Resultaten voor feestzaal huren gent

 
feestzaal huren gent
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
feestzaal - Tent huren Tent huren.
Om een goed idee te krijgen voor wat u nodig hebt, is het belangrijk te weten op welke ondergrond de tenten worden geplaatst en voor hoeveel personen de tent moet dienen. Naast de tentenverhuur kunnen wij ook voor de volledige inrichting zorgen met tafels, stoelen, linnen, bestek verlichting.,
Home Feestzalen Tybeert.
Pontweg 3, 9160 Daknam / Lokeren. Tel: 09 328 40 40. Bbs in de buurt. Woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Maandag, dinsdag, m.u.v. Tybeert webdesign by Pixas Privacy Policy. tybeert.be maakt gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken gaat u hiermee akkoord.
Joomla
Zaalhuur Sportpaleis Group.
Sportpaleis Group is de uitbater van vier arenas voor grote concerten en evenementen en van drie theaters voor podiumkunsten en intieme concerten. Los van de evenementen die in Antwerpen, Brussel, Gent en Hasselt plaatsvinden, biedt Sportpaleis Group je alle ruimte voor het organiseren van bedrijfsfeesten, productpresentaties, congressen, seminaries, workshops, persconferenties en dergelijke meer.
houten bijgebouwen
De Walrus Gent Brunch Privé Ontbijt Zaal huren.
BRUNCH OP MAAT. RESERVEER UW PRIVÉ-BRUNCH IN DE WALRUS. Vanaf heden kan De Walrus omgetoverd worden tot uw persoonlijke feestdis! Alle levensgenieters met genoeg redenen om te feesten, die liever niet zelf uren staan kokkerellen. Den ouwen Napoleon, aan de Rozemarijnbrug.
2dehands auto
Verhuur De Koer.
Verenigingen, organisaties en buurtbewoners kunnen het café, de grote zaal en het vergaderzaaltje op de Koer gebruiken voor culturele, sociale en artistieke activiteiten. Kunstenaars, muzikanten, dansers zijn ook welkom voor repetities en voorstellingen. Buurtbewoners kunnen onze zalen ook gebruiken voor privé activiteiten.
huwelijksfeest
Feestzaal Gent van 300 tot 10000.
Het diverse aanbod aan feestzalen Gent laat dit wel zien. Om u op weg te helpen bij het vinden van een feestzaal Gent hebben we een filtering gedaan om alvast enkele feestzaal Gent mogelijkheden voor u in kaart te brengen.
legpuzzel
Minard Schouwburg in Gent.
Niet te missen.: Reserveer snel je kaartjes. Welkom bij de Minardschouwburg in Gent. 02 01 19. Muzikanten uit expo Lang Leve de Muziek op het podium. Nog tot 9 juni 2019 loopt in de Gentse Sint Pietersabdij de spraakmakende tentoonstelling Lang.
Generators
Concertzaal Trefpunt. logo-trefpunt.
In de concertzaal organiseren we zelf optredens van verschillende aard. Maar naast ons programma wordt deze zaal ook verhuurd. Organiseer zelf je feest, concert of evenement. De zaal wordt zowel s avonds als overdag verhuurd, daardoor kan je nog meer kanten uit.
partytent
Ter beschikkingstelling Floracentrum vzw.
Formule A: VERHUUR ZONDER DRANK. De midden achter zaal of de volledige zaal kan gehuurd worden zonder drankvoorziening. De huurder heeft dan alleen de beschikking van de zaal en de frigo die beschikbaar is in de achtergelegen gang om zijn meegebrachte dranken te koelen.
website check

Contacteer ons