Op zoek naar feestzaal huren leuven?

 
feestzaal huren leuven
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
feestzaal - Tent huren Tent huren.
Om een goed idee te krijgen voor wat u nodig hebt, is het belangrijk te weten op welke ondergrond de tenten worden geplaatst en voor hoeveel personen de tent moet dienen. Naast de tentenverhuur kunnen wij ook voor de volledige inrichting zorgen met tafels, stoelen, linnen, bestek verlichting.,
t Verstand van Leven.
In de voormalige hooizolder zijn nu 5 slaapkamers en 2 badkamers met aparte toiletten. Vanaf het laatste weekend van mei tot en met het 1e weekend van oktober is de enig e formule om de volledige locatie feestgedeelte vakantiewoning met tuin af te huren voor het volledige weekend.
lening online aanvragen
Mistura: verhuur zaaltje voor 20 personen Borgerhout UiT in Vlaanderen.
Ook voor een klein, rustig feestje. Andere mogelijkheid is een tentoonstelling de zaal omvat 5 tafels en 20 stoelen. Aan de muren is een systeem bevestigd om schilderijen op te hangen. Er is een kleine keuken met water en klein huisgerief.
serre smeedijzer
Café Apero.
The cosiest, funkiest bar in Leuven. House, Disco, funk, soul., Boogie down from tuesday til saturday night! Open every day: Noon. On sunday: 4PM. 2x Pioneer CDJ-900 en DJM-900. het Z aaltj E. Boven Café AperO Ideaal voor afscheidsfeestjes en verjaardagsfeestjes. Jouw feestje, jouw muziek. 45, alles inbegrepen. Het Zaaltje huren.
bullet krediet simulatie
The Social Club Leuven.
The Social Club is een feestzaal gelegen op de hoek van de Oude Markt en de Zeelstraat in Leuven boven cocktailbar en danscafé Barvista. De zaal is makkelijk bereikbaar via de aparte ingang aan de Zeelstraat. The Social Club is geschikt voor fuiven, verjaardagsfeestjes. vanaf 100 personen. Hiervoor hebben we twee verhuurformules uitgewerkt. Ook recepties, workshops en dergelijke zijn mogelijk. Meer info vind je op deze website. Je kunt ons steeds contacteren of spring gerust eens binnen in Barvista om een kijkje te nemen! Wanneer je onze zaal wil huren voor fuiven zijn er twee opties: je werkt zelf, of je laat het barwerk aan ons over.
Musicafe.
Tailormade partying in the absolute centre of Leuven. Onze 3 zalen zijn multifunctioneel en kunnen als één geheel of als aparte ruimtes gebruikt en ingericht worden volgens uw wensen. Ze hebben allen een State-of-the-art muziek en lichtsysteem om uw favoriete muziek en uw eigen sfeer te creëren en er zijn verschillende schermen die kunnen gebruikt worden om uw fotos, boodschap of logos nog beter over te brengen.
De Hoorn Brouwerijzaal Leuven House of Weddings.
Op het 7e verdiep komen twee ruimtes met tezamen een 360 view over Leuven en de Vaartkom. Één ruimte met een capaciteit van 60 personen staand en een mooi groot dakterras en één ruimte met een capaciteit van 110 personen staand.
De Jacht Heverlee.
U kan terecht in onze polyvalente zaal voor tal van activiteiten: seminarie, vergadering, koffietafel, jubileum, babyborrel, walking dinner, bedrijfsfeest, personeelsfeest, communie, incentives, teambuilding, familiefeest, receptie, verjaardag, brunch, themafeest, reünie., U bent van harte welkom om samen met familie, vrienden en collegas van onze gastvrijheid te komen genieten!
Zaalverhuur OPEK.
Voor statafels, een beamer, een projectiescherm of een geluidsinstallatie met microfoon rekenen we een kleine meerkost aan. Bijkomend materiaal kan je zelf voorzien. Voor catering een koud buffet, hapjes en drankjes, soep, broodjes kan je altijd terecht bij Café Entrepot op info@cafeentrepot.be.

Contacteer ons