Resultaten voor feestzaal huren limburg

 
feestzaal huren limburg
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
Sint Jorishoeve Alken I Feestzalen in Alken Limburg I Restaurant in Alken Limburg.
Stap virtueel bij ons binnen. Ontdek onze hoeve op een interactieve manier en wandel in 3D door onze zaak. Bekijk onze zalen die u kunt huren voor uw bruifloft, communie of andere feesten. Een zaal gezien die perfect bij u past?
vertrek zaventem brussels airlines
loftfeestzalen.be.
Vertel het ons en kom vrijblijvend onze zalen bekijken. Onze feestlocatie is voorzien van alle modern comfort, privé parking, tuin en verwarmd terras. Een viering of ceremonie, met of zonder DJ, een prachtige omgeving, een indrukwekkend gebouw, een schitterend interieur, een unieke feestzaal, een topkeuken, een supervriendelijke bediening en onklopbare prijzen.
hypothecaire leningen
Verhuur van verlichting, geluidsinstallatie en video apparatuur voor beursstanden, bedrijfsfeest, personeelsfeest, standenbouw, discobar, fuiven te Limburg.
bruiloft te feestzaal De Wirix Kleine Brogel staan online. Foto's' Verhuur TV schermen voor Innovatiebeurs te C-mine Genk. De foto's' van Verhuur TV schermen voor Innovatiebeurs te C-mine Genk staan online. Foto's' Standenbouw voor Elsach op de Meubelbeurs te Brussels Expo. De foto's' van Standenbouw voor Elsach op de Meubelbeurs te Brussels Expo staan online. Foto's' 30jarigen deluxe party in 80s style te Kristoffelheem in Ham. De foto's' van 30jarigen deluxe party in 80s style te Kristoffelheem in Ham staan online. Foto's' Modeshow te Nieuwenborgh Stokkem. De foto's' van Modeshow te Nieuwenborgh Stokkem staan online. Foto's' XXL Bruiloft te Michielshof Achel. De foto's' van XXL Bruiloft te Michielshof Achel staan online. Foto's' Personeelsfeest Stad Bilzen in Las Vegas stijl te De Kimpel Bilzen. De foto's' van Personeelsfeest Stad Bilzen in Las Vegas stijl te De Kimpel Bilzen staan online. Foto's' Decoratie luxe bruiloft te Posthalt Zutendaal. De foto's' van Decoratie luxe bruiloft te Posthalt Zutendaal staan online. Foto's' XXL Bruiloft te Kadertent te Dilsen-Stokkem. De foto's' van XXL Bruiloft te Kadertent te Dilsen-Stokkem staan online. Een feest of evenement organiseren in België regio Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Brussel, Luik of Nederland Limburg?
Zaal huren in Limburg Zaalhuren.net.
Zaal huren in Limburg voor een feest, receptie, vergadering of bruiloft? Bekijk hieronder het uitgebreide overzicht van zalen in Limburg of kies voor een type zaal om te filteren. U kunt direct contact opnemen met de verhuurder. Bij Zaalhuren.net vindt u alle informatie over zaalverhuur in Limburg. Top 8 van Limburg. Bekijk de beste zalen. 16 locaties in Limburg. Er zijn geen zoekresultaten gevonden. Klik hier om terug te gaan naar de homepagina. Leslokaal van 85m2 beschikbaar voor verschillende activiteiten. Er zijn stoelen en tafels aanwezig voor 40 personen. Dit leslokaal bied ruimte aan maximaal 8 personen. Galerie de Hoeve. Galerie de Hoeve is een unieke locatie, gelegen aan de rand van Venlo.Galerie de Hoeve is gevestigd in een meer dan 110 jaar oude kloosterhoeve met een unieke binnenplaats en kloostertuin om even uit te waaien of lekker te wandelen.Door de diversiteit en stijl van ruimte is Galer. De meest geschikte en unieke locatie voor uw cursus, praktijktraining, seminar of vergadering, gelegen in Zuid oost Nederland. Feestzaal De Weerd.
DE NIEUWE KHL.
View on Facebook. Schippersschotel: Snoekbaars met brandade, zuurkool en beurre blanc 1750., Pasta van de week: Spaghetti met kabeljauw, kappertjes en citroen 1650, Mosselen van de week: met asperges, dille en witte wijn, geserveerd met frites en sla 1850., KHL ZAAL is.
t Eikennest is dé ideale locatie voor al uw feesten of evenementen.
Heel wat feesten worden meer en meer gegeven op een locatie die net dat tikkeltje meer biedt dan de gewone feestzaal van een restaurant. Vooral het minder stijve karakter speelt bij velen een rol bij het maken van deze keuze want op een familiefeest, een huwelijk of een babyborrel hoeft het niet voor iedereen altijd even stijf en sfeerloos te zijn.
Zaalhuur Sportpaleis Group.
Het Ethias Theater kan van 400 tot 3.000 bezoekers ontvangen en is hiermee uniek in de provincie Limburg. Onder de tribune bevindt zich een sfeervolle foyer, met een duplex die je als VIP ruimte kan benutten voor zon 150 gasten.
Zaalverhuur Overige immobiliën 2dehands.be.
Deze prachtig vernieuwde feestzaal met warm interieur is te huur voor alle feestelijkheden tot max 80 personen. Het is een ideale locatie voor. 14 december 2018 1555: Izegem. Inspirerende polyvalente ruimte gezocht regio Mechelen. Inspirerende ruimtes gezocht om te huren, kopen, eenmalig te gebruiken of pop-up vorm tijdelijk te huren.

Contacteer ons