Meer resultaten voor huur feestzaal

 
huur feestzaal
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
Zaalverhuur @ The Park.
Onze zalen kijken uit naar het groen van het park en hebben veel licht en stralen rust uit. Exclusieve huur van het terras zorgt voor unieke gevoel van privacy midden in het park. The Park is dé plaats voor sport, wellness, events, cultuur, workshops en meer.
provincie Antwerpen
Zaal huren Dennenoord.
De zaal beschikt over een grote toog, met voldoende koeling voor de dranken. De keuken beschikt over 2 fornuizen met elk 4 kleine gasbekken, een friteuse met 3 ketels, een au bain marie, potten en pannen, borden en lepels, wijn en champagneglazen. Ook is er een groot podium beschikbaar, dit is inbegrepen in de huur van de zaal en kan voor verschillende optredens gebruikt worden.
zaal trouwfeest
Feestzaal De Comeet.
Onze feestzaal is de unieke locatie voor jouw party! Een verjaardagsfuif met vrienden, een verrassingsfeest voor je partner? Wij zorgen voor een vlotte organisatie, toogpersoneel, bewegende lichten, een sfeer-mistmachine, luidsprekers DJ-set. U hoeft enkele zorgeloos te genieten, samen met uw gasten.
Zaalverhuur
A-stad.
zaalverhuur amsterdam
Verhuur Feestzaal Mechelen Eventonline.
Feestzaal in de Kempen Best Western Plus Aldhem Hotel. Offerte aanvragen Verder lezen. Felixpakhuis HET SALON Antwerpen 2000. Feestzaal op t Eilandje Felix Pakhuis HET SALON. Offerte aanvragen Verder lezen. Bebronna Kallo 9130. Feestzaal Waasland Bebronna. Offerte aanvragen Verder lezen.
Laar
Wil je een feestzaal huren in Antwerpen? The Floor is yours. Wil je een feestzaal huren in Antwerpen? The Floor is yours.
Feestzaal huren in Antwerpen? Kom naar The Floor in Berchem! We horen graag je plannen. We zullen er alles aan doen om jouw feest tot een succes te maken! Boek direct online. GROTESTEENWEG 91 2600 ANTWERPEN. INFO@THEFLOOR.BE 32 03 286 8040. Zaal huren in Antwerpen? Welkom bij The Floor in Berchem. We hebben ruimte te huur voor workshops, vergaderingen, teambuilding, feestjes, tentoonstellingen, cursussen, brainstorms en meer.
globe
Zaalverhuur Cultuur en toerisme Vrije tijd Gemeente Zaventem.
De aanvraag dient gestuurd te worden naar info@ccdefactorij.be. Er zijn in Zaventem ook enkele niet-gemeentelijke zalen te huur. Hieronder vindt u een overzicht.: Nossegem: zaal De Kring. Pastoor Dupontstraat 17. 0491/22 23 01 Olivier Tondeur. Zaventem: zaal Sint-Maarten. 02/725 04 37 Richard Meert.
traiteur trouwfeest prijs
Feestzaal.
Vanaf nu kan u ook bij ons terecht voor het huren van de feestzaal Het Kleine Geluk. Op zoek naar een locatie voor een babyborrel, communiefeest, verjaardagsfeest? Dan is deze feestzaal zeer geschikt. De zaal kan met of zonder keuken gehuurd worden.
SEO-test

Contacteer ons