Meer resultaten voor feestzaal huren gent

 
feestzaal huren gent
feestzaal - Tent huren Tent huren.
Om een goed idee te krijgen voor wat u nodig hebt, is het belangrijk te weten op welke ondergrond de tenten worden geplaatst en voor hoeveel personen de tent moet dienen. Naast de tentenverhuur kunnen wij ook voor de volledige inrichting zorgen met tafels, stoelen, linnen, bestek verlichting.,
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
Kristallijn De Feestarchitect Locaties.
U kent ze zeker, de alom bekende Kristallijn te Gent. Al jaren lang is dit een ijspiste waarop jong en oud zich kan uitleven. Sinds kort onderging de Kristallijn een metamorfose en kan deze locatie vanaf nu ook gehuurd worden voor uw personeelsfeesten, dansfeesten, productvoorstellingen, teambuilding., Op 30 augustus opende deze eventlocatie officieel haar deuren. U heeft de mogelijkheid om de hal af te huren, de bar, 2 tuinen en een grasveld.
huwelijksfeest
Zalen The Arena.
Huur van deze ruimte. Halve dagtarief 5u. Download grondplan in PDF. Al onze meetingboxes bieden een uniek uitzicht op het veld. Dit met een capaciteit variërend van 8 tot 40 personen. Meer informatie kan u terugvinden via bijgaand overzicht van de zalen. 808 B41 9000 Gent.
hypothecaire lening
Zaalverhuur MSK Gent.
Kunstwerk van de maand: Dorpsgezicht met bruiloftsdans in de open lucht, Pieter ll Breughel lezingen symposia. Ontmoeting met de restaurateurs lezingen symposia. Kunstwerk van de maand: Kunstenares in haar atelier, Alfred Stevens lezingen symposia. Kunstwerk van de maand: Dooi in Gent, Albert Baertsoen lezingen symposia.
Goedkoop geld lenen
Walking dinner Gent Den Hof.
Wij bieden onder andere seminars, lunch ontbijtvergaderingen, dagarrangementen met diverse lunchformules, dagarrangementen met broodjesmaaltijden, avondarrangementen of simpelweg zaalverhuur zonder extra. Bondig samengevat, wij staan er garant voor dat uw walking dinner bij Gent een ongeëvenaard succes wordt. Telefoon / GSM.
SEO
Zaal huren vergaderen Van der Valk Hotel Restaurant Drongen Gent.
Van der Valk Hotel Drongen Gent. Menu Search NL phone-number. Mijn Valk Account. Wanneer u een Valk Loyal account heeft en bij ons overnacht, dan spaart u automatisch voor korting op uw volgende verblijf." 32 9 226 74 32 32 9 226 74 32 7/7 van 6h00 tot 23h00. Wanneer u een congres, vergadering, bedrijfstraining of een andere bijeenkomst wilt organiseren, beschikken wij over de juiste accomodatie. Onze nieuwe zalen bieden u alle moderne comforten om uw meeting vlot en professioneel te laten verlopen. Alsook zijn wij makkelijk bereikbaar, gelegen aan afrit 13 van de E40 autosnelweg. Wij boeken voor u een passende zaal, hiervoor berekenen wij de geldende zaalhuur. Voor de verzorging van uw gehuurde zaal kunt u een keuze maken uit de volgende arrangementen.
vochtbestrijding
Opties. NOVA NOVA-info. feestzaal.
Welkom bij feestzaal NOVA. Contact. Locatie. Technische fiche. Virtuele wandeling. Wie zijn wij? Start. Wij Welkom bieden bij u feestzaal een NOVA. feest en theaterzaal aan gelegen in noordelijk Wie Gent. zijn wij? Start. Wij Welkom bieden bij u feestzaal een NOVA. feest en theaterzaal aan gelegen in noordelijk Gent. Democratische consumptieprijzen. Start.
wp
Ter beschikkingstelling Floracentrum vzw.
Formule A: VERHUUR ZONDER DRANK. De midden achter zaal of de volledige zaal kan gehuurd worden zonder drankvoorziening. De huurder heeft dan alleen de beschikking van de zaal en de frigo die beschikbaar is in de achtergelegen gang om zijn meegebrachte dranken te koelen.
vintage meubelen
Salons Roskam een excellente locatie voor een verjaardag bij Gent.
De unieke locatie in het groen vlak bij Gent biedt tal van mogelijkheden. feestzaal locaties Gent. zalen te huur feest. evenementen events feestlocatie. evenementen events feestlocatie. zalen te huur feest. feestzaal locaties Gent. evenementen events feestlocatie. zalen te huur feest. feestzaal locaties Gent.
finder

Contacteer ons