Meer resultaten voor feestzaal te huur antwerpen

 
feestzaal te huur antwerpen
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
feestzaal te huur - Live muziek huren kan je overal.
Sommige zijn professionelen en anderen zijn amateurs, doch allemaal muzikanten met goede bedoelingen.De inzet en het engagement die men opbrengt voor de goede zaak is hierin één van de belangrijkste elementen. Het is aan de klant om af te wegen welke muzikanten en DJ's' ze voor hun feest willen engageren.
Ruimtes Antwerp Expo.
Blauwe Groene zaal. Gele Oranje zaal. Antwerp Expo 2018. Antwerp Expo behoort tot Easyfairs. site door The Reference. Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden.
appartement te huur in antwerpen
Feestzalen t Fortje.
De zaal beschikt tevens over een geluidsinstallatie, TV, grote dansvloer en lichtinstallatie. Getuigenissen van onze klanten. Ons trouwfeest werd tot in de puntjes verzorgd en dit aan een zeer schappelijke prijs. Zaterdag 28 mei 2016 een superleuke huwelijksfeest en feest nacht meegemaakt Alles prima in orde, goeie Dj, supervriendelijke bediening en supersympathieke zaakvoerder Werner Het was top daar int'Fortje' en wie er iets te vieren heeft mag me er altijd uitnodigen goe bezig, Bedankt.
huis te huur antwerpen
Lokaalgebruik Kavka.
Repetitieruimtes voor kleine bands tot maximum acht personen. Kavka heeft twee concertzalen: één in het centrum van Antwerpen en één op het Kiel. Beide kunnen gebruikt worden om onder andere feesten en concerten te organiseren. Twee grote en twee kleinere danszalen die gebruikt kunnen worden voor dans, theater of kunstprojecten, maar ook voor workshops of vergaderingen.
app te huur antwerpen
zaalverhuur ontmoetingscentrum Het Stadsmagazijn.
maandag: 18 tot 22 uur. dinsdag tot vrijdag: 830: tot 22 uur. zaterdag: 12 tot 18 uur. info over taksen en auteursrechten. Ben je op zoek naar een feest, hobby, repeteer of vergaderruimte in Antwerpen, raadpleeg dan zeker ook www.antwerpen.be/zaalzoeker.
statafels huren antwerpen
Feestzaal Royal Palace Feestzaal Antwerpen.
lening goedkoop
Welkom in het Valaarhof!
Welkom in het Valaarhof! Welkom op de website van het Gemeenschapscentrum Valaarhof te Wilrijk. Op deze site vindt u informatie over de huur van zalen en van de activiteiten in het centrum. Het Valaarhof is een centrum dat ten dienste staat van de gemeenschap van de wijk het Valaar, gelegen in het district Wilrijk tussen de Beerschotwijk, Hoboken en de Boomsesteenweg achter de kazerne van de Federale Politie. Het centrum wordt lokaal beheerd onder de koepel van de Private Stichting Vicariaat Antwerpen RPR: 0681.716.790.
finca te koop costa del sol
Zaalverhuur Trix Antwerpen.
Bij de huur van deze zaal zal een medewerker van Trix aanwezig zijn en wordt de zaal na afloop van het evenement gepoetst. Extra licht en geluidmateriaal en ondersteunend personeel bv. techniekers kunnen op aanvraag worden voorzien. Hiervoor wordt een offerte op maat gemaakt. Met onze ruime evenementiële ervaring ondersteunen wij u graag op technisch, logistiek en organisatorisch vlak. Gemakkelijke bereikbaarheid in Antwerpen, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.;
elzenveld
Dansschool Antwerpen Danzateljee.com.
Of je nu een dansschool zoekt voor jouw zoon, dochter of misschien voor jezelf: met het brede gamma danslessen vind je altijd een dansles! Dansschool in Antwerpen biedt voor iedere leeftijd een passende dansles. Ben je een 55-plusser en wil je in beweging blijven door te dansen?

Contacteer ons