Meer resultaten voor kasteel s gravenwezel

 
kasteel s gravenwezel
Error Title.
tms software
Kasteel van s Gravenwezel SCHILDE foto.
Kasteel van s Gravenwezel te SCHILDE. Foto door Johan Mares @Belgiumview. Klik op de kleine foto's' om ze te vergroten, klik op de grote foto voor een maxi-formaat. Dit kasteel wordt momenteel bewoond door Axel Vervoordt, een suksesvolle antiqair die zich ook bezighoudt met immobilin.
jv-slotenservice.nl
Kasteel van s-Gravenwezel Wikipedia.
Het kasteel ligt te midden van een 21 ha groot park. Het is thans 2012 in privé-bezit en is niet toegankelijk voor het publiek. Zie de categorie Castle of s Gravenwezel van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp. 51 15 40 NB, 4 34 5 OL.
barkrukken kopen
Kasteeldomein Kattenhof Rodenburgh Immobiliën BVBA Rodenburgh Immobiliën BVBA.
Sint-Jobsteenweg 23, 2970 s-Gravenwezel Vraagprijs: 4.950.000., Het monumentaal Kasteel Kattenhof omvat een koetshuis, stallingen, authentieke serres, omwald kasteel met kapel, prachtige moestuin, weiden, boomgaarden, bos, wijngaard. Uitzonderlijk rustig en centraal gelegen, doch goed bereikbaar via autosnelwegen E19 en E313 en de invalswegen rond Antwerpen.
Autolening
Domein Catershof en Kasteel van s Gravenwezel Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
Dit gebied vertegenwoordigt een aanzienlijke historische waarde dankzij het geconcentreerd voorkomen van twee kastelen, die trouwens een belangrijke rol speelden in het ontstaan van s Gravenwezel, alsook enkele oude hoeves. Het meest dominante element in het geheel is het Kasteel van s Gravenwezel, een vierkant waterslot dat waarschijnlijk teruggaat tot de 15de eeuw, maar in de periode van de 18de tot 20ste eeuw werd verbouwd.
kastelen s Gravenwezel Recreatieve wandelroute RouteYou.
Deze site gebruikt cookies om je gebruikerservaring en de kwaliteit van onze diensten te verbeteren. Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie Verbergen. kastelen s Gravenwezel. RouteYou Gires Routes kastelen s Gravenwezel.
Langs burchten en kastelen/Prov. Antwerpen/Kasteel van s-Gravenwezel.
Rond het jaar 1980 kocht antiquair, Axel Vervoordt, wereldwijd beroemd om zijn uitgebreide en. eclectische kunstverzameling, het kasteel van s-Gravenwezel aan. Het vijftig kamers tellende, 13de eeuwse kasteel, waar kantoren en de dierbaarste stukken zijn ondergebracht, doet thans dienst als expositieruimte.
Axel Vervoordt zoekt huisbewaarder kasteel Schilde Gazet van Antwerpen.
Het prachtig Kasteel van s-Gravenwezel is een 15de-eeuws waterslot waar tal van beroemde gasten komen. Na het Kasteel de Renesse in Oostmalle, zoekt nu ook antiquair Axel Vervoordt een huisbewaarder voor zijn riant kasteel in s-Gravenwezel. Wie er altijd al van gedroomd heeft om in een kasteel te wonen, komt in onze regio ruimschoots aan zijn trekken.

Contacteer ons