Zoeken naar kasteel s gravenwezel

 
kasteel s gravenwezel
Axel Vervoordt Kasteel van s Gravenwezel, Antwerpen Antiek curiosa AntwerpHotel.
Axel Vervoordt Kasteel van s Gravenwezel. in Antwerpen Antiek curiosa. Sint-Jobsteenweg 64, 2970 s Gravenwezel, Antwerpen toon op plattegrond. Egyptische kunst, Italiaanse renaissance, meubilair uit de 17de-19e eeuw, hedendaagse kunst. In zijn Kasteel van s-Gravenwezel heeft Axel Vervoordt vijftig verschillende ruimtes gecreëerd waar hij zijn topstukken voorstelt.
SEO optimalisatie
Kasteel van s-Gravenwezel Wikipedia.
Het kasteel ligt te midden van een 21 ha groot park. Het is thans 2012 in privé-bezit en is niet toegankelijk voor het publiek. Zie de categorie Castle of s Gravenwezel van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp. Onroerend erfgoed in Schilde.
Rente hypothecaire lening
Kasteel van s Gravenwezel SCHILDE foto.
Kasteel van s Gravenwezel te SCHILDE. Foto door Johan Mares @Belgiumview. Klik op de kleine foto's' om ze te vergroten, klik op de grote foto voor een maxi-formaat. Dit kasteel wordt momenteel bewoond door Axel Vervoordt, een suksesvolle antiqair die zich ook bezighoudt met immobilin.
cheap tickets
Familie Vervoordt De Rijkste Belgen.
Sinds enkele jaren is er ook een kunstgalerij waarmee hij een forum biedt aan hedendaagse kunstenaars. In de jaren tachtig verhuizen Axel en May Vervoordt naar het kasteel van s Gravenwezel dat zij restaureren en eveneens als tentoonstellingsruimte gebruiken. Hun medewerkers hadden er hun kantoren in de bijgebouwen.
visum aanvragen
Domein Catershof en Kasteel van s Gravenwezel Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
Dit gebied vertegenwoordigt een aanzienlijke historische waarde dankzij het geconcentreerd voorkomen van twee kastelen, die trouwens een belangrijke rol speelden in het ontstaan van s Gravenwezel, alsook enkele oude hoeves. Het meest dominante element in het geheel is het Kasteel van s Gravenwezel, een vierkant waterslot dat waarschijnlijk teruggaat tot de 15de eeuw, maar in de periode van de 18de tot 20ste eeuw werd verbouwd.
Langs burchten en kastelen/Prov. Antwerpen/Kasteel van s-Gravenwezel.
In 1292 schreef men. Wesele, in 1318 Wezel en in 1452 Sgrevenwesele. Het kasteel, in de volksmond het hof genoemd., moet in oorsprong, zoals vele in de omgeving, een waterburcht geweest zijn, getuige de dubbele omgrachting, de ene rond het.
Groot kasteel s-Gravenwezel Kasteel RouteYou.
Vierkant waterslot uit de 15de 17de eeuw? verbouwd in de 18de 20ste eeuw, binnen vierkante omwatering; neerhof met U-vormige aanhorigheden uit de 17de 18de eeuw? Merkwaardig landschapspark van 1783-1786 naar ontwerp van B. Gaine, aan zuidzijde kasteel en met panoramisch zicht.
Axel Vervoordt zoekt huisbewaarder kasteel Schilde Gazet van Antwerpen.
Na het Kasteel de Renesse in Oostmalle, zoekt nu ook antiquair Axel Vervoordt een huisbewaarder voor zijn riant kasteel in s-Gravenwezel. Wie er altijd al van gedroomd heeft om in een kasteel te wonen, komt in onze regio ruimschoots aan zijn trekken.

Contacteer ons