Zoeken naar feestzaal

 
feestzaal
Gemeentelijke Feestzaal Beersel Gemeente Beersel.
De gebruiksvergoedingen, per kalenderjaar, voor repetitief gebruik op een vaste dag of dagen, jaarlijks vooraf bepaald, zijn de volgende: zaal zonder gebruik van de keuken 650 lokaal 1 104 Indien keuken en feestzaal samen gehuurd worden vervalt het recht van repetitief gebruik op de feestzaal en valt de totaliteit onder de rubriek occasioneel gebruik.
appartement te koop
Feestzaal Kasteel Van Nieuwland.
Voor de kinderen is er ruim plaats voor springkastelen en ander speelgenot. Heeft u behoefte aan een enorm megafeest dan hebben wij meer dan voldoende ruimte om er een mooie, grote feestent bij te zetten die zijn vergelijk heeft met een volwaardige, sfeervolle feestzaal.
Rotterdam
Home feestzalen Lilse Bergen.
De feestzaal is uitermate geschikt voor een trouwfeest, communiefeest, bedrijfsfeest, baby-borrel, familiefeest enz. Voor bedrijven is er ook een formule voor teambuilding voorzien, te land, ter zee of in de lucht, op het domein zijn alle elementen voorzien voor een onvergetelijke dag.
breda
Stedelijke feestzaal Casco Projecten AG VESPA.
Home Projecten Bouw Stedelijke feestzaal Casco. Stedelijke feestzaal Casco. AG VESPA realiseert een stedelijke feestzaal binnenin de historische spoorwegberm tussen het Kievitplein en de brug Plantin-Moretus. In de zaal, met een capaciteit van 900 personen, kunnen feesten en beperkte optredens georganiseerd worden.
luchthavenvervoer aalter
Havermarkt krijgt nieuwe feestzaal Kortrijk Regio HLN.
Henk Deleu Joven Deremaux hoopt de nieuwe feestzaal begin februari te kunnen openen. Kortrijk De Havermarkt in Kortrijk krijgt een nieuwe feestzaal. De zaal komt in het pand waar tot begin 2013 het Oosterse eethuis Lucy Chang zat. De zaal wordt verbonden met La Bodeguita del Medio.
dj trouwfeest
Feestzaal te Rijkevorsel Stijlvol feesten voor ieders budget.
breda
Home.
Italiaanse avond 26-mei-2018. Vaderdag: Ontbijt en BBQ 10-juni-2018. Vaderdag: Ontbijt en BBQ 10-juni-2018. Thema menu's' overzicht. Feestzaal 1 Elysee. Feestzaal 2 Elysee. Feestzaal 3 Elysee. Feestzaal 4 Elysee. Feestzaal 5 Elysee. Feestzalen Elysee Genk Limburg. All Rights Reserved. Feestzalen Elysee BE 0554.987.577.
utrecht
Feestzaal Zorgeloos genieten in Salons Roskam in Merelbeke.
Feesten is bij Salons Roskam genieten van het sfeervol samen-zijn maar ook verwend worden met culinaire hoogstandjes, mooie wijnen en prachtige desserts. De feestzalen met een capaciteit van 20 tot 360 personen zijn een lust voor het oog en een droomomgeving voor elke bijzondere aangelegenheid.
Rotterdam

Contacteer ons