Zoeken naar feestzaal huren leuven

 
feestzaal huren leuven
feestzaal - Tent huren Tent huren.
Om een goed idee te krijgen voor wat u nodig hebt, is het belangrijk te weten op welke ondergrond de tenten worden geplaatst en voor hoeveel personen de tent moet dienen. Naast de tentenverhuur kunnen wij ook voor de volledige inrichting zorgen met tafels, stoelen, linnen, bestek verlichting.,
Overzicht zalen en ruimtes Provincie Vlaams-Brabant.
Gedeelte in kasseien met bomen, traphal, standbeeld: 426, op 16 meter. 016 26 73 80, provinciehuis@vlaamsbrabant.be. Aanvragen en reserveren. Fotoreportage provinciehuis: zalen en infrastructuur op Flickr. Beeldmateriaal van het provinciehuis ZIP, 2771, MB. Contact Proclaimer Privacy Toegankelijkheid Français English Deutsch. Provincie Vlaams-Brabant Provincieplein 1 3010 Leuven.
zaal trouwfeest
Vergaderruimte huren voor een event of congres in Brussel.
In het kader van het ecolabel Green Key voor de Sheds en het Hôtel de la Poste heeft TourTaxis ervoor gekozen om samen te werken met traiteurs die het milieucharter van TourTaxis ondertekenden. Klik op hun logo voor meer informatie. 2018 HDLP Catering List Foodtrucks. Partners audiovisuele technieken. Hôtel de la poste. Beschikbaarheid van de zaal.
Feestzalen
Zaalverhuur Bezoekerscentrum Wezemaal Rotselaar.
Totale oppervlakte: 55 m. Zaal huren of een optie nemen. Een optie nemen op een zaal kan enkel schriftelijk email/brief via de dienst Cultuur. Een optie geldt uiterlijk 2 weken. Binnen deze termijn moet de aanvrager schriftelijk akkoord geven voor de genomen optie.
GOOGLE
HetNarrenschipVaart: vintagewinkel en evenementenlocatie.
HetNarrenschipVaart: vintagewinkel en evenementenlocatie. Het Narrenschip aan de Vaart in Leuven is een loft van 200m vol met vintage en andere vondsten: jaren vijftig tot en met negentig, kunst en kitch, recycling en curiosa. De vintagewinkel biedt een ruime keuze aan verlichting, decoratie, meubilair en audiostuff. Op zaterdag kun je komen snuisteren tussen de eclectische verzameling en chillen aan de bar of in een zithoekje met een lekker drankje. Open van 13u tot 18u. s Avonds wordt de vintagewinkel omgetoverd tot feestzaal, met onder andere: Latijns-Amerikaanse dansavonden, live muziek, themaparties. Meer info in de rubriek upcoming events. Je kan de feestzaal ook afhuren.
pret hypothecaire ing
t Pelterke HET BIVAKHUIS.
Algemene voorwaarden.pdf 01, Mb. bestellijst dranken bivakhuis grote zaal 2017.pdf 01, Mb. bestellijst dranken bivakhuis grote zaal 2017.xls 01, Mb. bestellijst dranken bivakhuis kleine zaal 2017.pdf 01, Mb. bestellijst dranken bivakhuis kleine zaal 2017.xls 01, Mb. bivakhuis verdiepingsplan.pdf 02, Mb.
Bedden
Café Apero.
The cosiest, funkiest bar in Leuven. House, Disco, funk, soul., Boogie down from tuesday til saturday night! Open every day: Noon. On sunday: 4PM. 2x Pioneer CDJ-900 en DJM-900. het Z aaltj E. Boven Café AperO Ideaal voor afscheidsfeestjes en verjaardagsfeestjes. Jouw feestje, jouw muziek. 45, alles inbegrepen. Het Zaaltje huren.
wp
The Social Club Leuven.
The Social Club is een feestzaal gelegen op de hoek van de Oude Markt en de Zeelstraat in Leuven boven cocktailbar en danscafé Barvista. De zaal is makkelijk bereikbaar via de aparte ingang aan de Zeelstraat. The Social Club is geschikt voor fuiven, verjaardagsfeestjes. vanaf 100 personen. Hiervoor hebben we twee verhuurformules uitgewerkt. Ook recepties, workshops en dergelijke zijn mogelijk. Meer info vind je op deze website. Je kunt ons steeds contacteren of spring gerust eens binnen in Barvista om een kijkje te nemen! Wanneer je onze zaal wil huren voor fuiven zijn er twee opties: je werkt zelf, of je laat het barwerk aan ons over.
vintage meubelen
Musicafe.
Tailormade partying in the absolute centre of Leuven. Onze 3 zalen zijn multifunctioneel en kunnen als één geheel of als aparte ruimtes gebruikt en ingericht worden volgens uw wensen. Ze hebben allen een State-of-the-art muziek en lichtsysteem om uw favoriete muziek en uw eigen sfeer te creëren en er zijn verschillende schermen die kunnen gebruikt worden om uw fotos, boodschap of logos nog beter over te brengen. Daarnaast is het mogelijk om in de zaal beneden en de zaal boven 2 verschillende muziekstijlen te laten spelen.
pizza's

Contacteer ons