Resultaten voor feestzaal geraardsbergen

 
feestzaal geraardsbergen
De mooiste feestzaal Geraardsbergen check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Geraardsbergen. De feestzalen in Geraardsbergen zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Geraardsbergen zelf.
sauna geraardsbergen
Feestsalons De Vlaschaard in Lierde: Het adres voor een prachtig feest De Vlaschaard nv.
Wij zijn trots u na een periode van verbouwingswerkzaamheden te kunnen meedelen dat wij opnieuw ter uwer beschikking staan met twee volledig vernieuwde en smaakvol ingerichte feestzalen. Vooreerst hebben wij onze zaal Prestige vroegere c-zaal alwaar wij plaats schenken voor feestelijkheden tot een veertigtal personen.
feestzaal
Zalen verhuur Geraardsbergen goudengids.be.
23 resultaten voor zalen verhuur Geraardsbergen. 1 Kasteel Oudenberg-Orangeries Les" Roses." Oudeberg 3, 9500 Geraardsbergen. Diet in the Box. 2 Die Crone Centrum. Idegemplein 21, 9506 Idegem Geraardsbergen. 3 De Vlaschaard. Gentsesteenweg 51, 9571 Hemelveerdegem Lierde. 4 Premereur Feestzaal Sayonara.
Keyboost Nederland
Feestzaal Geraardsbergen Villa Wilson.
In onze feestzalen bieden we onze klanten verschillende oplossingen voor huwelijksfeesten, communiefeesten, lentefeesten, babyborrels, rouwtafels, jubilea en verjaardagen. Bovendien verzorgen we ook bedrijfsfeesten, seminaries, clubfeesten, eindejaarsrecepties. De grote zaal biedt plaats aan maximaal 250 personen en we beschikken ook over een kleinere zaal voor maximaal 50 personen.
berekening lening
Feestzaal Taverne t Hemelrijck Geraardsbergen.
Ga naar de inhoud. Naast het restaurant, de taverne en in de zomer het zonneterras telt het Hemelrijck op het topje van de Muur van Geraardsbergen ook een feestzaal met een maximum capaciteit tot 100 personen. De feestmenu kan u hier vinden.
Domein Kasteel Oudeberg.
Het domein is namelijk gelegen op de top van de Oudeberg te Geraardsbergen, vlak na de Heilige kapel en grenzend aan de befaamde Muur van Geraardsbergen. Mede door deze uitstekende locatie wordt elk jaar een evenement georganiseerd tijdens Vlaanderens mooiste wielerwedstrijd.
Feestzaal De Kat Traiteur Steven.
maar ook een luisterend oor naar uw suggesties! Feestzaal De Kat Traiteur Steven. Feestzaal De Kat Traiteur Steven bieden U een uitgebreide traiteurdienst voor al uw feesten! Bij U thuis, in onze feestzaal of op een locatie naar keuze. Wij bieden u een service van A.
Feestzaal Geraardsbergen Zaalverhuur Vergaderzaal Congreszaal.
Home Feestzaal Geraardsbergen. Hier vindt u een lijst van Zalen en Feestzalen in de buurt van Geraardsbergen. Gebruik uitgebreid zoeken om preciezer te zoeken. Javascript is uitgeschakeld. Daarom kunt u mogelijk niet alle zoekfuncties op deze pagina gebruiken. Als u een nieuwe zoekopdracht wilt starten zonder javascript aan te zetten, moet u eerst terug naar de homepage.

Contacteer ons