Meer resultaten voor feestzaal pajottenland

 
feestzaal pajottenland
Krekelhof Feesten in stijl in hartje Pajottenland.
Omgeven door het prachtige groen in het heuvelachtige landschap van Gooik is Krekelhof al jaren een vaste waarde in het Pajottenland. Vandaag hebben Frank en Karine Dehandschutter hun feestzalen uitgebouwd tot een prachtige locatie waar elke gast in stijl wordt ontvangen.
inhoud mazouttank
De Cafcauter.
De Cafcauter is gelegen in Sint-Pieters-Kapelle, een deelgemeente van Herne, het groene kwadrant van het Pajottenland. BB en faciliteiten. 1 suite en 2 ruime kamers met badkamer. Mezzanine met zithoek. Poolhouse met sauna. Zonnegericht terras en tuin. Feestzaal en Seminaries.
accountant antwerpen
Feestzaal Meiseniersschuur.
Graag meer Informatie? De Meiseniersschuur is gelegen te Lennik, het hart van het glooiende Pajottenland. De site is zeer vlot bereikbaar via de assen E40 Brussel-Gent, N8 Brussel-Ninove of N285 Asse-Edingen. Ingesloten in het domein bevindt zich een zeer ruime private parkeerruimte.
Simulatie autolening
Terheyde.
Klanten, traiteurs, catering en eventbedrijven kunnen ons bereiken voor meer info via 0473/83 47 01 of zaal.terheyde@skynet.be. Wij zijn geboren, getogen en geworteld in het Pajottenland. Wij dragen het Pajottenland in ons hart, geraken niet uitgekeken op het heuvelachtig en landelijk landschap.
Welkom op de website van feestzaal De Architect.
De mooiste feestzaal Sint Martens Lennik check DNLS!
De feestzalen in Sint Martens Lennik zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Sint Martens Lennik zelf.
Home.
Summer time BBQ time. Voor groepen vanaf 25 personen raadpleeg hier onze brochure BBQ Outdoor Cooking Molenhof. Feestzaal Molenhof gelegen in hartje Pajottenland, op de grens van Roosdaal en Liedekerke. biedt u een ideaal kader voor al uw feesten en events.
Het Notelaarshof: Prachtige feestzalen van gerenoveerde hoeve aan de rand van het Pajottenland.
Deze gerenoveerde hoeve aan de rand van het Pajottenland, is een geslaagde combinatie van authentiek en modern. Het complex bestaat uit een feestschuur grote zaal voor 120 personen en een hooizolder kleine zaal met alle technische faciliteiten voor 50 personen.

Contacteer ons