Resultaten voor feestzaal te huur antwerpen

 
feestzaal te huur antwerpen
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
Outfort, Fort 8, Hoboken, feesten, feestzaal, seminarie, incentive, training, feest, vergadering, vergaderen, feestlocatie, vergaderlocatie, touwenparcours, opleiding, teambuilding, training, events,
In Outfort is die speciale omgeving die je zoekt om de dag helemaal af te maken. T: 03/825 07 33. N 51 9.884 E 4 20.914. Outfort is bereikbaar met bus 1 en 140. Klik hier voor de routeplanner van De Lijn. Een ogenblik geduld De geografische ligging wordt berekend. Fort 8 is een van de forten van de Brialmontgordel. De bouw van het fort startte in 1859, over een gebied dat voordien bestond uit gronden van kastelen, waaronder het Scaldisburg van graaf Moretus. De werken waren in 1864 voltooid. Bij het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog bleek het fort echter vrij nutteloos: de technologie was reeds achterhaald. In 1977 kocht de toenmalige gemeente Hoboken het fort op. Sinds begin 2001 heeft Outfort de uitbating verkregen over een oude, leegstaande schietgang in de verdedigingswal rond het fort. Deze Capponiera werd stijlvol en authentiek gerenoveerd tot een unieke seminarieruimte annex feestzaal.
verhuur tenten antwerpen
Hof Van Reyen Uw feestzaal in Antwerpen.
3 generaties feestervaring. Op amper een boogscheut van hartje Antwerpen verwijderd, leidt een prachtige oprit met oude kasseien tot de Brouwerij en Orangerie: twee prachtige zalen die feestzaal Hof Van Reyen toebehoren. De familie Pauwels organiseert al 55 jaar lang feesten gestart in de naburige gemeente Mortsel in 1963 en sinds 1985 actief in Boechout in het mooie pand Hof Van Reyen.
evenementen antwerpen
Droomlocatie voor Privé en Bedrijfsfeesten te Antwerpen 30 tot 600 personen s Graevenhof.be Privé en Bedrijfsfeesten te Antwerpen 30 tot 600 personen s Graevenhof.be.
Feestzalen in Antwerpen. Droomlocatie voor privé en bedrijfsfeesten. s Graevenhof heeft intieme, maar ook bruisende en authentieke feestzalen geschikt voor élk feest of evenement. In een wip creëert ons team de juiste sfeer voor jouw evenement. Een bedrijfsfeest of toch liever iets kleins? We staan te popelen om samen met jou een prachtig moment uit te tekenen. Bruisende business events. Bij een bedrijfsfeest in het s Graevenhof draaien we de rollen graag even om. We nemen je bij de hand en begeleiden je doorheen jouw spetterend evenement. Die laat je gewoon achter bij de vestiaire. Naast ruime vergaderaccommodatie, moderne audiovisuele apparatuur en gratis WiFi helpen we je graag met het uitdenken van je evenement. Nodig je gasten uit in één van onze stijlvolle zalen en vergeet zelf niet volop mee te genieten. Voordelen van s Graevenhof. Feestzalen voor 20 600 personen 200 parkeerplaatsen. Vier met ons mee Geniet van ons jubileum aanbod! Ben je op zoek naar een unieke feestzaal met veel mogelijkheden voor jouw speciale dag of bedrijfsevent?
trouwfeest
Feestzaal Efsane De mooiste feestzaal in België/Nederland.
Wij bieden live video streaming aan zodat zij toch nog getuige kunnen zijn van uw speciale dag. Efsane Feestzaal biedt plaats voor 20 tot 1000 personen. Efsane biedt u de mogelijkheid om uw eigen evenement te organiseren in een luxe high-end zaal.
partytent verhuur antwerpen
Meeting rooms event locatie in Antwerpen BluePoint.
BluePoint Antwerpen stelt ook 3 buitenruimtes voor, waaronder een prachtig dakterras. Bedrijfsevenementen bij BluePoint Antwerpen. De locatie biedt verschillende event zalen te huur. Of u nu een kleine vergaderzaal of een grote eventruimte nodig heeft voor uw meeting of uw conferentie, BluePoint Antwerp biedt oplossingen op maat.
seo specialist
Beschikbare panden.
Overname restaurant in upscale woonwijk centrum Antwerpen. Goed draaiend restaurant over te nemen in upscale woonwijk van Antwerpen. MODERNE FEESTZAAL MET RESTAURANT INCLUSIEF GEBOUW EN WOONST OOST-VLAANDEREN. Overname aandelen van goed gelegen feestzaal, incl. restaurant; prachtig terras en privéwoonst. OVERNAME PRACHTIG INGERICHT 4HOTEL IN UNIEKE SETTING.
Academy
MatchMakers Feestzalen.
over te nemen: restaurant / taverne met woonst en feestzaal te Mechelen. Hoekligging op drukke baan. Ruime eigen parking en gelegen in de. Verlaagd in prijs. Over te nemen: traiteur / delicatessen zaak in de omgeving van Wijnegem Goede locatie op een drukke winkelstraat. Zaak bestaat reeds 2. Te koop: zeilend hotelschip met ligplaats te Antwerpen.
lenen op afbetaling
Verhuur zalen in het Havenhuis Port of Antwerp.
Spelers in de haven. Het succes van Antwerpen. Sfeerfilm Haven van Antwerpen. Volg de haven op YouTube. Wegenwerken in de haven. Vind verbindingen met Port of Antwerp. Ruimte om te investeren. Supply chain oplossingen. Kennis en expertise. Jaarverslag milieucoördinator 2017.
pizza mobile

Contacteer ons