Meer resultaten voor feestzaal regio geraardsbergen

 
feestzaal regio geraardsbergen
Feestzaal Geraardsbergen Feestzalen huren.
Feestzaal Geraardsbergen huren. Op zoek naar een Feestzaal Geraardsbergen of omgeving of een zaal huren? Reserveer de juiste feestzaal en maak van u feest een groot succes Welk feest organiseert u: Binnenkort organiseert u een spetterend feest in Geraardsbergen en wil een feestzaal huren.
Autolening
Feestzaal Geraardsbergen Villa Wilson.
In onze feestzalen bieden we onze klanten verschillende oplossingen voor huwelijksfeesten, communiefeesten, lentefeesten, babyborrels, rouwtafels, jubilea en verjaardagen. Bovendien verzorgen we ook bedrijfsfeesten, seminaries, clubfeesten, eindejaarsrecepties. De grote zaal biedt plaats aan maximaal 250 personen en we beschikken ook over een kleinere zaal voor maximaal 50 personen.
Binnendeuren
Feestzaal De Kat Traiteur Steven.
maar ook een luisterend oor naar uw suggesties! Feestzaal De Kat Traiteur Steven. Feestzaal De Kat Traiteur Steven bieden U een uitgebreide traiteurdienst voor al uw feesten! Bij U thuis, in onze feestzaal of op een locatie naar keuze. Wij bieden u een service van A.
dakwerken mechelen
De mooiste feestzaal Geraardsbergen check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Geraardsbergen. De feestzalen in Geraardsbergen zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Geraardsbergen zelf.
Feestzaal Taverne t Hemelrijck Geraardsbergen.
Ga naar de inhoud. Naast het restaurant, de taverne en in de zomer het zonneterras telt het Hemelrijck op het topje van de Muur van Geraardsbergen ook een feestzaal met een maximum capaciteit tot 100 personen. De feestmenu kan u hier vinden.
Feestzaal Geraardsbergen Zaalverhuur Vergaderzaal Congreszaal.
Borden, bestekken en glazen zijn aanwezig. De Kat Feestzalen. 9500 Ophasselt Geraardsbergen. De Kat Feestzalen bevindt zich te Ophasselt Geraardsbergen het adres is Brambroek 1. Feestzaal De Linde. Feestzaal De Linde bevindt zich te Zottegem het adres is Gaverland 55.
Zalen verhuur Geraardsbergen goudengids.be.
4 Premereur Feestzaal Sayonara. Kerkstraat 20, 9570 Deftinge Lierde. Edingseweg 463, 9500 Viane Geraardsbergen. 6 Premereur Feestzaal Sayonara. Ottergemstraat 13, 9570 Deftinge Lierde. 7 Tom Dooly. Jan De Coomanstraat 5, 9506 Zandbergen Geraardsbergen. 8 Feestzaal Koetshuis. Brusselbaan 35, 9550 Steenhuize-Wijnhuize Herzele.
Feestzaal Geraardsbergen Alle Feestzalen in Geraardsbergen Oost-vlaanderen op Salino.be Salino.be.
Feestlocaties in Oudenaarde. Feestlocaties in Sint-Niklaas. Wie ooit al eens een evenement organiseerde, weet dat elk plan begint met de ideale feestzaal. Salino.be maakt de zoektocht gemakkelijk, en presenteert u een selectie feestlocaties in Geraardsbergen Oost-vlaanderen volgens uw eigen zoekcriteria.

Contacteer ons