Zoeken naar kasteel s gravenwezel

 
kasteel s gravenwezel
Axel Vervoordt Kasteel van s Gravenwezel, Antwerpen Antiek curiosa AntwerpHotel.
Axel Vervoordt Kasteel van s Gravenwezel. in Antwerpen Antiek curiosa. Sint-Jobsteenweg 64, 2970 s Gravenwezel, Antwerpen toon op plattegrond. Egyptische kunst, Italiaanse renaissance, meubilair uit de 17de-19e eeuw, hedendaagse kunst. In zijn Kasteel van s-Gravenwezel heeft Axel Vervoordt vijftig verschillende ruimtes gecreëerd waar hij zijn topstukken voorstelt.
optimization
Kasteel schilde Trovit.
Prachtig Kasteeldomein Spreeuwenberg Kasteel te koop. Prachtig Kasteeldomein Spreeuwenberg Kasteel Spreeuwenberg nabij het centrum van Schilde ligt in een prachtig aangelegd park van circa 3 hect. Vergelijkbare koopwoningen: kasteel. Rapporteren Bekijk huis. Immoweb.be 12 dagen geleden. Exclusief kasteel Kattenhof in uniek parkdomein Kasteel te.
Harley-Davidson
Bezienswaardigheden Gemeente Schilde.
Het kasteel is dus zeker de moeite voor liefhebbers van verschillende stijlen. Het wordt bewoond door antiquair Axel Vervoordt. Af en toe zet Vervoordt de deuren van z'n' kasteel open voor het publiek. Informeer u hiervoor best bij Toerisme Voorkempen.
autolening simulatie
Axel Vervoordt zoekt huisbewaarder kasteel Schilde Gazet van Antwerpen.
Na het Kasteel de Renesse in Oostmalle, zoekt nu ook antiquair Axel Vervoordt een huisbewaarder voor zijn riant kasteel in s-Gravenwezel. Wie er altijd al van gedroomd heeft om in een kasteel te wonen, komt in onze regio ruimschoots aan zijn trekken.
Kasteelhoeve te huur voor feesten Flinkheuvel s Gravenwezel.
U wordt hier in een dromerige en sfeervolle omgeving culinair verwend met grote creativiteit. Seminars en congressen worden hier omringd met grote zorg en hedendaagse faciliteiten. Deze oude en majestueuze hoeve is een onderdeel van het historische kasteel van s Gravenwezel, dat onder monumentenzorg valt.
Kasteeldomein Kattenhof Rodenburgh Immobiliën BVBA Rodenburgh Immobiliën BVBA.
Sint-Jobsteenweg 23, 2970 s-Gravenwezel Vraagprijs: 4.950.000., Het monumentaal Kasteel Kattenhof omvat een koetshuis, stallingen, authentieke serres, omwald kasteel met kapel, prachtige moestuin, weiden, boomgaarden, bos, wijngaard. Uitzonderlijk rustig en centraal gelegen, doch goed bereikbaar via autosnelwegen E19 en E313 en de invalswegen rond Antwerpen.
Familie Vervoordt De Rijkste Belgen.
Sinds enkele jaren is er ook een kunstgalerij waarmee hij een forum biedt aan hedendaagse kunstenaars. In de jaren tachtig verhuizen Axel en May Vervoordt naar het kasteel van s Gravenwezel dat zij restaureren en eveneens als tentoonstellingsruimte gebruiken. Hun medewerkers hadden er hun kantoren in de bijgebouwen.
Axel Vervoordt bouwt Japanse woonwijk Het Nieuwsblad.
Het kasteel van s-Gravenwezel, de bijgebouwen en omliggende parktuin hebben een zonevreemde status volgens het gewestplan. Met het nieuwe ruimtelijk uitvoeringsplan Kasteelpark wil de gemeente Schilde vermijden dat het kasteel verminkt wordt wanneer het ooit in andere handen zou vallen dan die van Axel Vervoordt.

Contacteer ons