Resultaten voor feestzaal amsterdam

 
feestzaal amsterdam
Zaalverhuur Amsterdam voor 20 tot 2000 personen.
Wil je voordat het feest losbarst nog een spannend programma opstellen? Amsterdam is uitermate geschikt voor een spannend programma voordat je losgaat in de feestzaal Amsterdam. Of dat dit op vergadergebied is met een vergaderlocatie Amsterdam, op feestgebied met een feestlocatie Amsterdam of een unieke bruiloft in Amsterdam op een trouwlocatie Amsterdam.
zaalverhuur amsterdam
DHZ Zaalverhuur.
Het pand bevindt zich midden in het centrum van Amsterdam, op vijf minuten loopafstand van Amsterdam Centraal Station, achter de Effectenbeurs en schuin achter warenhuis De Bijenkorf. De zaal heeft capaciteit voor maximaal 250 personen en is ongeveer 200 vierkante meter groot.
feestzaal
Zaal huren in Amsterdam Zaalhuren.net.
Zo kunt u in Amsterdam een zaal huren bij hotels, discotheken, clubs, activiteitencentra, restaurants, musea, cafe's, theaters en nog veel meer. Informatie over een zaal huren in Amsterdam. Heeft u een passende zaal of locatie gevonden die u wilt huren in Amsterdam?
diamant
Feest en trouwzaal Amsterdam Partycentrum De Kroon.
Bekijk Trouwzaal feestzaal Diadeem Trouwzaal feestzaal Diadeem. Bekijk Trouw feestzaal Tiara Trouw feestzaal Tiara. Partycentrum De Kroon. 3 Feest en trouwzalen. Heeft u binnenkort een ruimte nodig om van uw trouwfeest, geboortefeest of zakelijke bijeenkomst een onvergetelijke bijeenkomst te maken? Dan bent u bij Partycentrum De Kroon aan het juiste adres. Naast dat onze feest en trouwzalen centrum centraal gevestigd is in Amsterdam Osdorp, beschikt u bij ons over gratis parkeerplekken en alle gemakken om uw feest tot een succes te maken.
leningen berekenen
Feestzaal in Amsterdam Zuidoost Gemeente Amsterdam.
Nieuws stadsdeel Zuidoost. Feestzaal in Amsterdam Zuidoost. 14 maart 2018. Oproep: Wie durft! Bewoners van stadsdeel Zuidoost willen een feestzaal. Welke ondernemer met een gebouw of grond in Zuidoost wil en kan een feestzaal voor 1000 tot 1500 mensen mogelijk maken?
De mooiste feestzaal Amsterdam check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Amsterdam. De feestzalen in Amsterdam zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Amsterdam zelf.
Amstelzaal.
Op een unieke locatie in Amsterdam Oud-Zuid ligt de Amstelzaal. Een mooie ruimte voor grote en kleinere groepen met een fantastisch terras aan het water en op het zuiden. De Amstelzaal is het societeits gedeelte van roei en zeilvereniging de Amstel.
Partycentrum Noord Amsterdam.
1033 SC Amsterdam. Tel: 31 020 633 69 00. Mob: 31 06 223 16 131. Neem contact met ons op. Wellicht dat u nog een vraag heeft met betrekking tot onze diensten of prijzen. Middels het onderstaande contactformulier kunt u ons bereiken.

Contacteer ons