Meer resultaten voor feestzaal huren mechelen

 
feestzaal huren mechelen
Zaalverhuur Stad Mechelen.
Als particulier kan je de zalen ook huren. In het huishoudelijk reglement lees je alles over de lokalen, wat er wel of niet kan en waar je moet op letten als je huurt. Aarzel niet en neem contact op via zaalverhuur@mechelen.be of via het telefoonnummer 015 29 83 53. Amandusstraat 5A te 2801 Heffen. grote zaal met toog voor max. middelgrote zaal met toog voor max. vergaderzaal voor max. ingerichte keuken servies. foyer, sanitair, overdekt terras, ruime tuin met pétanquebanen en tuinmeubilair. alle dranken zijn verplicht af te nemen bij de leverancier aangesteld door de groep Mechelen.
feestzaal
Kasteel Tivoli.
Het is een uitstekende locatie voor alle zaalverhuur bij Mechelen. Kasteel Tivoli een toplocatie in Mechelen. Het omringende park zorgt voor een ware oase van rust en groen. Het kasteel is omringt met eeuwenoude bomen, uitgestrekte grasvelden en een geurende rozen en kruidentuin. Op deze manier bent u verzekert van alle privacy en rust bij het huren van een zaal. Feestzaal Tivoli heeft een fantastische ligging voor een feestzaal!
zaal huren
De mooiste feestzaal Mechelen check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Mechelen. De feestzalen in Mechelen zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Mechelen zelf.
https://www.onesta-vastgoed.com/nl/home
Zalenverhuur Mechelen? Vind het op DNLS.
Alle zaalverhuur in Mechelen. Om de markers te zien selecteer eerst een plaats. Snel naar uw gewenste locatie. Wellicht ook interessant voor u? Over deze pagina. Zaalverhuur in Mechelen? Vind en vergelijk diverse zalen en vraag vrijblijvend informatie aan bij meerdere locaties.
bereken autolening
Originele Feestzaal Huren Centrum Vlaanderen België.
Een feestzaal huren in het centrum van Vlaanderen. Grand Café LAMOT ligt binnen het historische stadshart te Mechelen en is centraal gelegen in het middelpunt tussen Brussel en Antwerpen, tussen Gent en Leuven. Vraagje in verband met uw event? Feestelijkheden uit het verleden.
Zalen verhuur Mechelen goudengids.be.
Kouter 1/A, 2811 Leest Mechelen. Koning Albertplein 10, 2800 Mechelen. Koning Albertplein 1, 2800 Mechelen. 17 Speelplein Weyneshof. Kruisbaan 95, 2800 Mechelen. 18 Pius X centrum. Kruisbaan 119, 2800 Mechelen. 19 Feestzaal Kranske. Tervuursesteenweg 16, 2800 Mechelen. 20 Kranske t.
ZALENVERHUUR Lamot Mechelen.
Daarnaast beschikt Lamot over verschillende break-out ruimtes met als absolute blikvangers de Dijlezaal en de Begijnenzolder. De Dijlezaal ligt op het niveau van het water en biedt plaats aan 120 personen in theaterstijl. Een uniek gebeuren met zicht op het water en de Vismarkt.
Verhuur Feestzaal Mechelen Eventonline.
Novotel Mechelen Mechelen. Seminariezaal in Mechelen Novotel Mechelen. Verder lezen Offerte aanvragen. Hof Ter Delft. Stijlvolle feestzaal Antwerpen Hof Ter Delft. Verder lezen Offerte aanvragen. Hyllit Hotel Antwerpen Antwerpen. Stijlvolle sfeer in en unieke toplocatie Hyllit Hotel Antwerpen. Verder lezen Offerte aanvragen.

Contacteer ons