Op zoek naar huur feestzaal?

 
huur feestzaal
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
Een zaal huren Gemeente Beersel.
Tariefreglement Gemeentelijke infrastructuur voor sociaal-cultureel gebruik 1026Kb, pdf. Bezoek Bezoekerscentrum De Lambiek aanvraagformulier. Bezoek kasteel van Beersel aanvraagformulier. Huur evenementenhal DOC aanvraagformulier. Huur occasioneel Moesjebaaz aanvraagformulier. Huur repetitief Moesjebaaz aanvraagformulier. Huur occasioneel Gemeentelijke Feestzaal Beersel aanvraagformulier. Huur Bezoekerscentrum De Lambiek aanvraagformulier.
zanger inhuren
Feestzaal Gent Alle Feestzalen in Gent Oost-vlaanderen op Salino.be Salino.be.
Een feestelijk onthaal in de tuin, een sprankelende cocktail in de attractieve bar met aansluitend feestmaal of een riant buffet in de feestzaal voor 230 à 250 personen of in één van de andere salons. Grenzenloze mogelijkheden zijn er legio.
zaalverhuur amsterdam
Enkel zaal te huur Plan4Events.
Verhuur van oude trams en bussen. Speciale ritten voor groepen. Le Manoir du Capitaine. Feestzaal met of zonder traiteur. Enkel zaal te huur. Feestzaal met catering. Feestlocaties per provincie. Maak uw keuze. Feestzaal met catering. Feestzaal: enkel zaal te huur.
jan smit inhuren
Een feestzaal huren voor je event: het Torenhof geeft advies.
Staat er binnenkort een huwelijk, personeelsfeest, afscheidsdrink of communiefeest op de agenda, dan helpt het Torenhof je hier op weg om de meest ideale feestzaal te vinden! Een feestzaal huren is immers meer dan enkel een ruimte vinden voor je event.
trouwfeest zaal
Gemeentelijke feestzaal Gemeente Boutersem.
De tarieven vind je terug in het verhuurreglement. Huurformulier feestzaal 293Kb, pdf. Reglement feestzaal 694Kb, pdf. Neervelpsestraat 11 3370 Boutersem tel. 016 72 10 63 e-mail. Open vandaag: 9.00 tot 12.00 u. Burgerzaken extra open op woensdag van 13.00 tot 15.45 u.
persoonlijke leningen
Zaalzoeker Stad Genk.
Milieu en natuurcentrum Het Heempark toegankelijk voor personen met een beperking. Missione Feestzaal Italiaanse Gemeenschap toegankelijk voor personen met een beperking. Nas Dom Feestzaal Sloveense Gemeenschap toegankelijk voor personen met een beperking. Ons Tehuis toegankelijk voor personen met een beperking.
muziek trouwfeest
zaal huren Gemeente Brasschaat.
Home / bestuur diensten / diensten / ons aanbod A-Z / producten / Z / zaal huren. Op zoek naar een zaal voor je activiteit? Het cultuurcentrum helpt je graag verder. Het beschikt over diverse zalen zoals polyvalente ruimten, tentoonstellingsruimten, theaterzaal, cursuslokalen.
tent trouwfeest
Zaalverhuur ontmoetingscentrum Het Oude Badhuis.
Als je activiteit voortduurt na 24 uur s nachts wordt er een bijkomende huur van 75 euro aangerekend. Drank en technisch materiaal. Wanneer je een zaal huurt, kan je gratis technisch materiaal bestellen. Drank bestel je op voorhand via het aanvraagformulier.

Contacteer ons