Op zoek naar feestzaal huren mechelen?

 
feestzaal huren mechelen
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
Feestzaal Den Ast Feest en eventlocatie Kampenhout.
Eventlocatie tussen Brussel, Leuven en Mechelen. Feestzaal Den Ast ligt in Kampenhout, is vlot bereikbaar met de auto en heeft een grote parking. Het gebouw was vroeger een boerderij, mouterij én brouwerij en den ast was traditioneel de plaats waar het mout gedroogd werd.
fiets leasen via werkgever
Brasserie De Met Mechelen.
De Met Mechelen beschikt over 2 prachtige zalen verder genoemd als feestzaal De Royal en feestzaal De Swaen. De zalen bieden verschillende mogelijkheden voor de organisatie van conferenties, vergaderingen, productvoorstellingen, personeelsfeesten, huwelijks-feesten, recepties en walking dinners van 20 tot 120 personen.
bmi man berekenen
Zaalverhuur Sportimonium.
Naast een museum over sport biedt het Sportimonium ook vergaderaccommodatie aan. We bevinden ons vlakbij de afrit van de autostrade E19, op 15 km van Brussel, 5 km van Mechelen, 30 km van Antwerpen. De vergaderaccommodatie kan ook buiten de openingsuren van het museum gebruikt worden.
schoonmaakbedrijven
Lokaal reserveren bij Syntra-AB Syntra AB.
Beschikbaar in Mechelen. garage, hout-atelier, kapsalon, keuken, kunstnagel, pedicure, schoonheidslokaal. Beschikbaar in Antwerpen. dentaallabo, farmaceutisch technisch assistent, fietsatelier, hondentrimmen, juwelier, kapper, kunstnagelstyling, lassen, make-up, massagesalon, mode-atelier, optiek, restaurant-keuken. Alle bovenstaande prijzen zijn excl 21% BTW. In de prijs is inbegrepen.:
mac
Kasteel Tivoli Mechelen.
Kasteel Tivoli is de perfecte locatie voor feesten en meetings op hoog niveau. ONTDEK DE LOCATIE. VERGADEREN IN STIJL. De verschillende vergaderzalen en de vele culinaire formules geven uw bedrijf en uw merk het juiste imago. Antwerpsesteenweg 92 2800 Mechelen.
De Foyer van't' Arsenaal II Home.
Arsenaal ar se naal eene wapenmagazijn; geheel van beschikbare middelen; eene grote hoeveelheid. De Foyer van t Arsenaal de fwaj jee van tar se naal eene gezellige plek waar men iets kan drinken en eten, zelfs véél voor den liefhebber.
Zaalhuur ARSENAAL/LAZARUS.
Blijf op de hoogte. ARSENAAL/LAZARUS stuurt 2 à 3 nieuwsbrieven per maand met de laatste weetjes en programmatie. Wil je deze e-brief ook ontvangen, schrijf je hieronder dan in! Download de ARSENAAL/LAZARUS seizoensbrochure. SEIZOENSBROCHURE_17-18-1 pdf, 8.49 Mb. Hanswijkstraat 63, 2800 Mechelen.
Hof van Boeres, feestzaal huren bij Mechelen, Sint-Niklaas, Dendermonde, Londerzeel.
De feestzaal is uitgerust met alle nodige media voorzieningen: wifi, professionele geluidsinstallatie, microfoon en projectiescherm. Ook buiten kan u genieten van ons mooi buitenterras, een ruime binnenkoer en onze Groene Long achter de zaal bereikbaar op wandelafstand via Boeressteeg met wandelzone en uitgelezen plaats voor fotoreportages.

Contacteer ons