Meer resultaten voor feestzaal huren mechelen

 
feestzaal huren mechelen
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
Untitled Untitled Document. Document.
trouwfeest
Lokalenverhuur overzicht.
lening
Beste Feestzaal in Mechelen.
Uw zaak gratis aanmelden. Vind een handelaar in Mechelen. Beste feestzaal in Mechelen. Bent u op zoek naar een feestzaal omgeving Mechelen. Dan bent u hier op het juiste adres om een mooie zaal te huren. 7 resultaten in 009, seconden.
ad
Wie is wie? Diocesaan Pastoraal Centrum.
Daarnaast dragen nog een aantal andere vrijwilligers onthaal en liturgisch centrum De Peerle, religieuzen de Elia-gemeenschap van het Convent van Betlehem en bezoldigde functies onderhoud, poets en techniek mee bij tot de dagelijkse werking. Bij voorkeur via e-mail: dpcm@dpcm.be. Telefonisch: 015/298.491 kantooruren tussen 9 en 15 uur. Adres: Frederik de Merodestraat 18 2800 Mechelen. Toegang via dienstingang: Varkensstraat 6 2800 Mechelen.
adventure
De Venkel staat voor catering van topkwaliteit.
De perfecte feestzaal huren is belangrijk, maar verlang je op culinair vlak ook net naar dat tikkeltje meer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Eén van de grootste troeven van De Venkel is namelijk onze verfijnde keuken. Wij overlopen alvast wat je bij je feestzaal mag verwachten op het vlak van catering. Verfijnde gerechten bij je feestzaal. Wanneer je een feestzaal huurt bij De Venkel, zorgt onze chef Joeri Depril ervoor dat jij en je gasten gastronomisch kunnen genieten. Na een opleiding in de befaamde hotelschool Ter Duinen en allerlei bijscholingen leerde hij zijn verfijnde kookkunsten van enkele sterrenchefs. Zo deed hij ervaring op in de Stockmansmolen in Zaventem toen één Michelinster, De Zwaan in Oeysterwijck twee Michelinsterren en restaurant Folliez in Mechelen.
wp
Home Roosendael.
Op zoek naar een gezellig weekendverblijf of een feestzaal in het groen? Op volgende datums kunnen we nog een leuk weekendverblijf of een feest zaal aanbieden. Voor meer informatie of een afspraak om een kijkje te komen nemen, mail naar info at roosendael dot be of bel naar 015 29 41 30.
vintage meubelen
Brasserie De Met Mechelen.
De Met Mechelen beschikt over 2 prachtige zalen verder genoemd als feestzaal De Royal en feestzaal De Swaen. De zalen bieden verschillende mogelijkheden voor de organisatie van conferenties, vergaderingen, productvoorstellingen, personeelsfeesten, huwelijks-feesten, recepties en walking dinners van 20 tot 120 personen.
bureaux
Zaalverhuur Sportimonium.
Naast een museum over sport biedt het Sportimonium ook vergaderaccommodatie aan. We bevinden ons vlakbij de afrit van de autostrade E19, op 15 km van Brussel, 5 km van Mechelen, 30 km van Antwerpen. De vergaderaccommodatie kan ook buiten de openingsuren van het museum gebruikt worden.
ethias

Contacteer ons