Zoeken naar feestzaal pajottenland

 
feestzaal pajottenland
Feestzaal Gooik Alle Feestzalen in Gooik Vlaams-brabant op Salino.be Salino.be.
Op de rand van de Brabantse Kouters en het heuvelachtige Pajottenland vind je Eenhoorn, reeds meer dan 41 jaar een familiezaak en vaste waarde in de streek. Lekker eten, ontspannen vergaderen of uitgebreid feesten behoren tot de mogelijkheden in deze oude hofstede.
lenen
Welkom.
Op de rand van de Brabantse Kouters en het heuvelachtige Pajottenland vindt u Eenhoorn, reeds meer dan 41 jaar een familiezaak en vaste waarde in de streek. Lekker eten, ontspannen vergaderen of uitgebreid feesten behoren tot de mogelijkheden in deze oude hofstede.
plateaulift buiten
Terheyde.
Klanten, traiteurs, catering en eventbedrijven kunnen ons bereiken voor meer info via 0473/83 47 01 of zaal.terheyde@skynet.be. Wij zijn geboren, getogen en geworteld in het Pajottenland. Wij dragen het Pajottenland in ons hart, geraken niet uitgekeken op het heuvelachtig en landelijk landschap.
Keyboost United Kingdom
Feestzaal Meiseniersschuur.
Graag meer Informatie? De Meiseniersschuur is gelegen te Lennik, het hart van het glooiende Pajottenland. De site is zeer vlot bereikbaar via de assen E40 Brussel-Gent, N8 Brussel-Ninove of N285 Asse-Edingen. Ingesloten in het domein bevindt zich een zeer ruime private parkeerruimte.
https://www.ipower.eu/nl/default/2007713/Marketing/Internet.aspx
Welkom op de website van feestzaal De Architect.
geluidsisolatie vloer
Pajottenland Zalen.be.
Zend een bericht naar de zaal verantwoordelijke. Zalen in de kijker. Doopfeest / Baby borrel. Eindelijk alle feestzalen van Vlaanderen op 1 website. Wij zoeken zelf geen zaal voor u, wij brengen u alleen in contact met de verschillende zalen op deze website.
Het Notelaarshof: Prachtige feestzalen van gerenoveerde hoeve aan de rand van het Pajottenland.
Deze gerenoveerde hoeve aan de rand van het Pajottenland, is een geslaagde combinatie van authentiek en modern. Het complex bestaat uit een feestschuur grote zaal voor 120 personen en een hooizolder kleine zaal met alle technische faciliteiten voor 50 personen.
De mooiste feestzaal Sint Martens Lennik check DNLS!
De feestzalen in Sint Martens Lennik zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Sint Martens Lennik zelf.

Contacteer ons