Zoeken naar feestzaal regio geraardsbergen

 
feestzaal regio geraardsbergen
De mooiste feestzaal Geraardsbergen check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Geraardsbergen. De feestzalen in Geraardsbergen zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Geraardsbergen zelf.
feestzaal
Welkom.
Zondagrestaurant Feestzaal" De Linde" biedt zijn klanten de mogelijkheid om te genieten van kwaliteit en professionaliteit. Door het aangename kader in de volledig vernieuwde zaal, de vlotte en vriendelijke bediening en als belangrijkste troef lekkere maaltijden, kunnen wij u garanderen dat al uw feestelijkheden tot in de puntjes verzorgd zullen zijn!
verzekering auto
Feestsalons De Vlaschaard in Lierde: Het adres voor een prachtig feest De Vlaschaard nv.
Onze tweede locatie zaal Grand Cru is een pareltje waar feestelijkheden tot een tachtigtal personen plaats kunnen hebben. Beide salons hebben voorts ook een eigen terras en parking, wat het privé-karakter van uw feest zeker en vast ten goede komt.
yoast seo
Feestzaal De Kat Traiteur Steven.
ONTDEK ONZE TRAITEURFOLDER 2017. Klik hier om deze te bekijken. Feestzaal De Kat Traiteur Steven. Feestzaal De Kat Traiteur Steven bieden U een uitgebreide traiteurdienst voor al uw feesten! Bij U thuis, in onze feestzaal of op een locatie naar keuze.
Feestzaal Geraardsbergen Villa Wilson.
Alles wordt door ons tot in de puntjes verzorgd, zodat u zorgeloos van uw feest kan genieten. Onze zaak beschikt over een ruime private parking voor 120 wagens. s Zomers kan u samen met uw genodigden van het aperitief genieten in de tuin.
Feestzaal Geraardsbergen Feestzalen huren.
Feestzaal Geraardsbergen huren. Op zoek naar een Feestzaal Geraardsbergen of omgeving of een zaal huren? Reserveer de juiste feestzaal en maak van u feest een groot succes Welk feest organiseert u: Binnenkort organiseert u een spetterend feest in Geraardsbergen en wil een feestzaal huren.
Kellenhof Restaurant Feestzalen. Kellenhof Restaurant Feestzalen.
Een avondje tafelen of liever groot feest organiseren? Wij helpen u graag verder. Blijf op de hoogte. / dd / mm. Schrijf mij in. 054 / 33 75 68. Restaurant gesloten maandag, dinsdag en zaterdagmiddag Feestzaal steeds open op afspraak.
Feestzaal Taverne t Hemelrijck Geraardsbergen.
Ga naar de inhoud. Naast het restaurant, de taverne en in de zomer het zonneterras telt het Hemelrijck op het topje van de Muur van Geraardsbergen ook een feestzaal met een maximum capaciteit tot 100 personen. De feestmenu kan u hier vinden.

Contacteer ons