Meer resultaten voor feestzaal huren leuven

 
feestzaal huren leuven
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
feestzaal - Tent huren Tent huren.
Om een goed idee te krijgen voor wat u nodig hebt, is het belangrijk te weten op welke ondergrond de tenten worden geplaatst en voor hoeveel personen de tent moet dienen. Naast de tentenverhuur kunnen wij ook voor de volledige inrichting zorgen met tafels, stoelen, linnen, bestek verlichting.,
Welkom: 3hoog Leuven.
3hoog Leuven blijft open tijdens de zomermaanden en verzorgt graag uw meeting of event op onze rustige locatie, gelegen in het groen. Enkele vergaderzalen zijn uitgerust met airco! Aarzel niet om ons te contacteren op nummer 016 61 65 61 of via mail. 3hoog Leuven Mechelsevest 90 3000 Leuven T 016 61 65 61 F 016 35 35 50 E info@3hoogleuven.be.
geld
Zalen verhuur Leuven goudengids.be.
Philipssite 6, 3001 Heverlee Leuven. Hagelandstraat 4, 3012 Wilsele Leuven. 11 Parochiecentrum Pacem. Hagelandstraat 4, 3012 Wilsele Leuven. Wilselsesteenweg 268, 3010 Kessel-Lo Leuven. Traiteurdiensten voor bij u thuis en voor bedrijven. Topkwaliteit dank zij een. Ook verhuur zalen voor personeelsfeesten en vergaderingen.
samenvoegen leningen
Feestzaal Leuven Zaalverhuur Vergaderzaal Congreszaal.
Daarom kunt u mogelijk niet alle zoekfuncties op deze pagina gebruiken. Als u een nieuwe zoekopdracht wilt starten zonder javascript aan te zetten, moet u eerst terug naar de homepage. Leopold I Straat 18. Prachtig ingeklede feestzaal in het historisch centrum van Leuven.
shuttle
Zaalverhuur Het Depot.
De vernieuwde locatie biedt nu onderdak aan drie verschillende ruimtes: de Concertzaal, de Foyer en de Lounge. De centrale ligging in Leuven met voldoende parkeermogelijkheden in de buurt maken van Het Depot de ideale uitvalsbasis voor uw event. Samen met u werken we graag een formaat uit op maat!
Feestzaal Huren In Leuven Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
Voor feestzaal in Leuven hebben we momenteel mogelijkheden. Feestzaal in Leuven, feestzaal leuven, zaal leuven, zaalverhuur leuven, zaal huren leuven, wat je ook nodig hebt, je kan steeds bij eventplanner.be terecht. Wij maken het organiseren van een evenement en het zoeken naar de geschikte eventlocatie super eenvoudig.
Home De Blauwe Schuit Leuven.
De voorwaarden hieronder gelden voor de huur van feestzaal De" blauwe schuit" gelegen te vismarkt 16, 3000 Leuven. Vragen en/of bedenkingen bij deze voorwaarden dienen schriftelijk te gebeuren via voorvermeld adres of via mail: info@deblauweschuit.be. De organisatoren tekenen voor ontvangst van deze voorwaarden bij de definitieve reservatie. De zaal wordt enkel verhuurd aan meerderjarigen in het bezit van identiteitspapieren, een kopij hiervan dient voorzien te worden bij reservatie. Vanaf 1 juli 2011 is het rookverbod van toepassing in alle gesloten plaatsen toegankelijk voor het publiek. Het is dus ten strengste verboden te roken in de feestzaal, de gang/trappenhal naar de feestzaal en de toiletten ook wanneer deze ruimtes voor privé gebruik worden gehuurd. Personen die weigeren om het rookverbod na te leven, riskeren een boete. Zowel de rokers zelf als de uitbater van de openbare ruimte kunnen beboet worden bij een controle. De boetes gaan van 150 tot 5.500 euro. De organisatoren dragen bij het huren van deze zaal de verantwoordelijkheid als tijdelijk uitbater in het kader van deze controles.
Object moved.
De mooiste feestzaal Leuven check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Leuven. De feestzalen in Leuven zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Leuven zelf.

Contacteer ons