Resultaten voor feestzaal pajottenland

 
feestzaal pajottenland
Feestzaal Gooik Alle Feestzalen in Gooik Vlaams-brabant op Salino.be Salino.be.
Op de rand van de Brabantse Kouters en het heuvelachtige Pajottenland vind je Eenhoorn, reeds meer dan 41 jaar een familiezaak en vaste waarde in de streek. Lekker eten, ontspannen vergaderen of uitgebreid feesten behoren tot de mogelijkheden in deze oude hofstede.
goedkope lening
De Witte Hoeve. Sint-Pieters-Leeuw, Brussel. Evenementen en animatie. De Witte Hoeve Sint-Pieters-Leeuw.
De Witte Hoeve ligt midden in de weidse landerijen, aan de voet van het Pajottenland en op nauwelijks 5 minuten rijden van de Brusselse Ring. Door de rustgevende ligging is De Witte Hoeve de plaats bij uitstek voor vergaderingen, seminaries en feesten.
Wc pot
Feestzaal Meiseniersschuur.
Graag meer Informatie? De Meiseniersschuur is gelegen te Lennik, het hart van het glooiende Pajottenland. De site is zeer vlot bereikbaar via de assen E40 Brussel-Gent, N8 Brussel-Ninove of N285 Asse-Edingen. Ingesloten in het domein bevindt zich een zeer ruime private parkeerruimte.
oprichten
Terheyde.
Klanten, traiteurs, catering en eventbedrijven kunnen ons bereiken voor meer info via 0473/83 47 01 of zaal.terheyde@skynet.be. Wij zijn geboren, getogen en geworteld in het Pajottenland. Wij dragen het Pajottenland in ons hart, geraken niet uitgekeken op het heuvelachtig en landelijk landschap.
Het Notelaarshof: Prachtige feestzalen van gerenoveerde hoeve aan de rand van het Pajottenland.
Deze gerenoveerde hoeve aan de rand van het Pajottenland, is een geslaagde combinatie van authentiek en modern. Het complex bestaat uit een feestschuur grote zaal voor 120 personen en een hooizolder kleine zaal met alle technische faciliteiten voor 50 personen.
Feestzalen De Majeur Feesten in Stijl in Vlaams-Brabant.
De Majeur is gelegen ten westen van Brussel in de groene de rand van het Pajottenland. Wanneer u dus op zoek bent naar een feestzaal in Oost-Vlaanderen of een feestzaal in Vlaams-Brabant dan zit u bij de Majeur zeker goed.
De mooiste feestzaal Gooik check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Gooik. De feestzalen in Gooik zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Gooik zelf.
De mooiste feestzaal Sint Martens Lennik check DNLS!
De feestzalen in Sint Martens Lennik zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Sint Martens Lennik zelf.

Contacteer ons