Zoeken naar feestzaal gent

 
feestzaal gent
feestzaal - Tent huren Tent huren.
Wij geven graag het juiste advies om zo uw feest alsnog bij u thuis te kunnen geven. Om een goed idee te krijgen voor wat u nodig hebt, is het belangrijk te weten op welke ondergrond de tenten worden geplaatst en voor hoeveel personen de tent moet dienen. Naast de tentenverhuur kunnen wij ook voor de volledige inrichting zorgen met tafels, stoelen, linnen, bestek verlichting., Kadertent met drappage. Onderaan op deze pagina kan u verschillende type tenten van ons huren.: Kadertenten: Eenvoudige grote evenementen zoals feesten, trouwfeesten, festivals, optredens, tentoonstellingen en beurzen kunnen wij een uitgebreid gamma kadertenten aanbieden. Deze tenten zijn geschikt voor gebruik bij alle weersomstandigheden, zelfs in de winter. Pagodetenten: In 3x3m, 5x5m en 6x6m verkrijgbaar. Deze tenten kunnen aan elkaar gekoppeld worden en geven door hun hoge puntige daken een extra cachet aan uw feest.
feestzaal - Tele Sound te Laarne, de speciaalzaak in televisie en de betere audio.
Tele Sound te Laarne, de speciaalzaak in televisie en de betere audio. Reeds meer dan 35 jaar hebben wij ons toegespitst op de verdeling van topmerken. Steeds kan U bij ons terecht voor het beste advies. Een luistertest loont altijd de moeite, wij hebben een keuze uit meer dan 60 paar luidsprekers en versterkers.
Feestzaal Partizan.
Klik hier voor meer informatie
traiteur
Feestzalen Oost-Vlaanderen Gasthof De Zevensterre.
Onze mooie feestzaal in Oost-Vlaanderen uitstekend voor een huwelijksfeest, Wedding party, verjaardagsfeest, jubileum, babyborrel, pensioenfeest, communiefeest of lentefeest is gelegen in de regio Gent te Laarne. Wij verzorgen feesten catering voor voornamelijk klanten uit Laarne, Kalken, Lochristi, Beervelde, Zaffelare, Lokeren, Wetteren, Massemen, Serskamp, Berlare, Overmere, Heusden, Destelbergen, Ledeberg, Sint-Amandsberg, Gent, Melle, Merelbeke en Gentbrugge.
boechout feestzaal
CC Meulestede Meulestede.
De imposante feestzaal met bar, vormt de ideale locatie voor recepties, tentoonstellingen, privé en bedrijfsfeesten. De gerenoveerde foyer in retrostijl nodigt uit voor verjaardagsfeesten, café chantants en diverse culturele activiteiten. De Villa Florentina met unieke houten voorgevel, leent zich uitstekend als intieme locatie voor vernissages en kleinschalige exposities.
trouwfeest
Feestzaal t Molenhof Zwijnaarde.
Fax 09 222 80 66. Feestzaal t Molenhof te Zwijnaarde. Zoekt u een perfecte gelegenheid voor uw feest, evenement of vergadering? Feestzaal t Molenhof biedt een elegante en sfeervolle omkadering in combinatie met een lekkere keuken en vriendelijke correcte bediening.
restaurant gent
Alix Table Jardin d'Amis.'
Reserveer hier voor je lunch, DINnER, brunch of pic nic, of BBQ. Vertel ons waar je zin in hebt en wij zorgen voor onvervalste verwennerij! Back to Top. Alix Table Jardin d'Amis, Kortrijksesteenweg 206, 9000 Gent, Belgium 32 9 328 94 38 info@alixtablejardin.be.
Feestzalen
Feestzaal Restaurant Dujardin Restaurant Ouwegem Zingem Gent Oudenaarde Lunch Diner Eten Klasse Food, Drinks and Private Dining.
Onze feestzaal beschikt over een capaciteit tot 50 personen. Totale capaciteit in twee groepen tot 70 personen. Klik hier voor onze groepsmenus. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info op 09 386 38 44. Restaurant Dujardin geeft u het beste culinair genot. Onze kaart biedt een wisselend maandmenu die kort of lang, met of zonder wijnarrangement kan besteld worden. Voor kleine hongers is er een bescheiden aanbod dat zowel klassiekers, als gerechten met een hedendaagse invloed bevat. Voor elk wat wils, ook voor kinderen en dat alles binnen een zeer aanvaardbaar gezinsbudget. Meer over ons. Openingsuren keuken Alle dagen open voor groepen vanaf 15 personen. Dinsdag 1200: 14.00. Woensdag 1200: 14.00. Donderdag 1200: 14.00. Vrijdag 1200: 14.00 en 19u00 2100.: Zaterdag 19u00 2200.: Zondag 1200: 1500.: Den Bos 36 N60 Gent Oudenaarde.
persoonlijke lening
Historiek Sphinx Cinema.
Het gebouw van Sphinx dateert van 1912. In de beginjaren was er een grote feestzaal waar de filmvertoningen plaats vonden. Het pand werd in de loop der jaren herhaaldelijk verbouwd en heringericht, maar werd onafgebroken uitgebaat als cinema. De geschiedenis van Sphinx leest dan ook als de geschiedenis van de cinema sinds de prille begindagen. Wereldexpo van 1913. Alles begint bij de grote herinrichtingsplannen voor het centrum van Gent.
zonnepanelen
Restaurant en Feestzalen Monasterium PoortAckere.
Hieronder vindt u al onze feestzalen op een rijtje.: Restaurant vanaf 16 personen. Restaurant vanaf 16 personen. Bekijk onze reviews. Bekijk ook de andere hotels van. Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Oude Houtlei 56., 9000 Gent info@monasterium.be Tel: 32 9 269 22 10 Fax: 32 9 269 22 30. Restaurant en Feestzalen.
Yoast

Contacteer ons