Op zoek naar feestzaal den haag?

 
feestzaal den haag
feestzaal - Carina David zijn een huwelijksfotograaf en videograaf koppel uit België, nabij Antwerpen.
Doorgaans beginnen we als huwelijksfotografen te fotograferen bij het aankleden van de bruid, terwijl de andere huwelijksfotograaf de bruidegom volgt bij zijn voorbereidingen. Omdat we met twee huwelijksfotografen zijn worden de verschillende ceremonies zoals op het stadhuis en in de kerk, vanuit twee standpunten bekeken. Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
PLEIN XIX Café Restaurant Den Haag.
De capaciteit voor de zaal is maximaal 27 personen zittend aan één lange tafel en staand, bijvoorbeeld voor een borrel, voor maximaal 50 personen. De huur voor de zaal bedraagt 11500. Wij beschikken ook over apparatuur, zoals beamerscherm, laptop en flip-over. Voor meer informatie over onze prijzen en mogelijkheden, neem gerust contact met ons op. 2511 CS, Den Haag.
trouwfeest
Madestein Feestlocatie Den Haag Leukefeesten.nl.
Prachtige natuurlocatie in het centrum van Den Haag. Home / Feestlocaties / Den Haag / Madestein. Vorige locatie Overzicht feestlocaties Volgende locatie. Feestlocatie Den Haag. Gratis parkeergelegenheid op eigen terrein voor circa 200 auto's. Wanneer er gelegenheid is tot feesten, biedt locatie Madestein de juiste uitkomst.
gemeente den haag contact
Informatie Hét juiste adres voor al uw feesten en activiteiten.
De gezelligste feestzaal van Nederland! Partycentrum Ons Huis is het juiste adres als u opzoek bent naar een locatie met. PartyCentrum Ons Huis. Catering naar keuze Surinaams, Turks, Indiaas, belegde broodjes en bittergarnituur. Klik voor meer info. PartyCentrum Ons Huis. Bij ons kunt u uw eigen arrangement pakket samenstellen, stuur ons een mail met het aantal gasten dat u verwacht dan sturen wij u een gepaste vrijblijvende offerte toe. PartyCentrum Ons Huis. Ons Huis party-centrum, het juiste adres als u naar een zaal op zoek bent voor ca. Ons Huis biedt u voor de meeste gelegenheden een zaal waarbij u zelf uw eigen drank en catering kunt verzorgen. Bij Ons Huis voelt u zich thuis waar er altijd een gezellige sfeer heerst, het geluid is altijd goed af te stemmen op uw activiteit. Vele bezoekers hebben hun complimenten gegeven over de geluidskwaliteit in de zaal. Maakt niet uit of u met 50 of 250 personen bent, u voelt zich altijd thuis in Ons Huis. Geplaats door PartyCentrum Ons Huis. PartyCentrum Ons Huis. PartyCentrum Ons Huis. 2531 XE Den Haag.
den haag malieveld
Attractiecentrum Zuiderpark.
Voor iedere gelegenheid een ideale zaal of ruimte om te huren. Zaalverhuur in Den Haag. Het attractiecentrum heeft het grote bowlingcentrum op de eerste verdieping tot een prachtig ingerichte zaal verbouwd en laten moderniseren, dit is nu onze grootste feestzaal.
den haag malieveld
tot 100 personen in Den Haag zaalverhuur-info.nl.
Hét biljart, darts, party en vergadercentrum van Delft staat bol van de activiteiten voor iedereen die houdt van gezelligheid, sportieve uitdagingen, een heerlijk. Bekijk mijn vermelding. RPC Party Events s-Gravenzande. Dé locatie bij uitstek voor feesten en evenementen in de regio Westland en Den Haag.
zaalverhuur den haag
t Drieluik Den Haag.
Historisch, authentieke evenementenlocatie in Den Haag. Trouwen in hartje centrum van Den Haag! De gezelligste evenementenlocatie in hartje Den Haag! Voor iedere gelegenheid van 10 tot 200 personen. Kindvriendelijk met eigen kinderruimte. Drieluik Den Haag is geschikt voor alle feestjes.
den haag malieveld
Gotische Zaal DenHaag.com.
Wanneer kom je langs? Paleisstraat 1, Den Haag. De Gotische Zaal ligt tegenover Paleis Noordeinde in de binnenstad Den Haag. Een lage vleugel verbindt de zaal met Paleis Kneuterdijk waardoor de zaal nu deel uitmaakt van de Raad van State.
den haag malieveld
Zaalverhuur Den Haag Madestein.
Zaal huren in Den Haag. Madestein biedt naast het restaurant, ook zaalverhuur aan in Den Haag. We beschikken over vijf sfeervolle zalen die geschikt zijn voor iedere gelegenheid. Een uitkomst voor iedereen die een leuk feest wilt geven of op zoek is naar een vergaderruimte.
denhaag

Contacteer ons