Zoeken naar feestzaal huren gent

 
feestzaal huren gent
Feestzaal Gent Alle Feestzalen in Gent Oost-vlaanderen op Salino.be Salino.be.
Jan Palfijnstraat 17, Gent Oost-Vlaanderen tot 350 personen. Feestzaal Cocteau biedt je een unieke locatie in het hart van Gent voor het organiseren van al jouw feestjes, recepties, trouwplechtigheden, gala-bal's' en zoveel meer. 5 minuten wandelafstand van zowel de vrijdagsmarkt, het stadhuis en het st.
feestzaal
deVierdeZaal polyvalente zaal te Gentbrugge bij Gent.
deVierdeZaal is een polyvalente zaal in Genbrugge met de steun van de Stad Gent. Polyvalente zaal voor muziek, theater, recepties, etc. Voor socio en culturele verenigingen, etc. Uitgeruste bar met directe toegang tot de zaal. Podium opbouwbaar tot 100 m.
Feestzalen
Zalenverhuur Gent? Vind het op DNLS.
Alle zaalverhuur in Gent. Om de markers te zien selecteer eerst een plaats. Snel naar uw gewenste locatie. Wellicht ook interessant voor u? Alle evenementenlocaties in Kontich. Over deze pagina. Zaalverhuur in Gent? Vind en vergelijk diverse zalen en vraag vrijblijvend informatie aan bij meerdere locaties.
persoonlijke lening
Feestzaal Gent Zaalverhuur Vergaderzaal Congreszaal.
Eigen traiteur niet toegestaan. Zoekt u een feestzaal met een warm en gezellig karakter, dan is feestzaal De Lage Vuurse iets voor u! Op de rand van Gent met Oostakker situeert zich feestzaal De Lage Vuurse. In een onverwachte oase van groen, kunt u terecht voor al uw zak.
zaal huren
t Pelterke KLEINE FEESTZAAL.
Een gezellige moderne feestzaal. De kleine feestzaal werd in 2012 vernieuwd. Hij is helemaal afgestemd op de hedendaagse behoeften en is zeer gerieflijk uitgerust. Een aparte toog, een ruime koelcel, een beamer met bijhorende geluidsinstallatie en draadloos internet maken van deze zaal de geschikte oplossing voor kleinere feestjes.
Feestzaal Huren In Gent Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
Feestzaal in Gent huren maak je keuze. Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een feestzaal in Gent. Nu niet meer. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet meteen een lijst van iedereen die een feestzaal in Gent aanbiedt.
Zalen verhuur Gent goudengids.be.
Reinaertstraat 28, 9000 Gent. Dendermondsesteenweg 50, 9000 Gent. 16 Handelsbeurs Gebouw. Kouter 29, 9000 Gent. Groenestaakstraat 66-68, 9030 Mariakerke Gent. Diet in the Box. 18 De Kring-Heilig Hart. Heilig-Hartplein 2, 9040 Sint-Amandsberg Gent. Zaterdag 1300: 2300.: Kuiperskaai 24, 9000 Gent.
zaalverhuur-info.be Alle zaalverhuurders in Nederland op één plek.
Hippoliet Lammensstraat 1, GENT. Feestzaal Partizan Bar Oswald. Neuseplein 14, gent. Parochiale kring westveld. De parochiale kring westveld beschikt over een polyvalente zaal voor feesten, fuiven, gezellig samenzijn, rouwmaaltijden, activiteiten voor diverse verenigingen, tot. Heilig Kruisplein 10, Sint-Amandsberg. Roxx Dine Event Lodge.

Contacteer ons