Op zoek naar feestzaal gent?

 
feestzaal gent
Salons Roskam een excellente locatie voor een verjaardag bij Gent.
Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een verjaardag bij Gent! Salons Roskam staat paraat voor uw verjaardag bij Gent. De unieke locatie in het groen vlak bij Gent biedt tal van mogelijkheden. feestzaal locaties Gent. feestzaal locaties Gent.
wat te doen in gent
Feestzaal Gent, feestzaal met tuin, feestzalen, Kwatrecht, Gent, Melle, feest, tuin, waterpartijen, kampvuurTrouwlocatie, trouwzaal, feestlocatie, catacomben, trouwlocatie aan de Schelde, Trouwlocatie
Aan de site is een treinstationnetje verbonden, stop Kwatrecht, op 3min van Gent. De fabrieksite omvat een grote hoge feestzaal, de oude catacomben, een galerie expo ruimte, tuinen met uitzicht over de Scheldevallei, waterbekken met bronwater, een Scheldeweg, de fabriekingang en square.
zaal huren gent
Feestzaal Huren In Gent Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
Voor feestzaal in Gent hebben we momenteel 19 alternatieven. Feestzaal in Gent, feestzaal gent, zaal gent, unieke feestzaal gent, zaal te huur gent, wat je ook zoekt, je kan altijd bij eventplanner.be terecht. Wij maken het plannen van een evenement en het zoeken naar de geschikte eventlocatie super eenvoudig.
feestzaal
Unieke feestzaal in Gent Marriott Ghent Eventonline.
Ons aanbod A Z. Home Event locaties België Unieke feestzaal in Gent Marriott Ghent. Unieke feestzaal in Gent Marriott Ghent. Meer info op de website Vraag een voorstel of offerte aan Toon alle foto's.' Marriott Ghent Unieke feestzaal in Gent.
fortis
Feestzaal Gent Zaalverhuur Vergaderzaal Congreszaal.
Eigen traiteur niet toegestaan. Zoekt u een feestzaal met een warm en gezellig karakter, dan is feestzaal De Lage Vuurse iets voor u! Op de rand van Gent met Oostakker situeert zich feestzaal De Lage Vuurse. In een onverwachte oase van groen, kunt u terecht voor al uw zak.
LUX Société Anonyme Des Fêtes.
Spreek onze partners aan of kom langs voor een vrijblijvend gesprek. Door onze combinatie van flexibiliteit, kwaliteit, comfort, eigen keuze meubilair en ons state of the art geluidssysteem biedt LUX een uniek concept! 2018 LUX info@zaallux.be 0032 0 496189189 luxgent.be Dendermondsesteenweg 140 Gent.
Oude Vismijn: Bar, Brasserie, Feestzaal.
deVierdeZaal polyvalente zaal te Gentbrugge bij Gent.
deVierdeZaal is een polyvalente zaal in Genbrugge met de steun van de Stad Gent. Polyvalente zaal voor muziek, theater, recepties, etc. Voor socio en culturele verenigingen, etc. Uitgeruste bar met directe toegang tot de zaal. Podium opbouwbaar tot 100 m.

Contacteer ons