Op zoek naar feestzaal huren gent?

 
feestzaal huren gent
Zalen verhuur Gent goudengids.be.
3 De Zilverreiger. Reigerstraat 54, 9860 Oosterzele. 3 feestzalen voor alle gelegenheden van 25 tot 250 personen Mooi gelegen in. een oase van rust en groen Makkelijk bereikbaar, dicht bij E40 afrit Wetteren. Bezoek onze webpagina. Jan Palfijnstraat 17, 9000 Gent.
lenen
zaalverhuur.
t Oud Postje wordt in het weekend ook verhuurd als feestzaal voor familiefeesten, recepties, babyborrels, enz. Dit gaat dan over de zaal waar ruimte is voor een 50-tal zitplaatsen, de keuken, een afwasruimte en sanitair. Onze zaal is voorzien op maximaal zestig personen. De zaal kan niet gehuurd worden voor fuiven of feesten voor meer dan zestig personen. Aangezien er naast en boven het wijkrestaurant mensen wonen, kijken we er strikt op toe dat de omwonenden na 20u geen enkele lawaai of andere hinder ondervinden van gebruik van t Postje. Gelieve ons te contacteren voor meer info, prijzen en beschikbaarheid. Buurtdiensten Gent Noord.
plateaulift buiten
Feestzaal en vergaderzaal Gentse Roei en Sportvereniging vzw.
Raad van bestuur. Doortocht van Gent. In de pers. Start met roeien. Ghent International Spring Regatta. Regatta 2017 Nederlands. Regatta 2017 English. Regatta 2017 Français. Regatta 2016 Nederlands. Regatta 2016 English. Regatta 2016 Français. Regatta 2015 Nederlands. Regatta 2015 English. Regatta 2015 Français. Regatta 2014 Nederlands. Regatta 2014 English. Regatta 2014 Français. UGent International Student Regatta. Feestzaal en vergaderzaal.
https://www.restodijon.com/
Zaalverhuur in Gent Salons Carlos Quinto.
Het vinden van de perfecte feestzaal in Gent zorgt voor het succes van uw feest of receptie. Omdat bij een professionele organisatie veel komt kijken, wordt bij zaalverhuur in Gent meestal een gebruiksreglement, retributiereglement, en huurvoorwaarden voorzien. Hierin worden verschillende afspraken vastgelegd.
www.verhuisboxen.be
Zaal huren diner Van der Valk Hotel Restaurant Nazareth Gent.
32 9 382 28 28 32 9 382 28 28 24u bereikbaar lokaal tarief Hotel Nazareth Gent. 9810 Nazareth Gent. Blijf op de hoogte via je eigen netwerk. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste activiteiten en aanbiedingen.
https://www.dakwerkenloodgieter.be/dakwerken-berchem/
Huur de Handelsbeurs Handelsbeurs Concertzaal.
De Handelsbeurs ligt in hartje Gent en is vlot bereikbaar. Bepaal je route. Waar laden en lossen. Tips voor een groen event. De Handelsbeurs draagt met haar groene focus ecologie hoog in het vaandel. Hier enkele tips om je event duurzaam te laten verlopen.: Kies voor lokale producten catering, geschenken, promotiemateriaal, verbruiksproducten. Kies voor ecologische materialen bij standenbouw en promotie. Kies voor tijdloze branding: herbruikbare flyers, stickers, badges en naamkaartjes. Kies voor milieuvriendelijk drukwerk. Kies voor energiebesparende maatregelen op het event: LED-verlichting, beperken electriciteits en waterverbruik. Beperk je papierverbruik: stel je materiaal digitaal ter beschikking. Sorteer je afval. Interesse om de Handelsbeurs te huren?
Zaalaanbod in Mariakerke Cultuurplatform Mariakerke.
De Pleisterplek, een polyvalente feestzaal in Mariakerke, gelegen in het groen met zicht op tuin via een glasgevel, met een capaciteit van 30 personen, biedt tal van mogelijkheden voor het organiseren van allerhande activiteiten zoals, seminaries, familiefeestjes, vernissage, yoga en fitness-sessies, teken en schilderlessen en noem maar op. De zaal beschikt over een beamer en projectiemuur, WiFi, een geluidsinstallatie, klein podium, ingerichte keuken, sanitair, tafels en stoelen voor ruim 30 personen. Via een glasgevel kijkt u uit op een groene tuin met biologische zwemvijver. We kunnen ook voorzien in aangepaste catering. Samen met u werken we een leuke formule uit die aan uw wensen voldoet. Lof in Gent.
Feestlocatie nodig, feestzaal huren of feestje organiseren? Restop Gent Zeehaven.
Laat ons uw wensen weten en wij zorgen voor het perfecte feest in Gent. Uw feest organiseren bij Restop Gent? Een feestje organiseren in Gent, dat is iets voor Restop! Bespreek uw wensen en wij zorgen voor de ideale feestlocatie.

Contacteer ons