Op zoek naar feestzaal regio geraardsbergen?

 
feestzaal regio geraardsbergen
Feestzaal Geraardsbergen gezocht?
iN d USTRIE biedt u een unieke feestzaal op maat in Geraardsbergen, zodat ieder feest of event bij ons een onvergetelijke avond wordt. Wij beschikken over de ideale feestzaal voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, huwelijksfeest, vergaderingen en seminaries, recepties, walking dinners, familiefeesten, communiefeesten, jubileums, rouwmaaltijden.
De mooiste feestzaal Geraardsbergen check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Geraardsbergen. De feestzalen in Geraardsbergen zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Geraardsbergen zelf.
geraardsbergen
t Pelterke KLEINE FEESTZAAL.
Deze zaal doet tevens dienst als polyvalente zaal voor de activiteiten van bivakgroepen. Volledig uitgeruste keuken. Bij de feestzaal hoort ook een industriële keuken met afwasmachine, steamer, 8 gaspitten, braadplaat en een dubbele frietketel. Het nodige keukengerief is eveneens voorzien.
hoeveel kan ik lenen
Feestzaal Geraardsbergen Feestzalen huren.
Feestzaal Geraardsbergen huren. Op zoek naar een Feestzaal Geraardsbergen of omgeving of een zaal huren? Reserveer de juiste feestzaal en maak van u feest een groot succes Welk feest organiseert u: Binnenkort organiseert u een spetterend feest in Geraardsbergen en wil een feestzaal huren.
https://www.keyboost.be/fr/default/2008246/R%C3%A9f%C3%A9rencement/Agence.aspx
Feestzaal Geraardsbergen Zaalverhuur Vergaderzaal Congreszaal.
De Kat Feestzalen bevindt zich te Ophasselt Geraardsbergen het adres is Brambroek 1. Feestzaal De Linde. Feestzaal De Linde bevindt zich te Zottegem het adres is Gaverland 55. 1 2 Volgende. Op de kaart hier boven ziet u een overzicht van Feestzalen, Vergaderzalen en Congreszalen in de buurt van Geraardsbergen.
Feestsalons De Vlaschaard in Lierde: Het adres voor een prachtig feest De Vlaschaard nv.
Onze tweede locatie zaal Grand Cru is een pareltje waar feestelijkheden tot een tachtigtal personen plaats kunnen hebben. Beide salons hebben voorts ook een eigen terras en parking, wat het privé-karakter van uw feest zeker en vast ten goede komt.
Zalen verhuur Geraardsbergen goudengids.be.
23 resultaten voor zalen verhuur Geraardsbergen. 1 Kasteel Oudenberg-Orangeries Les" Roses." Oudeberg 3, 9500 Geraardsbergen. Diet in the Box. 2 Die Crone Centrum. Idegemplein 21, 9506 Idegem Geraardsbergen. 3 De Vlaschaard. Gentsesteenweg 51, 9571 Hemelveerdegem Lierde. 4 Premereur Feestzaal Sayonara.
Feestzaal De Kat Traiteur Steven.
maar ook een luisterend oor naar uw suggesties! Feestzaal De Kat Traiteur Steven. Feestzaal De Kat Traiteur Steven bieden U een uitgebreide traiteurdienst voor al uw feesten! Bij U thuis, in onze feestzaal of op een locatie naar keuze. Wij bieden u een service van A.
Feestzaal Geraardsbergen Villa Wilson.
Alles wordt door ons tot in de puntjes verzorgd, zodat u zorgeloos van uw feest kan genieten. Onze zaak beschikt over een ruime private parking voor 120 wagens. s Zomers kan u samen met uw genodigden van het aperitief genieten in de tuin.

Contacteer ons