Resultaten voor feestzaal huren limburg

 
feestzaal huren limburg
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
De mooiste feestzaal Vlaams-Limburg check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Vlaams-Limburg. De feestzalen in Vlaams-Limburg zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Vlaams-Limburg zelf.
schoonmaakbedrijven
Partycentrum Limburg.
Van bedrijfsfeest tot familiefeest en van congres tot vergadering, je bent hier op de juiste plek. Kijk in ons uitgebreide overzicht voor een divers aanbod aan feestzalen, vergaderlocaties en partycentrums in Limburg. Klik op de markers met een getal om in te zoomen.
tunnel
Huwelijksfeest Limburg Hotel Stiemerheide.
Met een expertise in evenementen zoals huwelijksfeesten biedt Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw huwelijksfeest een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een ideale plek omgeven door een natuurrijk gebied bij Limburg, een enthousiast team dat alles voorziet om uw huwelijksfeest tot in de puntjes uit te werken, enz.
lening aanvragen
Verhuur Versuz.
Makkelijk te bereiken. Je vindt Versuz op de site van de Grenslandhallen in Hasselt Limburg. Het complex is gegarandeerd vlot bereikbaar en voorzien van een zeer ruime bewaakte parking. Daarom kies je voor Versuz! Het trendy vernieuwd interieur is volledig aanpasbaar aan je wensen. Je beschikt zonder extra kosten over alle techniek die je nodig hebt: geluid, licht en video op topniveau. Je gasten kunnen gemakkelijk parkeren aan het complex. Je bent volledig vrij wat betreft de catering. Versuz is niet gebonden aan een cateraar, je kiest dus zelf op welk niveau en aan welk budget je catering wil voorzien. We hebben bovendien een aparte ruimte beschikbaar voor catering-doeleinden. Geïnteresseerd in het huren van een feestzaal?
elektrische fiets fiets
Feestzaal Limburg van 300 tot 10000.
Bent u op zoek naar een feestzaal Limburg aanbod om te kijken waar u graag een feest zou willen houden? Ons aanbod is divers en ligt door de hele provincie. Het vinden van een feestzaal Limburg kan dus op deze pagina al beginnen.
lening
t Pelterke KLEINE FEESTZAAL.
Een gezellige moderne feestzaal. De kleine feestzaal werd in 2012 vernieuwd. Hij is helemaal afgestemd op de hedendaagse behoeften en is zeer gerieflijk uitgerust. Een aparte toog, een ruime koelcel, een beamer met bijhorende geluidsinstallatie en draadloos internet maken van deze zaal de geschikte oplossing voor kleinere feestjes.
Feestzaal Lindenhof Feestzaal Lindenhof.
Zo bent u zeker van een tafel om culinair te genieten van de bijzondere., landelijke entourage in Feestzaal Lindenhof. Onze cadeaubonnen zijn de perfecte manier om uw vrienden of collega's' te verrassen met een origineel geschenk. Feestzaal Lindenhof doet het landelijke karakter van Vlaams-Brabant eer aan.
Unieke feestzalen op de geknipte locatie.
Unieke feestzalen voor een evenement op de geknipte locatie. Faculty Club in Leuven geniet een unieke centrale ligging in Vlaams-Brabant, in de buurt van Brussel en Mechelen en op een boogscheut van Antwerpen en Limburg. Met hun historische omgeving zijn de gerestaureerde gebouwen van het Groot Begijnhof de ideale locatie voor al uw feesten. Organiseert u een bedrijfsevenement, personeelsfeest of familiefeest? Dan moet u natuurlijk eerst een feestzaal huren.

Contacteer ons