Meer resultaten voor feestzaal gent

 
feestzaal gent
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
feestzaal - Wie zijn we.
Niets te geposeerd, maar natuurlijk mooie fotos waarin we graag die glimlach, een verlegen blik of net de stoerheid van een onschuldig kind naar voren brengen. Op een rustige, persoonlijke maar toch ook professionele manier proberen we jullie dag te vereeuwigen zodat jullie deze voor eeuwig kunnen koesteren.
feestzaal - Live muziek huren kan je overal.
Sommige zijn professionelen en anderen zijn amateurs, doch allemaal muzikanten met goede bedoelingen.De inzet en het engagement die men opbrengt voor de goede zaak is hierin één van de belangrijkste elementen. Het is aan de klant om af te wegen welke muzikanten en DJ's' ze voor hun feest willen engageren.
feestzaal - Tent Huren Tentenverhuur TENTZ Huur een stijlvolle tent!
Ook de bijhorende vloer en ander feestmateriaal zoals verlichting, tapijt, verwarming, toiletwagen, zijn bij Tentz te huur. Wij werken samen met u uw feestconcept uit, staan op uw wens in voor het aankleden en decoreren van uw feesttent met alle bijhorende feestmateriaal en meubilair.
t Pelterke KLEINE FEESTZAAL.
Een gezellige moderne feestzaal. De kleine feestzaal werd in 2012 vernieuwd. Hij is helemaal afgestemd op de hedendaagse behoeften en is zeer gerieflijk uitgerust. Een aparte toog, een ruime koelcel, een beamer met bijhorende geluidsinstallatie en draadloos internet maken van deze zaal de geschikte oplossing voor kleinere feestjes.
locatie communiefeest
Zalen verhuur Gent goudengids.be.
9000 Gent Reinaertstraat 28. Zalen Verhuur, feest, evenement, koffie, vergaderingen, broodjes, vergadering, feesten, Zaal, Huwelijk, Indisch, Oosters, Tentoonstellingen, Discotheken, Europees, Evenementen, Vlaams, Geboorte, Salades, Buffet, Reservaties, Koud buffet, Groepen, Tentoonstellingen, Geboorte, Hal, Feestzaal, Evenementen, Banketten, Recepties, Feesten, Verjaardagsfeesten, Zaal, Discotheek, Belgisch, Duits, Frans, Indiaas, Westers, Brits, Parking.
verjaardagsfeest gent
Salons Roskam een excellente locatie voor een verjaardag bij Gent.
Salons Roskam staat paraat voor uw verjaardag bij Gent. De unieke locatie in het groen vlak bij Gent biedt tal van mogelijkheden. evenementen events feestlocatie. feestzaal locaties Gent. evenementen events feestlocatie. evenementen events feestlocatie. feestzaal locaties Gent. feestzaal locaties Gent.
slotenmaker dendermonde
Oude Vismijn Feestzaal Gent House of Weddings.
Naast dit spectaculaire gebouw kan je ook rekenen op een feilloze organisatie met heerlijk eten en professionaliteit gebracht door Toecourt, de vaste uitbater van de feestzalen van de Oude Vismijn. Overnachten kan in de buurt, in Gent. Dansfeest tot laat.
Feestzaal Gent Zaalverhuur Vergaderzaal Congreszaal.
Zoekt u een feestzaal met een warm en gezellig karakter, dan is feestzaal De Lage Vuurse iets voor u! Op de rand van Gent met Oostakker situeert zich feestzaal De Lage Vuurse. In een onverwachte oase van groen, kunt u terecht voor al uw zak.
Beste Feestzaal in Gent.
SCHOUWBURGSTRAAT 3, 9000 Gent. Feestzalen in Gent. Kouter 29, 9000 Gent. Feestzaal in Gent. Oude Houtlei 56, 9000 Gent. Feestzalen in Gent, Hotels in Gent. Gerelateerde trefwoorden: verhuur zaal, gratis zaal, feestzaal, streetfood, vergaderingen, delirium, feesten, voetbalclub, bbq, live voetbal.
deVierdeZaal polyvalente zaal te Gentbrugge bij Gent.
deVierdeZaal is een polyvalente zaal in Genbrugge met de steun van de Stad Gent. Polyvalente zaal voor muziek, theater, recepties, etc. Voor socio en culturele verenigingen, etc. Uitgeruste bar met directe toegang tot de zaal. Podium opbouwbaar tot 100 m.
Feestzalen Gent en omstreken Feestzaal Pauwkenshof.

Contacteer ons