Op zoek naar feestzaal huren mechelen?

 
feestzaal huren mechelen
feestzaal mechelen - Beschikbaarheid van de zaal.
Download hier alle technische informatie, afmetingen van de zalen en technische installaties in pdf en dwg-formaat, alsook de toegangsroutes. Bekijk de presentatie over het Hôtel de la Poste, TourTaxis en de verschillende troeven van de zaal: parking, polyvalentie, Green Key.,
Zaalverhuur Stad Mechelen.
Als particulier kan je de zalen ook huren. In het huishoudelijk reglement lees je alles over de lokalen, wat er wel of niet kan en waar je moet op letten als je huurt. Aarzel niet en neem contact op via zaalverhuur@mechelen.be of via het telefoonnummer 015 29 83 53. Amandusstraat 5A te 2801 Heffen. grote zaal met toog voor max. middelgrote zaal met toog voor max. ingerichte keuken servies. foyer, sanitair, overdekt terras, ruime tuin met pétanquebanen en tuinmeubilair. alle dranken zijn verplicht af te nemen bij de leverancier aangesteld door de groep Mechelen.
https://www.quiesco.fr/
Feestzaal Mechelen Zaalverhuur Vergaderzaal Congreszaal.
Home Feestzaal Mechelen. Hier vindt u een lijst van Zalen en Feestzalen in de buurt van Mechelen. Gebruik uitgebreid zoeken om preciezer te zoeken. Javascript is uitgeschakeld. Daarom kunt u mogelijk niet alle zoekfuncties op deze pagina gebruiken. Als u een nieuwe zoekopdracht wilt starten zonder javascript aan te zetten, moet u eerst terug naar de homepage.
lening
Verhuur Feestzaal Mechelen Eventonline.
Unieke event locatie Antwerp Engineering Company. Verder lezen Offerte aanvragen. Meet in Mechelen Mechelen. Vergaderzaal in Mechelen Meet in Mechelen. Verder lezen Offerte aanvragen. Stuurboord-Hangar 26 Antwerpen. Verhuur Industriële eventlocatie Antwerpen Stuurboord-Hangar 26. Verder lezen Offerte aanvragen. Zeer apparte feestzaal Le CirQ.
Binnendeuren
De mooiste feestzaal Mechelen check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Mechelen. De feestzalen in Mechelen zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Mechelen zelf.
ZALENVERHUUR Lamot Mechelen.
Daarnaast beschikt Lamot over verschillende break-out ruimtes met als absolute blikvangers de Dijlezaal en de Begijnenzolder. De Dijlezaal ligt op het niveau van het water en biedt plaats aan 120 personen in theaterstijl. Een uniek gebeuren met zicht op het water en de Vismarkt.
Feestzaal Mechelen Alle Feestzalen in Mechelen Antwerpen op Salino.be Salino.be.
Brusselsesteenweg 301, Mechelen Antwerpen vanaf 20 tot 220 personen. Passade is een adres om te ontdekken en her-ontdekken. Sedert het eerste opstarten in 2000 tot nu is Passade gegroeid tot één van de toonaangevende en trendy adresjes in het Mechelse. Privéfeesten: Ben je op zoek naar een leuke feestzaal? Misschien voor een huwelijk, communie, babyborrel of jubileum? Met een keuze uit drie sfeervolle feestzalen, vindt u zonder twijfel de perfecte zaal voor uw feest. Samen met ons professionele team zorgen wij ervoor dat uw feest op uw maat wordt uitgewerkt. Onze keuken staat voor smaakverfijning, originele composities en verrassende details. Bij goed weer kan u bovendien samen met uw gasten genieten op ons zonovergoten terras. Bedrijfsevents: Of ben je voor de zaak op zoek naar een zaal om een bedrijfsfeest of een receptie te organiseren? Welke formule u ook kiest, van een zakelijke receptie of seminarie, een personeelsdiner tot een uitgebreid buffet, niets wordt aan het toeval overgelaten. Uw gasten worden met de rode loper ontvangen en door onze professionele medewerkers omringd met de grootste zorg. Alle nodige didactische basismateriaal worden u ter beschikking gesteld en ook andere audiovisuele materialen kan u bij Passade huren.
Feestzaal Huren In Mechelen Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
vind eventlocaties en leveranciers. leveranciers evenementen feestzaal huren in Mechelen. Feestzaal Huren In Mechelen. Stop met zoeken om een feestzaal in Mechelen te huren. Op eventplanner.be vind je locaties die een feestzaal in Mechelen verhuren. Vergelijk ze en maak een keuze.
Zalenverhuur Mechelen? Vind het op DNLS.
Snel naar uw gewenste locatie. Wellicht ook interessant voor u? Alle feestlocaties in Gent. Over deze pagina. Zaalverhuur in Mechelen? Vind en vergelijk diverse zalen en vraag vrijblijvend informatie aan bij meerdere locaties. DNLS helpt u bij het zoeken naar zalenverhuur in Mechelen.

Contacteer ons