Resultaten voor feestzaal

 
feestzaal
Feestzaal Kasteel Van Nieuwland.
Voor de kinderen is er ruim plaats voor springkastelen en ander speelgenot. Heeft u behoefte aan een enorm megafeest dan hebben wij meer dan voldoende ruimte om er een mooie, grote feestent bij te zetten die zijn vergelijk heeft met een volwaardige, sfeervolle feestzaal.
Taxi Beerse
Feestzaal Schaffen Vleugt Verhuur van zalen Zelf iets organiseren Vrije tijd Stad Diest.
Feestzaal Schaffen Vleugt. De feestzaal en een klaslokaal worden vooral verhuurd aan verenigingen of particulieren voor manifestaties of activiteiten zoals vergaderingen, voordrachten, tentoonstellingen, gezellig samenzijn, koffiefeesten, St.-Niklaas en kerstfeest met uitsluiting van activiteiten met commerciële inslag. Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vleugt.
rijschool deurne
Untitled Untitled Document. Document.
Trouwfeest muziek
Feestzaal Kerkepanne Gemeente Koksijde.
Home Vrije tijd Zelf organiseren Zalen, lokalen en repetitieruimtes Feestzaal Kerkepanne. Strandlaan 128 te Sint-Idesbald. Capaciteit: 280 mensen zittend. Oppervlakte zaal: 350 m. huishoudelijk_reglement_kerkepanne.pdf 324.31 KB. Indeling zaal: kerkepanne_grondplan.pdf. inkom en vestiaire, toiletten. zaal met bargedeelte. keuken uitgerust met afwasmachine, combisteamer, spoelruimte.
Dakwerken Wetteren
FEESTZAAL DE KROON FEESTZAAL HUWELIJK BABYBORREL: 32 051 50 00 03 De feestzaal beschikt over een capaciteit van 10 tot 230 personen.:
OVERNACHTEN MET ONTBIJT. Ontdek onze volledig vernieuwde feestzalen. De feestzaal beschikt over een capaciteit van 15 tot 230 personen., elke zaal is trouwens ook uitgerust met airconditioning en draadloos internet. Voor reserveringen, regelingen en informatie kunt u bij ons terecht.,
breda
Feestzaal Partizan.
breda
Verbouwen en herinrichten van een schuur tot feestzaal DLV.
De omvorming van schuur tot feestzaal werd gedaan met oog voor het bestaande architecturale karakter zodat de erfgoedwaarde behouden bleef. DLV verzorgde voor Rik Verwilst.: Stedenbouwkundige vergunningsaanvraag voor verbouwen van de schuur tot feestzaal. Werfopvolging voor de verbouwing tot feestzaal.
Nijmegen
Scherpenberg Restaurant Feestzaal Heuvelland bij Rika Geert.
Feestzaal tot 110 personen. In de feestzaal neemt de capaciteit wat af. Voor privé-feesten tot 100-110 personen kunt u nog steeds bij ons terecht. Uiteraard blijven trouwe organisaties, die al vele jaren op vaste datum en na lange traditie bij ons, van harte welkom.
online marketing rotterdam

Contacteer ons