Resultaten voor huur feestzaal

 
huur feestzaal
Stad Aalst.
lenen
Zalenverhuur Antwerpen? Vind het op DNLS.
Alle zaalverhuur in Antwerpen. Om de markers te zien selecteer eerst een plaats. Snel naar uw gewenste locatie. Wellicht ook interessant voor u? Over deze pagina. Zaalverhuur in Antwerpen? Vind en vergelijk diverse zalen en vraag vrijblijvend informatie aan bij meerdere locaties.
schatter huis
Feestzaal Antwerpen Alle Feestzalen in Antwerpen op Salino.be Salino.be.
Wie ooit al eens een evenement organiseerde, weet dat elk plan begint met de ideale feestzaal. Salino.be maakt de zoektocht gemakkelijk, en presenteert u een selectie feestlocaties in Antwerpen volgens uw eigen zoekcriteria. Zo kan u bijvoorbeeld aangeven hoeveel personen u verwacht, of u catering nodig heeft en of er al dan niet parkeergelegenheid voorzien moet zijn.
www.lunchcafeblom.nl
Verhuur ontmoetingscentrum De Vrede Gemeente Olen.
De grote en professioneel ingerichte keuken staat garant voor snelle en kwaliteitsvolle dienstverlening tijdens feesten. Traiteurdiensten kunnen er gebruik van maken. Kleine zaal gelijkvloers. Op het gelijkvloers is er ook nog een kleine zaal die plaats biedt aan 55 personen.
psychiaterstortelder.nl
Zaalverhuur Gemeente Drogenbos.
Inname openbaar domein / Huur verkeersborden. Zaalverhuur Gemeente Drogenbos. De gemeente Drogenbos heeft verschillende zalen die ter beschikking worden gesteld voor privé doeleinden aan natuurlijke personen of voor de verenigingen van Drogenbos. Zaal De Regenboog is gelegen op de Grote Baan 234a te 1620 Drogenbos. De Regenboog heeft tot doel verenigingen die activiteiten in het belang van de inwoners van Drogenbos organiseren de nodige accommodatie te verlenen. Daarnaast wordt de zaal tegen betaling ook ter beschikking gesteld aan privé personen en verenigingen van buiten de gemeente. Het Paviljoen is gelegen op de Grote Baan 247 te 1620 Drogenbos. Het Paviljoen heeft tot doel de sociaal-culturele verenigingen en alle andere verenigingen die activiteiten in het belang van de inwoners van Drogenbos organiseren de nodige accommodatie te verlenen. Het mag niet ter beschikking gesteld worden voor privé doeleinden aan natuurlijke personen. De gemeentelijke feestzaal is gelegen op de Grote Baan 222, 1620 Drogenbos achter het gemeentehuis.
huur feestzaal
Zaal huren Edegem Vrije tijd.
Bestaande gebruiker: Log in Nieuw? Schrijf je in. Sport en recreatie. Je bent hier: Home Organiseren Zaal huren. Brochure zalenverhuur in Edegem. Een gemeentelijke zaal of locatie online reserveren. Gebruikersreglement polyvalente zaal muziekschool. Polyvalente zaal muziekschool: gebruiksreglement. Sporthal Den Willecom.
Zaalverhuur Gemeente Tessenderlo.
Algemene informatie bestuur. A tot Z. cultuurhuis Tessenderlo/De Griffel. cultuurhuis Tessenderlo/De Kriekel. cultuurhuis Tessenderlo/het LOO. cultuurhuis Tessenderlo/'t' Goor. Drankprijzen culturele infrastructuur. Huurtarieven culturele infrastructuur. Rodeheide 3 3980 TESSENDERLO Tel. 013 35 53 20 e-mail. Vandaag: 10.00 12.00 uur en 15.00 19.00 uur.
Zaal huren Gemeente Balen.
Horeca in Balen. De Most Keiheuvel. Financieel beheerder OCMW. Verbroedering met Ladesti. Peterschap 17e Esc. Zoek je zaal op www.balen.be. A tot Z. Boeken feestzaal Keiheuvel. Pastorij Olmen huren voor activiteiten. Verhuur sportinfrastructuur en tennispleinen. Zaalverhuur vrijetijdscentrum of andere lokalen gemeenschapscentrum.

Contacteer ons