Meer resultaten voor feestzaal

 
feestzaal
feestzaal - Huren van foodtruck communiefeest Huren van foodtruck communiefeest.
Indien het iets speciaals mag zijn vinden wij de foodcar met bijvoorbeeld een thaise keuken pad thai, een frituur, hambrugerkraam of een cocktailbar een leuke idee om jouw communiefeest onvergetelijk te maken. Verschillende traiteurs werken samen met Blitzz voor het huren van glazen, borden tot foodtrucks.
feestzaal - Tele Sound te Laarne, de speciaalzaak in televisie en de betere audio.
Reeds meer dan 35 jaar hebben wij ons toegespitst op de verdeling van topmerken. Steeds kan U bij ons terecht voor het beste advies. Een luistertest loont altijd de moeite, wij hebben een keuze uit meer dan 60 paar luidsprekers en versterkers.
feestzaal - RENT A PRIEST oost vlaanderen.
Dat kan een huwelijksfeest, trouwfeest verjaardagsfeest, of bedrijfsfeest zijn Zeker bij een bedrijfsfeest dient de live muziek op een subtiele manier mainstream te klinken in het eerste uur. Nadien kunnen de decibels worden verhoogd en zorgen we voor ambiance mét een volle dansvloer.
feestzaal - Packageprijs zaalverhuur incl.
Wij hadden een vrij groot podium met alle ruimte voor de DJ, waardoor de zaal perfect qua grootte was voor de aanwezigen 100 man. De zaal kan ook makkelijk 200 man aan. Al met al een echte aanrader om een feestje te organiseren.
feestzaal - Tent Huren Tentenverhuur TENTZ Huur een stijlvolle tent!
Ook de bijhorende vloer en ander feestmateriaal zoals verlichting, tapijt, verwarming, toiletwagen, zijn bij Tentz te huur. Wij werken samen met u uw feestconcept uit, staan op uw wens in voor het aankleden en decoreren van uw feesttent met alle bijhorende feestmateriaal en meubilair.
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
feestzaal - Aankleding van feesten en events.
Voor meer info, aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte! Bij het aankleden van ruimtes vragen we alvast om enkele foto's' van de locatie door te sturen vermits we ons dan een beter beeld kunnen vormen van de oppervlakte, ophangpunten ed.
feestzaal - Wie zijn we.
Niets te geposeerd, maar natuurlijk mooie fotos waarin we graag die glimlach, een verlegen blik of net de stoerheid van een onschuldig kind naar voren brengen. Op een rustige, persoonlijke maar toch ook professionele manier proberen we jullie dag te vereeuwigen zodat jullie deze voor eeuwig kunnen koesteren.
feestzaal - Logo Slotenmaker ASAP.
Heeft u nu meteen een slotenmaker nodig bel ons dan op het nummer: 0497 05 76 53 en wij komen direct langs om u uit de nood te helpen. U kunt ons ook altijd contacteren voor een offerte betreffende beveiliging, kluizen of gepantserde deuren.
feestzaal - Vraag uw gratis offerte.
Reken op deze dakwerker voor alle dakwerken zoals werken aan dakpannen en leien, alle roofingwerken, de ontmossing van uw dak en de plaatsing of vervanging van dakgoten en bekleden van oversteken en dakgoten. Een zelfwerkend patroonzorgt naast een persoonlijke aanpak voor een feilloze opvolging van A tot Z.
Feestzaal Salons Notredame Bezoek Diksmuide.
Open 7 dagen op 7, steeds op reservatie. Eigen keuken: feestzaal / traiteurdienst afhaal. Zondagsrestaurant: wekelijkse lunch, brunch, BBQ, Côte à l'os, Italiaans, enz zie www.salonsnotredame.be. Speeltuin met springkasteel gratis W-Fi. Feestzaal De Kroon. Zalen Hof ter Molen. Feestzaal t Jagershof.
dendermonde
Cocteau feestzaal Stad Gent.
Open op: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag, Zondag. Jan Palfijnstraat 17. Voor meer info over zaal en boeking, check deze webpagina. Contacteer ons voor concrete boeking of meer info. Contactpersoon: John Hoste. Faciliteiten / vergunningen. Via de zaal mogelijk Prijs: 300.
kleine
Feestzaal Restaurant en feestzalen Tybeert.
Bel ons 32 9 328 40 40 info@tybeert.be. Feestzaal tybeeadmin 2018-05-22T0949590000.: Wij verzorgen uw feest van 25 tot 235 personen. De feest en receptiezalen zijn met verplaatsbare glazen wanden ontworpen, wat zorgt voor een grotere flexibiliteit binnen de beschikbare ruimte, aangepast aan het aantal genodigden.
zuidoost
Feestzaal Den Hof.
Feestzaal De familie Laureys De Muynck heet u van harte welkom! Feestzaal De familie Laureys De Muynck heet u van harte welkom! Feestzaal De familie Laureys De Muynck heet u van harte welkom! Feestzaal De familie Laureys De Muynck heet u van harte welkom!
harelbeke
De Koolputten Feestzaal De Koolputten.
Neem contact op. De Koolputten NV. 32 52 50 60 60. 32 52 50 60 65. Hou me op de hoogte. Leave this field empty if youre human.: Een unieke locatie voor uw feest? Stuur dan een mail naar info@dekoolputten.be.
nijkerk
Feestzaal Restaurant RENARD Feestzaal.
De feestzaal beschikt over een ruime parking en een grote majestueuze inkomhal met vestiaire. Naast de parking ligt de Heli-spot, wat aankomen per helicopter mogelijk maakt. Aansluitend aan de feestzaal bevindt zich de grote Windsor" orangerie met grote glazen ramen.
slotenmaker hoogvliet
Unieke feestzaal Antwerpen San Marco Village.
Neem gerust contact met ons op en bespreek uw wensen in onze feestzaal. Vier uw feest in een unieke feestzaal in de omgeving van Antwerpen. Iedere feestzaal van San Marco Village in de omgeving van Antwerpen is uniek en kan worden aangekleed volgens uw wensen.
slotenmaker deurne
Feestzaal l'Amuse' events Traiteur De Schepper.
Begin de dag met een heerlijke brunch samen met familie of vrienden. Kom je graag dansen op 1 van onze foute partys met vrienden of wil je onze feestzaal huren voor jou party! Stuur ons een bericht en wij contacteren jou spoedig!
communie

Contacteer ons