Zoeken naar feestzaal huren leuven

 
feestzaal huren leuven
Home De Blauwe Schuit Leuven.
De voorwaarden hieronder gelden voor de huur van feestzaal De" blauwe schuit" gelegen te vismarkt 16, 3000 Leuven. Vragen en/of bedenkingen bij deze voorwaarden dienen schriftelijk te gebeuren via voorvermeld adres of via mail: info@deblauweschuit.be. De organisatoren tekenen voor ontvangst van deze voorwaarden bij de definitieve reservatie. De zaal wordt enkel verhuurd aan meerderjarigen in het bezit van identiteitspapieren, een kopij hiervan dient voorzien te worden bij reservatie. Vanaf 1 juli 2011 is het rookverbod van toepassing in alle gesloten plaatsen toegankelijk voor het publiek. Het is dus ten strengste verboden te roken in de feestzaal, de gang/trappenhal naar de feestzaal en de toiletten ook wanneer deze ruimtes voor privé gebruik worden gehuurd. Personen die weigeren om het rookverbod na te leven, riskeren een boete. Zowel de rokers zelf als de uitbater van de openbare ruimte kunnen beboet worden bij een controle. De boetes gaan van 150 tot 5.500 euro. De organisatoren dragen bij het huren van deze zaal de verantwoordelijkheid als tijdelijk uitbater in het kader van deze controles.
Popcorn
Zalen verhuur Leuven goudengids.be.
Philipssite 6, 3001 Heverlee Leuven. Hagelandstraat 4, 3012 Wilsele Leuven. 11 Parochiecentrum Pacem. Hagelandstraat 4, 3012 Wilsele Leuven. Wilselsesteenweg 268, 3010 Kessel-Lo Leuven. Traiteurdiensten voor bij u thuis en voor bedrijven. Topkwaliteit dank zij een. Ook verhuur zalen voor personeelsfeesten en vergaderingen.
jfr-nature-et-bois.com
Zaalverhuur Het Depot.
De vernieuwde locatie biedt nu onderdak aan drie verschillende ruimtes: de Concertzaal, de Foyer en de Lounge. De centrale ligging in Leuven met voldoende parkeermogelijkheden in de buurt maken van Het Depot de ideale uitvalsbasis voor uw event. Samen met u werken we graag een formaat uit op maat!
TMS
Feestzaal Leuven Zaalverhuur Vergaderzaal Congreszaal.
Unieke locatie aan het water en op loopafstand van het historisch centrum van Leuven. Uiterst geschikt voor seminaries, vergaderingen, productpresentatie, diners en teambuildingactiviteiten. De 3 ruimtes zijn zowel afzonderlijk als in combi. 016 22 02 17. Feestzaal voor fuiven, td's, cantussen, vergaderingen, lezingen, tentoonstellingen enz.
autoleningen
De mooiste feestzaal Leuven check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Leuven. De feestzalen in Leuven zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Leuven zelf.
Feestzaal-Seminaries-Leuven.
Uw feestzaal of seminarie te Leuven. Welkom bij Kasteel de Bunswyck. Aan de rand van Leuven, op 20 min van Brussel., ligt Kasteel de Bunswyck, omringd door 50 ha groen. Hier kan u rustig vergaderen of uitgebreid feesten in 8 prachtige zalen en salons, geschikt voor 10 tot 350 personen diner.
Object moved.
Feestzaal Huren In Leuven Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
Voor feestzaal in Leuven hebben we momenteel 5 mogelijkheden. Feestzaal in Leuven, feestzaal leuven, zaal leuven, zaalverhuur leuven, zaal huren leuven, wat je ook nodig hebt, je kan steeds bij eventplanner.be terecht. Wij maken het organiseren van een evenement en het zoeken naar de geschikte eventlocatie super eenvoudig.

Contacteer ons