Meer resultaten voor feestzaal pajottenland

 
feestzaal pajottenland
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
De mooiste feestzaal Sint Martens Lennik check DNLS!
De feestzalen in Sint Martens Lennik zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Sint Martens Lennik zelf.
lenen simulatie
Welkom op de website van feestzaal De Architect.
vochtbestrijding
Het Notelaarshof: Prachtige feestzalen van gerenoveerde hoeve aan de rand van het Pajottenland.
Deze gerenoveerde hoeve aan de rand van het Pajottenland, is een geslaagde combinatie van authentiek en modern. Het complex bestaat uit een feestschuur grote zaal voor 120 personen en een hooizolder kleine zaal met alle technische faciliteiten voor 50 personen.
opkopers
Pajottenland Zalen.be.
Zend een bericht naar de zaal verantwoordelijke. Zalen in de kijker. Doopfeest / Baby borrel. Eindelijk alle feestzalen van Vlaanderen op 1 website. Wij zoeken zelf geen zaal voor u, wij brengen u alleen in contact met de verschillende zalen op deze website.
poetshulp
Home Kloosterhoeve Galmaarden.
Teneinde U beter te kunnen ontvangen stelt onze Kloosterhoeve U haar gesloten privéparking gelegen op de locatie ter beschikking voor maximaal 16 voertuigen. Wij kijken er al naar uit U mogen te verwelkomen op 06 mei! Polyvalente ruimte Feestzaal Lees meer.
Krekelhof Feesten in stijl in hartje Pajottenland.
Omgeven door het prachtige groen in het heuvelachtige landschap van Gooik is Krekelhof al jaren een vaste waarde in het Pajottenland. Vandaag hebben Frank en Karine Dehandschutter hun feestzalen uitgebouwd tot een prachtige locatie waar elke gast in stijl wordt ontvangen.
Terheyde.
Klanten, traiteurs, catering en eventbedrijven kunnen ons bereiken voor meer info via 0473/83 47 01 of zaal.terheyde@skynet.be. Wij zijn geboren, getogen en geworteld in het Pajottenland. Wij dragen het Pajottenland in ons hart, geraken niet uitgekeken op het heuvelachtig en landelijk landschap.
Feestzaal Meiseniersschuur.
Graag meer Informatie? De Meiseniersschuur is gelegen te Lennik, het hart van het glooiende Pajottenland. De site is zeer vlot bereikbaar via de assen E40 Brussel-Gent, N8 Brussel-Ninove of N285 Asse-Edingen. Ingesloten in het domein bevindt zich een zeer ruime private parkeerruimte.

Contacteer ons