Meer resultaten voor feestzaal ninove

 
feestzaal ninove
Zalen verhuur Ninove goudengids.be.
t Angereelstraat 99, 9400 Appelterre-Eichem Ninove. 8 Tom Dooly. Jan De Coomanstraat 5, 9506 Zandbergen Geraardsbergen. 9 De Pennelekker. Ninoofsesteenweg 22, 9450 Denderhoutem Haaltert. Diet in the Box. 10 Die Crone Centrum. Idegemplein 21, 9506 Idegem Geraardsbergen. 11 Feestzaal Koetshuis.
live sign in
Feestzalen in Ninove.
Restaurants in Gooik, Feestzaal in Gooik, Seminarie in Gooik, Traiteurs in Gooik. Heirebaan 357, 9400 Ninove. Bistro in Ninove, Feestzaal in Ninove. De Vos Reinaert. Brakelsesteenweg 304, 9400 Ninove. Feestzalen in Ninove. Beneden Hemelrijk 16, 9400 Ninove. Feestzalen in Ninove.
kooiaap
Het team van De Vos wenst U van harte welkom. De feestzalen van De Vos zijn gelegen in Ninove op ongeveer 1 km van het centrum.Ons familiebedrijf steunt op meer dan 40 jaar ervaring.
De feestzalen van De Vos zijn gelegen in Ninove op ongeveer 1 km van het centrum. Ons familiebedrijf steunt op meer dan 40 jaar ervaring. U kunt bij ons terecht voor allerlei feesten zoals huwelijk, communie, verjaardag, jubileum, enz. En zeker niet te vergeten de Brunch.
vergaderzaal brussel
Feestzalen De Majeur Feesten in Stijl in Vlaams-Brabant.
Groene omgeving in Vlaams-Brabant met privéparking. De Majeur vind je terug in een zijstraat van de Ninoofsesteenweg te Roosdaal tussen Ninove en Dilbeek vlakbij de grens tussen de provincies Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen. Deze feestlocatie zal u vooral verrassen door de aanwezigheid van een enorme tuin met terras waar u dus lekker kan genieten van een aperitief. Ten slotte zullen uw gasten ook de privé-parking ten zeerste appreciëren, niemand wil immers honderden meters stappen met zijn feestoutfit. Feestzaal huren vrij van traiteur.
Feestzaal Ninove Zaalverhuur Vergaderzaal Congreszaal.
Home Feestzaal Ninove. Hier vindt u een lijst van Zalen en Feestzalen in de buurt van Ninove. Gebruik uitgebreid zoeken om preciezer te zoeken. Javascript is uitgeschakeld. Daarom kunt u mogelijk niet alle zoekfuncties op deze pagina gebruiken. Als u een nieuwe zoekopdracht wilt starten zonder javascript aan te zetten, moet u eerst terug naar de homepage.
Feestzaal Ninove goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. 22 resultaten voor feestzaal Ninove. 1 De Croone. Geraardsbergsestraat 49, 9400 Ninove. 2 Kellenhof-De Doncker. Edingsesteenweg 10, 9402 Meerbeke Ninove. Côte à los. 3 De Vos. Brakelsesteenweg 304, 9406 Outer Ninove. 4 De Parel.
Feestzaal Meiseniersschuur.
De Meiseniersschuur beschikt over een zeer ruime en moderne keukenruimte alsook aangepaste tafels en stoelen. Wij adviseren U graag over alle aspecten die Uw evenement tot een zorgeloos en absoluut succes kunnen finaliseren. meer informatie over onze diensten. Inkomhal Bar Bierkelder Feestzaal.
Het Notelaarshof: Prachtige feestzalen van gerenoveerde hoeve aan de rand van het Pajottenland.
Deze gerenoveerde hoeve aan de rand van het Pajottenland, is een geslaagde combinatie van authentiek en modern. Het complex bestaat uit een feestschuur grote zaal voor 120 personen en een hooizolder kleine zaal met alle technische faciliteiten voor 50 personen.

Contacteer ons