraden.
zaal voor kinderfeestje amsterdam
Krijgen Ghanezen nu dan eindelijk hun eigen feestzaal? Amsterdam PAROOL.
Narish Parsan van de Burger Beweging Amsterdam riep tegen middernacht dat het allemaal één grote poppenkast was, dagelijks bestuurder Emile Jaensch gooide zijn papieren neer en zei dat hij er geen zin meer in had, waarop voorzitter Urwin Vyent ogenblikkelijk de vergadering afhamerde en de vier verbouwereerde aanwezigen op de publieke tribune bedankte voor hun komst naar het stadsdeelkantoor. Over de feestzaal was bijna een uur gesproken, en vooral heel veel niet gezegd.
zaal trouwfeest
Repeteren in de kleine zaal van Q-Factory Amsterdam.
Klik hier voor het Privacy Statement van Q-Factory. Openingstijden per activiteit.: Repetitieruimtes 900: 000.: Q-Cafe 1000: 100.: Events: wisselende openingstijden. Q-Factory Hotel is geopend in juni 2017. 1093 NE Amsterdam. Voor zakelijke en commerciële aanvragen kunt u contact opnemen met sales@q-factory-amsterdam.nl.
amersfoort

Contacteer ons