Op zoek naar feestzaal huren leuven?

 
feestzaal huren leuven
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
feestzaal - Tent huren Tent huren.
Om een goed idee te krijgen voor wat u nodig hebt, is het belangrijk te weten op welke ondergrond de tenten worden geplaatst en voor hoeveel personen de tent moet dienen. Naast de tentenverhuur kunnen wij ook voor de volledige inrichting zorgen met tafels, stoelen, linnen, bestek verlichting.,
De Hoorn Brouwerijzaal Leuven House of Weddings.
Op het 7e verdiep komen twee ruimtes met tezamen een 360 view over Leuven en de Vaartkom. Één ruimte met een capaciteit van 60 personen staand en een mooi groot dakterras en één ruimte met een capaciteit van 110 personen staand.
aanmelden google
Feestzaal Leuven van 300 tot 10000.
Met zoveel inwoners en liefhebbers van de stad Leuven is het ook niet vreemd dat er een groot en divers aanbod aan feestzaal Leuven mogelijkheden te vinden is. Combineer de leuke elementen van de stad met jullie feestzaal Leuven feest.
zwarte schimmel
Zaalverhuur OPEK.
Voor statafels, een beamer, een projectiescherm of een geluidsinstallatie met microfoon rekenen we een kleine meerkost aan. Bijkomend materiaal kan je zelf voorzien. Voor catering een koud buffet, hapjes en drankjes, soep, broodjes kan je altijd terecht bij Café Entrepot op info@cafeentrepot.be.
lenen
Lido Leuven Home.
Iedereen die studeert of heeft gestudeerd in Leuven kent de grootste fuifzaal van Leuven, De Lido. De Lido staat ter beschikking voor alle activiteiten. Je kan deze zaal huren voor fuiven alsook voor cantussen, recepties, privé feestjes of andere festiviteiten.
portfolio webdesigner
Zalen verhuur Leuven goudengids.be.
Zalen Verhuur, Restaurants, Binnentuin, Evenement, Gezelligheid, Open haard, Feesten, Feest, Schuur, Communie, Vlaamse keuken, Muziek, Tentoonstellingen, Vis, Wintertuin, Zaal, Evenementen, Geboorte, Authentieke feestlocatie, Buffet, Bedrijfsfeesten, Diet in the Box, Evenementen, Recepties, Communiefeesten, Personeelsfeesten, Huwelijksfeesten, Houblon Chouffe, Feestzaal, Feesten, Zaal, Kookworkshops, Tentoonstellingen, Geboorte, Bar, Openhaard, Hal, Dansvloeren, Sfeerverlichting. Beoordeel dit bedrijf. 3000 Leuven Groot Begijnhof 14.
stadsfiets
Feestzaal-Seminaries-Leuven.
Uw feestzaal of seminarie te Leuven. Welkom bij Kasteel de Bunswyck. Aan de rand van Leuven, op 20 min van Brussel., ligt Kasteel de Bunswyck, omringd door 50 ha groen. Hier kan u rustig vergaderen of uitgebreid feesten in 8 prachtige zalen en salons, geschikt voor 10 tot 350 personen diner.
Salons Feestzalen Verhuur Salons Georges Traiteur Leuven.
Salons Georges Hogeschoolplein 15 3000 Leuven Tel: 016 23 75 75. Wie zijn wij. Menu's' van 42. Menu's' van 49. Menu's' van 54. Menu's' van 67. Menu's' van 73. Broodjes en koude schotels. Onze salons en zalen. Op kelderverdieping, bereikbaar via de trap naast de gang die leidt naar de inkom van het restaurant tijd a tijd, aan de kant van het Hogeschoolplein, bevindt zich een knusse bar: Georgies bar, plaats biedende aan 50 a 60 personen. Deze bar wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het aperitief voorafgaand aan een banket voor een klein gezelschap ongev. max 50 personen Deze bar wordt eveneens ter beschikking gesteld voor de organisatie van kleine fuiven, verjaardagspartys e.d. Er is ook een dansvloer aanwezig. RECEPTIE RECEPTIESALON GAMBRINUSZAAL. Op het gelijkvloers wordt de bezoeker verwelkomd aan onze receptiebalie. Hier bevindt zich eveneens het receptiesalon: een zeer stijlvol ingericht salon dat sporadisch wordt gebruikt voor kleinere recepties. Via de gang naar het achterste gedeelte van het gebouw komt men in de GAMBRINUS-zaal. De Gambrinuszaal is de grootste feestzaal van het complexe en biedt plaats aan ongeveer 1000 personen voor staande recepties en ongeveer 500 personen voor een banket.
Tafellinnen huren? Schoeters verhuurt tafellinnen voor uw feest.
Tafellinnen huren: uw feestzaal inkleden. De inkleding van uw feestzaal begint inderdaad met het nodige tafellinnen. Hiermee bedoelen we niet enkel het tafelkleed, maar ook de stoelhoezen, hoezen voor de statafels en tafellinnen voor het buffet. u heeft een ruime keuze tussen lange en korte tafellakens in diverse kleuren, stoelhoezen in verschillende maten en moletons in verschillende vormen en lengtes.

Contacteer ons