Meer resultaten voor feestzaal

 
feestzaal
feestzaal - Huren van foodtruck communiefeest Huren van foodtruck communiefeest.
Indien het iets speciaals mag zijn vinden wij de foodcar met bijvoorbeeld een thaise keuken pad thai, een frituur, hambrugerkraam of een cocktailbar een leuke idee om jouw communiefeest onvergetelijk te maken. Verschillende traiteurs werken samen met Blitzz voor het huren van glazen, borden tot foodtrucks.
feestzaal - Tele Sound te Laarne, de speciaalzaak in televisie en de betere audio.
Reeds meer dan 35 jaar hebben wij ons toegespitst op de verdeling van topmerken. Steeds kan U bij ons terecht voor het beste advies. Een luistertest loont altijd de moeite, wij hebben een keuze uit meer dan 60 paar luidsprekers en versterkers.
feestzaal - Combinatie van PRO muzikanten en PRO DJ: een magisch feest.
Wat we U niet geven is de laagste prijs. wat we U wél geven is een topfeest waarbij iedereen een goed gevoel krijgt een feest met ontzettend veel muzikale variatie. Stel zelf je eigen live band coverband samen. Combinatie van PRO muzikanten en PRO DJ: een magisch feest.
feestzaal - Packageprijs zaalverhuur incl.
Wij hadden een vrij groot podium met alle ruimte voor de DJ, waardoor de zaal perfect qua grootte was voor de aanwezigen 100 man. De zaal kan ook makkelijk 200 man aan. Al met al een echte aanrader om een feestje te organiseren.
feestzaal - Tent Huren Tentenverhuur TENTZ Huur een stijlvolle tent!
Ook de bijhorende vloer en ander feestmateriaal zoals verlichting, tapijt, verwarming, toiletwagen, zijn bij Tentz te huur. Wij werken samen met u uw feestconcept uit, staan op uw wens in voor het aankleden en decoreren van uw feesttent met alle bijhorende feestmateriaal en meubilair.
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
feestzaal - Aankleding van feesten en events.
Voor meer info, aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte! Bij het aankleden van ruimtes vragen we alvast om enkele foto's' van de locatie door te sturen vermits we ons dan een beter beeld kunnen vormen van de oppervlakte, ophangpunten ed.
feestzaal - Logo Slotenmaker ASAP.
Heeft u nu meteen een slotenmaker nodig bel ons dan op het nummer: 0497 05 76 53 en wij komen direct langs om u uit de nood te helpen. U kunt ons ook altijd contacteren voor een offerte betreffende beveiliging, kluizen of gepantserde deuren.
feestzaal - Vraag uw gratis offerte.
Reken op deze dakwerker voor alle dakwerken zoals werken aan dakpannen en leien, alle roofingwerken, de ontmossing van uw dak en de plaatsing of vervanging van dakgoten en bekleden van oversteken en dakgoten. Een zelfwerkend patroonzorgt naast een persoonlijke aanpak voor een feilloze opvolging van A tot Z.
Welkom voor elk feest! Empire Foyer Feestzaal Geel. EmpireFoyer-ArrowRight. EmpireFoyer-Bestek. EmpireFoyer-ChairVintage. EmpireFoyer-Champaign. EmpireFoyer-Dinner. EmpireFoyer-Email. EmpireFoyer-Home
Deze sluit via een glazen deur rechtstreeks aan op de feestzaal. Welke muziek wens je? Onze feestzaal beschikt over een professionele muziekinstallatie met twintig luidsprekers, strategisch verspreid over de zaal. Wil je passende achtergrondmuziek of wil je eigen cds draaien?
nijkerk
Feestzaal Aalter Ten Dauwe.
Onze kleine feestzaal, gecombineerd met het salon, is ideaal voor groepen tot 65 personen. Onze grote feestzaal biedt plaats aan 300 personen zittend en 500 personen staand, receptie. Onze 2 prachtige tuinen met terras en onze verwarmde veranda van 150m lenen zich perfect voor diverse formules.
slotenmaker hoogvliet
Feestzaal Restaurant en feestzalen Tybeert.
Bel ons 32 9 328 40 40 info@tybeert.be. Feestzaal tybeeadmin 2018-05-22T0949590000.: Wij verzorgen uw feest van 25 tot 235 personen. De feest en receptiezalen zijn met verplaatsbare glazen wanden ontworpen, wat zorgt voor een grotere flexibiliteit binnen de beschikbare ruimte, aangepast aan het aantal genodigden.
slotenmaker deurne
Unieke feestzaal Antwerpen San Marco Village.
Neem gerust contact met ons op en bespreek uw wensen in onze feestzaal. Vier uw feest in een unieke feestzaal in de omgeving van Antwerpen. Iedere feestzaal van San Marco Village in de omgeving van Antwerpen is uniek en kan worden aangekleed volgens uw wensen.
communie
Gemeentelijke feestzaal Gemeente Boutersem.
De feestzaal kan gehuurd worden voor optredens, feesten., De zaal heeft een oppervlakte van 200 m zonder podium en is geschikt voor 240 personen. Foyer met tapinstallatie kan gehuurd worden voor kleiner feestjes, bv. De foyer heeft een oppervlakte van 95 m en is geschikt voor 40 personen.
tuincentrum osdorp
Feestzaal Restaurant RENARD Feestzaal.
De feestzaal beschikt over een ruime parking en een grote majestueuze inkomhal met vestiaire. Naast de parking ligt de Heli-spot, wat aankomen per helicopter mogelijk maakt. Aansluitend aan de feestzaal bevindt zich de grote Windsor" orangerie met grote glazen ramen.
goedkoop tanken
Feestzaal Wikipedia.
Naar navigatie springen Naar zoeken springen. Een versierde feestzaal in Batavia, Nederlands-Indië, in 1893. Een feestzaal is een zaal die gebruikt wordt voor het organiseren van feesten en bijeenkomsten. Vroeger was dit vaak in combinatie met een café of restaurant.
rijschool almelo
Verhuur feestzaal Besaer Elsegem.
Wij beschikken over een mooie verandazaal geschikt voor maximum 40 personen die kan afgehuurd worden voor feesten. Wij verzorgen de drank. Prijs: 250 euro. Indien u met meer dan 40 personen bent, kan u ook de grote zaal erbij reserveren.
arnhem

Contacteer ons