Zoeken naar feestzaal huren leuven

 
feestzaal huren leuven
Home De Blauwe Schuit Leuven.
De voorwaarden hieronder gelden voor de huur van feestzaal De" blauwe schuit" gelegen te vismarkt 16, 3000 Leuven. Vragen en/of bedenkingen bij deze voorwaarden dienen schriftelijk te gebeuren via voorvermeld adres of via mail: info@deblauweschuit.be. De organisatoren tekenen voor ontvangst van deze voorwaarden bij de definitieve reservatie. De zaal wordt enkel verhuurd aan meerderjarigen in het bezit van identiteitspapieren, een kopij hiervan dient voorzien te worden bij reservatie. Vanaf 1 juli 2011 is het rookverbod van toepassing in alle gesloten plaatsen toegankelijk voor het publiek. Het is dus ten strengste verboden te roken in de feestzaal, de gang/trappenhal naar de feestzaal en de toiletten ook wanneer deze ruimtes voor privé gebruik worden gehuurd. Personen die weigeren om het rookverbod na te leven, riskeren een boete. Zowel de rokers zelf als de uitbater van de openbare ruimte kunnen beboet worden bij een controle. De boetes gaan van 150 tot 5.500 euro. De organisatoren dragen bij het huren van deze zaal de verantwoordelijkheid als tijdelijk uitbater in het kader van deze controles.
Geld lenen zonder bank
Zalen verhuur Leuven goudengids.be.
8 Cuythoek Fuifzaal. Kapucijnenvoer 5, 3000 Leuven. Philipssite 6, 3001 Heverlee Leuven. Zaterdag 830: 1730.: Hagelandstraat 4, 3012 Wilsele Leuven. 11 Parochiecentrum Pacem. Hagelandstraat 4, 3012 Wilsele Leuven. Wilselsesteenweg 268, 3010 Kessel-Lo Leuven. Traiteurdiensten voor bij u thuis en voor bedrijven.
feestzaal
Zaalverhuur Het Depot.
De vernieuwde locatie biedt nu onderdak aan drie verschillende ruimtes: de Concertzaal, de Foyer en de Lounge. De centrale ligging in Leuven met voldoende parkeermogelijkheden in de buurt maken van Het Depot de ideale uitvalsbasis voor uw event. Samen met u werken we graag een formaat uit op maat!
zaal huren
Feestzaal Leuven Zaalverhuur Vergaderzaal Congreszaal.
Unieke locatie aan het water en op loopafstand van het historisch centrum van Leuven. Uiterst geschikt voor seminaries, vergaderingen, productpresentatie, diners en teambuildingactiviteiten. De 3 ruimtes zijn zowel afzonderlijk als in combi. 016 22 02 17. Feestzaal voor fuiven, td's, cantussen, vergaderingen, lezingen, tentoonstellingen enz.
hypothecaire lening simulatie
De mooiste feestzaal Leuven check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Leuven. De feestzalen in Leuven zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Leuven zelf.
Welkom: 3hoog Leuven.
Kom van 3hoog Leuven proeven, letterlijk en figuurlijk: we nodigen u uit op maandagavond 26 februari tussen 17.30u en 20u om kennis te maken met ons, de site en de mogelijkheden! Meer informatie vindt u hier. 3hoog Leuven Mechelsevest 90 3000 Leuven T 016 61 65 61 F 016 35 35 50 E info@3hoogleuven.be.
zaalverhuur STUK.
Het gebruik van die paviljoenen is in principe gratis, maar een geldige STUKkaart of KU Leuven Cultuurkaart is wel verplicht. Huren kan voor een blok van maximum 2 uur tijdens de openingsuren van STUK Onthaal, en maximaal 1 week op voorhand.
Feestzaal Huren In Leuven Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
Voor feestzaal in Leuven hebben we momenteel 5 mogelijkheden. Feestzaal in Leuven, feestzaal leuven, zaal leuven, zaalverhuur leuven, zaal huren leuven, wat je ook nodig hebt, je kan steeds bij eventplanner.be terecht. Wij maken het organiseren van een evenement en het zoeken naar de geschikte eventlocatie super eenvoudig.

Contacteer ons