Resultaten voor feestzaal gent

 
feestzaal gent
feestzaal - Tent Huren Tentenverhuur TENTZ Huur een stijlvolle tent!
Ook de bijhorende vloer en ander feestmateriaal zoals verlichting, tapijt, verwarming, toiletwagen, zijn bij Tentz te huur. Wij werken samen met u uw feestconcept uit, staan op uw wens in voor het aankleden en decoreren van uw feesttent met alle bijhorende feestmateriaal en meubilair.
feestzaal - Tele Sound te Laarne, de speciaalzaak in televisie en de betere audio.
Reeds meer dan 35 jaar hebben wij ons toegespitst op de verdeling van topmerken. Steeds kan U bij ons terecht voor het beste advies. Een luistertest loont altijd de moeite, wij hebben een keuze uit meer dan 60 paar luidsprekers en versterkers.
feestzaal - Logo Slotenmaker ASAP.
Heeft u nu meteen een slotenmaker nodig bel ons dan op het nummer: 0497 05 76 53 en wij komen direct langs om u uit de nood te helpen. U kunt ons ook altijd contacteren voor een offerte betreffende beveiliging, kluizen of gepantserde deuren.
feestzaal - Vraag uw gratis offerte.
Reken op deze dakwerker voor alle dakwerken zoals werken aan dakpannen en leien, alle roofingwerken, de ontmossing van uw dak en de plaatsing of vervanging van dakgoten en bekleden van oversteken en dakgoten. Een zelfwerkend patroonzorgt naast een persoonlijke aanpak voor een feilloze opvolging van A tot Z.
restaurant Le Jardin Bleu.
De Blauwe Kiosk. In restaurant Le Jardin Bleu wordt u hartelijk ontvangen door Jagienka De Vriese als gastvrouw en haar echtgenoot Peter Maximus als chef aan het fornuis in een intiem eigentijds kader, gelegen te Sint-Kruis-Winkel, een deelgemeente van Gent.
restaurant gent
Alix Table Jardin d'Amis.'
Reserveer hier voor je lunch, DINnER, brunch of pic nic, of BBQ. Vertel ons waar je zin in hebt en wij zorgen voor onvervalste verwennerij! Back to Top. Alix Table Jardin d'Amis, Kortrijksesteenweg 206, 9000 Gent, Belgium 32 9 328 94 38 info@alixtablejardin.be.
Feestzalen
Brasserie t'Vrijdagsgevoel' Gent Brasserie, Restaurant, Café, Feestzaal, groepen.
met Yilmaz als gastheer. Deze brasserie met ongedwongen sfeer is reeds uitgegroeid tot een vaste waarde in Gent! Voor ieder wat wils croque tot diner met 2, grote groepen mogelijk aangepast arrangement. Suggestie bier van t vat. Affligem 4 euro.
wat te doen gent
Kasteel Coninxdonck.
communiefeest oost vlaanderen
Nieuws uit Eskimofabriek eskimofabriek.
Eskimofabriek in Gent is een textielfabriek die volledig gerenoveerd werd en waar een geslaagde symbiose tussen sporten, eten, werken en feesten realiteit geworden is. De site huisvest enkele vaste bedrijven, van sportscholen via textielbedrijven over marketingbureau's' tot horecagelegenheden je vindt ze hier allemaal.
Dragon
Vakantiehuis t Klein Gent Feestzaal.
Je kan t Klein Gent ook huren voor een tuinfeest, een communiefeest., Je kan gebruik maken van de zaal van de pas gerenoveerde schuur die plaats biedt voor een 30 a 40 personen. Er is een kleine koude keuken met afwasbak en frigo beschikbaar, met aansluitend een berging.
belfius
Feestzaal en vergaderzaal Gentse Roei en Sportvereniging vzw.
Raad van bestuur. Doortocht van Gent. In de pers. Start met roeien. Ghent International Spring Regatta. Regatta 2017 Nederlands. Regatta 2017 English. Regatta 2017 Français. Regatta 2016 Nederlands. Regatta 2016 English. Regatta 2016 Français. Regatta 2015 Nederlands. Regatta 2015 English. Regatta 2015 Français. Regatta 2014 Nederlands. Regatta 2014 English. Regatta 2014 Français. UGent International Student Regatta. Feestzaal en vergaderzaal.
adventure
Trouwfeest Gent Den Hof.
Afterworks muzikale donderdagen. Feestzaal bij Gent voor een trouwfeest. Bij Den Hof hebben we alles in huis om u een gedenkwaardig feestelijkheid of trouwfeest te kunnen aanbieden: 3 perfecte veelzijdige en combineerbare feestzalen, een culinair topteam, een gelegenheid tot overnachting en een knappe tuin om maar enkele sterke punten te noemen.
Hoe werkt een zoekmachine

Contacteer ons