Resultaten voor feestzaal

 
feestzaal
feestzaal - Packageprijs zaalverhuur incl.
Wij hadden een vrij groot podium met alle ruimte voor de DJ, waardoor de zaal perfect qua grootte was voor de aanwezigen 100 man. De zaal kan ook makkelijk 200 man aan. Al met al een echte aanrader om een feestje te organiseren.
feestzaal - Tent Huren Tentenverhuur TENTZ Huur een stijlvolle tent!
Ook de bijhorende vloer en ander feestmateriaal zoals verlichting, tapijt, verwarming, toiletwagen, zijn bij Tentz te huur. Wij werken samen met u uw feestconcept uit, staan op uw wens in voor het aankleden en decoreren van uw feesttent met alle bijhorende feestmateriaal en meubilair.
feestzaal - Logo Slotenmaker ASAP.
Heeft u nu meteen een slotenmaker nodig bel ons dan op het nummer: 0497 05 76 53 en wij komen direct langs om u uit de nood te helpen. U kunt ons ook altijd contacteren voor een offerte betreffende beveiliging, kluizen of gepantserde deuren.
feestzaal - Vraag uw gratis offerte.
Reken op deze dakwerker voor alle dakwerken zoals werken aan dakpannen en leien, alle roofingwerken, de ontmossing van uw dak en de plaatsing of vervanging van dakgoten en bekleden van oversteken en dakgoten. Een zelfwerkend patroonzorgt naast een persoonlijke aanpak voor een feilloze opvolging van A tot Z.
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
feestzaal - Huren van foodtruck communiefeest Huren van foodtruck communiefeest.
Indien het iets speciaals mag zijn vinden wij de foodcar met bijvoorbeeld een thaise keuken pad thai, een frituur, hambrugerkraam of een cocktailbar een leuke idee om jouw communiefeest onvergetelijk te maken. Verschillende traiteurs werken samen met Blitzz voor het huren van glazen, borden tot foodtrucks.
feestzaal - Aankleding van feesten en events.
Voor meer info, aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte! Bij het aankleden van ruimtes vragen we alvast om enkele foto's' van de locatie door te sturen vermits we ons dan een beter beeld kunnen vormen van de oppervlakte, ophangpunten ed.
feestzaal - Rent a Priest Antwerpen.
LIVE MUZIEK LIVE BAND DJ. Niet alleen het muzikale succes is belangrijk in een muziekband of live band maar vooral de. warmte en verbondenheid met mensen, met onze klanten en met ons team van medewerkers: leef en deel met mekaar.
feestzaal Restaurant Feestzaal TER LEEPE Zedelgem.
home restaurant feestzaal impressie menu Smaak Innovatie Marktmenu Arrangement bb Spoor.62 reserveer cadeaubon vacature contact. De elegante feestzaal van restaurant Ter Leepe is adembenemend en biedt plaats aan 20 tot 180 personen. Een parel van sfeer en gezelligheid waar de topgastronomie elke feestelijke aangelegenheid ondersteunt. meer
communie
Dé feestzaal in Turnhout én omstreken Kapelhoeve.
Dé feestzaal in Turnhout en omstreken. Trouwfeesten, familiefeesten en bedrijfsevents in een gerestaureerde Kempense langgevelhoeve. Onze feestzaal bezichtigen? Maak hier je afspraak. Bekijk alle eigen events. Eén grote feestzaal of drie gezellige zaaltjes? Perfect voor feesten van 40 tot 300 personen. Klik hier
appartement te huur curacao
Feestzaal Eldorado Humbeek.
De feestzaal wordt verhuurd voor allerlei evenementen zoals verjaardagen, huwelijksfeesten, optredens, concerten, bedrijfsfeesten. bekijk meer foto's.' 15 Jun 2018. ZONDAG 1 MAANDAG 2 JULI 2018: KANAALFEESTEN HUMBEEK-SAS. Twee dagen feest voor de deur van Feestzaal Eldorado Animatie voor jong en oud.
loodgieter schilde
Feestzaal Amuse Meulebeke.
De hoeve van Feestzaal Amuse ligt in het landelijke Meulebeke, temidden van het groen. Er is ruim voldoende plaats voor parking, recepties buiten en speelgelegenheden voor de kinderen. Er is ook een ruim, zonnig terras: zo kunnen we uw aperitief of pousse-café zowel binnen als buiten houden, afhankelijk van de grillen van het Belgische weer.
goedkoop tanken
El Parador Feestzaal Restaurant Hotel Tielt.
Een van onze troeven is onze prachtige zongerichte tuin alsook de grote private parking voor en achteraan. De zaal is in grootte aanpasbaar en biedt plaats voor maximaal 180 personen zittend of 300 personen staand. Kleinere groepen kunnen terecht in ons restaurant.
website laten maken almere
Feestzaal.
Voor achtergrondmuziek is de muziekinstallatie van KRB voldoende. Voor een feest of fuif is dit niet het geval en moet dit door de gebruikers zelf georganiseerd worden. Ook wanneer de feestzaal wordt verhuurd, kan de bar normaal open blijven voor andere leden.
zuidoost
Feestzaal de Pachthoeve Pachthoeve Tafelaer.
Benieuwd naar onze feestzaal? Krijg hier een voorsmaakje. Indien u graag een feest wil boeken in onze kleine of grote feestzaal, kan u vrijblijvend een afspraak maken door onderstaand formulier in te vullen. We nemen dan spoedig contact met u op.
Dilbeek
Feestzaal Domein Martinus.
Noteer onze volgende thema avond in uw agenda: U kunt reserveren op werkdagen tussen 8 en 20 uur. De keuken is het domein van chef-kok Lode Van der Auwera. Hier werkt hij met veel liefde aan de gastronomische schilderijtjes die met veel klasse in de zaal geserveerd worden.
rijschool hoogvliet

Contacteer ons