Meer resultaten voor feestzaal antwerpen

 
feestzaal antwerpen
Magnus.
Salons Magnus is een prachtige herenwoning gelegen aan het Albertpark te Antwerpen. In de feestzaal is een perfecte symbiose gebracht tussen klassieke en moderne architectuur. Wij beschikken over 4 verschillende salons. Bij u thuis, tal van andere locaties of een mooi aangeklede tent Traiteur Magnus zoekt voor uw event de ideale locatie.
lenen
Kasteelhoeve te huur voor feesten Flinkheuvel s Gravenwezel.
Flinckheuvel is gelegen in het groene, rustige Schilde. De locatie is vlot bereikbaar op slechts 15 minuten rijden van Antwerpen. Flinckheuvel is een exclusief adres voor al uw recepties, feesten en banketten. De zalen zijn prachtig gedecoreerd met zilver, kristal en antiek.
https://www.home-sweethome.nl/nl/index.php?pid=1
Het Rekreatief, Verhuur Feestzaal Antwerpen Wilrijk Feestzaal huren.
Deze feestzaal in Antwerpen is gemakkelijk bereikbaar met ruime parkeergelegenheid, verder zijn onze feestzalen voorzien van faciliteiten voor rolstoelgebruikers. Uiteraard wilt u nog bijkomende informatie over de verhuur van onze feestzaal, aarzel daarom niet ons te contacteren voor verdere info.
https://www.lunchcafeblom.nl/
KAS Kunst Aan de Stroom.
Bij elk event zullen de aanwezige kunstwerken u verrassen en charmeren tijdens uw recepties en diners. Een unieke ervaring gecombineerd met zicht op de Schelde, Royerssluis en de voorbijvarende boten. In de nabijheid zijn er ongeveer 500 gratis parkeerplaatsen op minder dan 3 minuten wandelen.
psychiaterstortelder.nl
verhuur van feestzalen, zalen voor uw trouwfeest, huwelijk, familiefeest antwerpen.
Op amper vijf minuten van Antwerpen, is Domein Park West een uniek gelegen landgoed met twee geklasseerde boerderijen. Terwijl de 400-jaar oude herenboerderij onze feestzaal La Piazza herbergt, bieden riante schuren ruimte aan het restaurant en de bruisende brasserie. Een ruime bar vormt het hart van de zaak.
dakwerkers limburg platte daken
Stedelijke feestzaal Casco Projecten AG VESPA.
Stedelijke feestzaal Casco. AG VESPA realiseert een stedelijke feestzaal binnenin de historische spoorwegberm tussen het Kievitplein en de brug Plantin-Moretus. In de zaal, met een capaciteit van 900 personen, kunnen feesten en beperkte optredens georganiseerd worden. De zaal is te bereiken via een nieuwe doorsteek die de Simonstraat met de Van Immerseelstraat verbindt. Het rauwe karakter van de binnenruimte wordt bewaard. Een publieke zone met akoestische inkomsas en café begrenst de feestruimte. Aan de zijde van de doorsteek, langs de dienstzone, positioneert zich de toog, het sanitair en de artiestenruimte. gerealiseerd publieke gebouwen Antwerpen 2018.
SPRINGKASTELEN DRIES
parochiaal café met feestzaal Reizigersbeoordelingen Ekers Hof TripAdvisor.
Groot Hagelkruis 6/1, Antwerpen 2180, België. 32 3 541 01 56. Deze vermelding verbeteren. Geclassificeerd als nr.14 van 33 Nachtleven in Antwerpen. Er zijn nieuwere beoordelingen voor deze attractie. Bekijk de nieuwste beoordelingen. 6 nuttige stemmen. parochiaal café met feestzaal.
feestzaal turnhout
RAS Restaurant Aan de Stroom.
Capaciteit van de feestzaal. Zittend: tot 64 personen. Rechtstaand: tot 85 personen. Walking dinner: tot 75 personen. Theateropstelling: tot 45 personen. U-opstelling: tot 20 personen. vraag uw offerte aan. Op de 5de verdieping bevindt zich de vergaderzaal. Deze stijlvolle ruimte met panoramisch zicht beschikt over alle faciliteiten: scherm, beamer, verduistering, flipchart. De zaal is volledig afgestemd op de noden van kleine tot middelgrote meetings. De huur van de vergaderzaal bedraagt 30000, per dagdeel van 4 uur. Deze prijs is inclusief bediening, opkuis, notablok, potlood en het gebruik van onze audio/visuele faciliteiten. Capaciteit van de vergaderzaal. Bloktafel: tot 24 personen. Theateropstelling: tot 32 personen. Rechtstaand: tot 40 personen. Voor offerte op maat, neem vrijblijvend contact op. vraag uw offerte aan. Architectuur" is het terugvinden van hetgeen nooit heeft bestaan." bOb Van Reeth. Begin jaren 90 gaven de huidige eigenaars opdracht tot de wederopbouw. Het werd een project onder leiding van Vlaams Bouwmeester bOb Van Reeth. Het Zuiderterras werd daarmee een pionierproject in Antwerpen, waarbij men zich opnieuw ging focussen op de waterkant en niet enkel op de stadskern.

Contacteer ons