Op zoek naar feestzaal?

 
feestzaal
feestzaal - Beschikbaarheid van de zaal.
In het kader van het ecolabel Green Key voor de Sheds en het Hôtel de la Poste heeft TourTaxis ervoor gekozen om samen te werken met traiteurs die het milieucharter van TourTaxis ondertekenden. Klik op hun logo voor meer informatie.
Gemeentelijke Feestzaal Brussegem Gemeente Merchtem.
Gemeentelijke Feestzaal Brussegem. Gemeentelijke Feestzaal Brussegem. De Gemeentelijke Feestzaal Brussegem is een nieuwe, moderne zaal met een capaciteit van 400 personen, gelegen te Drinkeling 10 in Brussegem. De feestzaal is geschikt voor grote evenementen zoals eetfestijnen, beurzen, toneelvoorstellingen of andere grote activiteiten. Lees meer
Breda
Feestzaal Restaurant en Feestzalen Nicoty.
Onze zaak is geheel rookvrij conform" de wet 01-01-2007." wij bieden u wel de mogelijkheid om in onze aparte rookkamer te roken en een glas te drinken. Restaurant Feestzaal Nicoty, Visbeekbaan 5, 2275 Wechelderzande Lille Tel: 03/312.36.82. Volg ons op Facebook.
appartement te huur
Zoersel Verenigingen feestzaal de Kapel.
U bent hier Startpagina Vrije tijd Verenigingen feestzaal de Kapel CC Bethaniën, Handelslei 167. feestzaal de Kapel CC Bethaniën, Handelslei 167. aanvraag via webformulier. of via T 03-2980 000 tijdens openingsuren van ACCB. info over de zaal. de Kapel is een feestzaal met foyer en kitchenette, en een aparte industriële keuken.
dakdekker Almelo
Feestzaal-vacatures oktober 2017 Indeed.com.
Manpower Belgium 11.059 reviews Oudenaarde. Client Description Voor een drukke feestzaal gaan we op zoek naar extra zaal en keukenpersoneel om bij te springen in het weekend en tijdens de vakanties. Gesponsord door Manpower vacature opslaan. ERVAREN ZAALVERANTWOORDELIJKE DRUKKE FEESTZAAL.
zanger inhuren goedkoop
Feestzaal Rouge é Blanc te Ingelmunster.
Doordat u apart zit, kan u ten volle genieten van uw feestelijkheden. De kinderen kunnen zich uitleven in de grote speeltuin en voor mindervaliden is er een aparte ingang naar de zaal voorzien. De zaal is beschikbaar voor groepen vanaf 15 personen tot maximaal 50 personen.
arnhem
Feestzaal Mechelen Feestzalen Passade.
Afhankelijk van de gekozen formule, zaalopstelling en het aantal gasten kan de capaciteit van de feestzaal variëren. Bij een drankje bespreken we samen uw wensen en nemen alles door tot we dàt arrangement hebben uitgewerkt waar u zich perfect in kan vinden.
breda
Feestzaal.
Grillades en BBQ. Diëten en vegetariërs. Reserveer hier uw lunch. Bierbrouwerij De Halve Maan beschikt over verschillende feestzalen, een originele brasserie met terras en een uitgebreide bier shop. Kom langs voor een lekker streekgerecht met één van onze huisbieren! Terug naar overzicht.
rijschool nieuwegein
info Feestzaal en Foyer gemeentehuis Gemeente De Panne.
Wat is er aanwezig in de zaal? In de feestzaal is er een uitschuifbare tribune aanwezig die plaats biedt aan 282 personen. Indien men geen gebruik maakt van de tribune, kunnen er tafels en stoelen geplaatst worden voor 200 personen.
smoking huren

Contacteer ons