Zoeken naar feestzaal huren leuven

 
feestzaal huren leuven
Overzicht zalen en ruimtes Provincie Vlaams-Brabant.
Gedeelte in kasseien met bomen, traphal, standbeeld: 426, op 16 meter. 016 26 73 80, provinciehuis@vlaamsbrabant.be. Aanvragen en reserveren. Fotoreportage provinciehuis: zalen en infrastructuur op Flickr. Beeldmateriaal van het provinciehuis ZIP, 2771, MB. Contact Proclaimer Privacy Toegankelijkheid Français English Deutsch. Provincie Vlaams-Brabant Provincieplein 1 3010 Leuven.
tenerife paasvakantie
Vergaderruimte huren voor een event of congres in Brussel.
In het kader van het ecolabel Green Key voor de Sheds en het Hôtel de la Poste heeft TourTaxis ervoor gekozen om samen te werken met traiteurs die het milieucharter van TourTaxis ondertekenden. Klik op hun logo voor meer informatie. 2018 HDLP Catering List Foodtrucks. Partners audiovisuele technieken. Hôtel de la poste. Beschikbaarheid van de zaal.
training
Zaalverhuur Bezoekerscentrum Wezemaal Rotselaar.
Totale oppervlakte: 55 m. Zaal huren of een optie nemen. Een optie nemen op een zaal kan enkel schriftelijk email/brief via de dienst Cultuur. Een optie geldt uiterlijk 2 weken. Binnen deze termijn moet de aanvrager schriftelijk akkoord geven voor de genomen optie.
seo google
HetNarrenschipVaart: vintagewinkel en evenementenlocatie.
HetNarrenschipVaart: vintagewinkel en evenementenlocatie. Het Narrenschip aan de Vaart in Leuven is een loft van 200m vol met vintage en andere vondsten: jaren vijftig tot en met negentig, kunst en kitch, recycling en curiosa. De vintagewinkel biedt een ruime keuze aan verlichting, decoratie, meubilair en audiostuff. Op zaterdag kun je komen snuisteren tussen de eclectische verzameling en chillen aan de bar of in een zithoekje met een lekker drankje. Open van 13u tot 18u. s Avonds wordt de vintagewinkel omgetoverd tot feestzaal, met onder andere: Latijns-Amerikaanse dansavonden, live muziek, themaparties. Meer info in de rubriek upcoming events. Je kan de feestzaal ook afhuren.
Aankoop Auto
t Pelterke HET BIVAKHUIS.
Algemene voorwaarden.pdf 01, Mb. bestellijst dranken bivakhuis grote zaal 2017.pdf 01, Mb. bestellijst dranken bivakhuis grote zaal 2017.xls 01, Mb. bestellijst dranken bivakhuis kleine zaal 2017.pdf 01, Mb. bestellijst dranken bivakhuis kleine zaal 2017.xls 01, Mb. bivakhuis verdiepingsplan.pdf 02, Mb.
zonnepanelen
Café Apero.
The cosiest, funkiest bar in Leuven. House, Disco, funk, soul., Boogie down from tuesday til saturday night! Open every day: Noon. On sunday: 4PM. 2x Pioneer CDJ-900 en DJM-900. het Z aaltj E. Boven Café AperO Ideaal voor afscheidsfeestjes en verjaardagsfeestjes. Jouw feestje, jouw muziek. 45, alles inbegrepen. Het Zaaltje huren.
Feestzalen
The Social Club Leuven.
The Social Club is een feestzaal gelegen op de hoek van de Oude Markt en de Zeelstraat in Leuven boven cocktailbar en danscafé Barvista. Je kunt ons bereiken door het contactformulier rechts in te vullen of spring gerust eens binnen in Barvista om een kijkje te nemen!
VPN
Musicafe.
Tailormade partying in the absolute centre of Leuven. Onze 3 zalen zijn multifunctioneel en kunnen als één geheel of als aparte ruimtes gebruikt en ingericht worden volgens uw wensen. Ze hebben allen een State-of-the-art muziek en lichtsysteem om uw favoriete muziek en uw eigen sfeer te creëren en er zijn verschillende schermen die kunnen gebruikt worden om uw fotos, boodschap of logos nog beter over te brengen. Daarnaast is het mogelijk om in de zaal beneden en de zaal boven 2 verschillende muziekstijlen te laten spelen.
antiworteldoek

Contacteer ons