Meer resultaten voor kasteel s gravenwezel

 
kasteel s gravenwezel
Voor 49, miljoen is Kattenhof van u Schilde Regio HLN.
Deel via Facebook 0 Tweet. Foto's' Dirk Laenen Eigenaar Erwin Beerens gaf onze journalist een exclusieve rondleiding in Kasteel Kattenhof. Schilde Kasteel Kattenhof in s Gravenwezel staat te koop. Voor 49, miljoen euro krijgt u niet alleen twaalf slaapkamers, vier badkamers en een zwembad, maar ook een kapel, een wijngaard en een brok geschiedenis.
leningen vergelijken
Kasteel van s Gravenwezel SCHILDE foto.
Kasteel van s Gravenwezel te SCHILDE. Foto door Johan Mares @Belgiumview. Klik op de kleine foto's' om ze te vergroten, klik op de grote foto voor een maxi-formaat. Dit kasteel wordt momenteel bewoond door Axel Vervoordt, een suksesvolle antiqair die zich ook bezighoudt met immobilin.
veranda
Groot kasteel s-Gravenwezel Kasteel RouteYou.
Het kasteel van s-Gravenwezel heeft een dubbele omwalling en stamt uit de 13e eeuw. Het was de residentie van de Graven de Woutere. Hierdoor kreeg de oorspronkelijke gemeentenaam Wesel of Wesele, de toevoeging s Graven. In de 14e eeuw werden twee imposante ronde hoektorens bijgebouwd, waarvan er één bewaard bleef.
TENT HUREN
Licht op groen voor 19 woningen naast kasteel Schilde Het Nieuwsblad.
Met de goedkeuring van het ruimtelijk uitvoeringsplan Kasteelpark heeft de provincie het licht op groen gezet voor realisatie van een op de Japanse Wabi-filosofie geïnspireerd woonwijkje in de buurt van het Kasteel van s-Gravenwezel. Eerder keurde de gemeenteraad het plan al goed.
Axel Vervoordt zoekt huisbewaarder kasteel Schilde Gazet van Antwerpen.
Na het Kasteel de Renesse in Oostmalle, zoekt nu ook antiquair Axel Vervoordt een huisbewaarder voor zijn riant kasteel in s-Gravenwezel. Wie er altijd al van gedroomd heeft om in een kasteel te wonen, komt in onze regio ruimschoots aan zijn trekken.
Kasteel s-Gravenwezel 452955 in Schilde Antwerpen. Route.nl. Route.nl. Falk. Home pagina. Route.nl. Facebook. Twitter. Google. Pinterest.
Kasteel s-Gravenwezel Kasteel. Het kasteel van s-Gravenwezel heeft een dubbele omwalling en stamt uit de 13e eeuw. Het was de residentie van de Graven de Woutere. Hierdoor kreeg de oorspronkelijke gemeentenaam Wesel of Wesele, de toevoeging s Graven. Plan je route.
Familie Vervoordt De Rijkste Belgen.
Sinds enkele jaren is er ook een kunstgalerij waarmee hij een forum biedt aan hedendaagse kunstenaars. In de jaren tachtig verhuizen Axel en May Vervoordt naar het kasteel van s Gravenwezel dat zij restaureren en eveneens als tentoonstellingsruimte gebruiken. Hun medewerkers hadden er hun kantoren in de bijgebouwen.
Kasteel van s-Gravenwezel Wikipedia.
Het kasteel ligt te midden van een 21 ha groot park. Het is thans 2012 in privé-bezit en is niet toegankelijk voor het publiek. Zie de categorie Castle of s Gravenwezel van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp. Onroerend erfgoed in Schilde.

Contacteer ons