Zoeken naar goedkope feestzaal huren antwerpen

 
goedkope feestzaal huren antwerpen
Zaalverhuur ontmoetingscentrum Het Oude Badhuis.
uit in antwerpen. in de wijk. In het Oude Badhuis kan je een lokaal of een zaal huren om activiteiten en feesten te organiseren. Zo stimuleren we ontmoetingen tussen bewoners en betrokkenheid bij het samenleven in de wijk 2060 en de stad.
audio versterkers
Feestzaal Antwerpen Alle Feestzalen in Antwerpen op Salino.be Salino.be.
Sint-Katharinastraat 191, Ruisbroek Antwerpen vanaf 10 tot 100 personen. Hof ter Zielbeek is gelegen aan de rand van het gelijknamige Park ter Zielbeek, een groene oase in Ruisbroek. Deze nieuwe feestlocatie ademt nu reeds geschiedenis uit, want werd ongebracht in de conciërgerie van een oud kasteelgebouw uit de 18e eeuw. De authentieke elementen van dit gebouw uit 1721 werden gecombineerd met een modern en warm interieur. Ideaal voor elk van uw feesten. Privéfeesten: Bent je op zoek naar een feestzaal? Een communie, huwelijk, babyborrel, jubileum, bedrijfsfeest of een andere gelegenheid? De combinatie van de authentieke elementen van het gebouw samen met een modern en warm interieur maken van Hof ter Zielbeek de ideale locatie voor al uw feesten. Samen met een professioneel team wordt bekeken hoe uw perfecte feest er uitziet en wordt een formule op maat uitgewerkt op basis van uw gelegenheid en budget. Bij mooi weer is het bovendien heerlijk vertoeven op het ruime terras dat uitkijkt op het gelijknamige park ter Zielbeek. Bedrijfsevents: U kan in Hof ter Zielbeek ook vergaderruimtes huren.
vendome
Gate15 Assisting students in Antwerp.
kids paintball
Zalenverhuur Antwerpen? Vind het op DNLS.
Alle zaalverhuur in Antwerpen. Om de markers te zien selecteer eerst een plaats. Snel naar uw gewenste locatie. Wellicht ook interessant voor u? Over deze pagina. Zaalverhuur in Antwerpen? Vind en vergelijk diverse zalen en vraag vrijblijvend informatie aan bij meerdere locaties.
verkeerd getankt benzine in diesel
Zaalverhuur Overige immobiliën 2dehands.be.
Wilt u voor een evenement of een speciale gelegenheid tafels en stoelen huren? Dan bent u bij Isra verhuur aan het juiste adres. 24 december 2017 0117: Antwerpen. te huur handelspand anneessensstraat 9. 200m kelder 1ste verdieping 70m 2de verdieping 70m 3de verdieping 70m total-630m In het hart van antwerpen, aan. 8 december 2017 1353: Kapellen. Feestzaal vrij van catering en brouwer te huur.
Zalen verhuur Antwerpen goudengids.be.
Londenstraat 52, 2000 Antwerpen. 16 De Geesten. Waterstraat 12, 2180 Ekeren Antwerpen. 17 HAVN Church. Italiëlei 8, 2000 Antwerpen. 18 Hof Ter Delft. Laar 42, 2180 Ekeren Antwerpen. Meir 4, 2000 Antwerpen. 20 Wilgenhof Feestzaal. Moeshofstraat 136-138, 2170 Merksem Antwerpen.
Feestzaal Huren In Antwerpen Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
Voor feestzaal in Antwerpen hebben we momenteel 128 mogelijkheden. Feestzaal in Antwerpen, feestzaal antwerpen, feestzaal in antwerpen, feestzalen antwerpen, feestzaal huren antwerpen, feestzaal verhuur antwerpen, zaal antwerpen, zaalverhuur antwerpen, evenementenzaal antwerpen, feestzaak antwerpen, wat je ook nodig hebt, je kan altijd bij eventplanner.be terecht.
Welkom op www.antwerpen.be Startpagina Zaalzoeker.
Op zoek naar een geschikte repetitieruimte? U kan via onderstaande criteria op zoek gaan naar een geschikte ruimte, maar vanaf 1 februari staat de nieuwe website van Zaalzoeker online. Dan kan u nog makkelijker een geschikte zaal voor uw activiteiten vinden.

Contacteer ons