Resultaten voor feestzaal huren gent

 
feestzaal huren gent
Feestzaal Gent Alle Feestzalen in Gent Oost-vlaanderen op Salino.be Salino.be.
De feestzaal in Gent van Salons Carlos Quinto is de gedroomde locatie voor al jouw feesten, recepties, of diners in het centrum van Gent. Twee klassieke herenhuizen in het hart van de stad bieden plaats voor feesten tot 200 personen.
Feestzalen
t Pelterke KLEINE FEESTZAAL.
Een gezellige moderne feestzaal. De kleine feestzaal werd in 2012 vernieuwd. Hij is helemaal afgestemd op de hedendaagse behoeften en is zeer gerieflijk uitgerust. Een aparte toog, een ruime koelcel, een beamer met bijhorende geluidsinstallatie en draadloos internet maken van deze zaal de geschikte oplossing voor kleinere feestjes.
reinigen stookolietank
zaalverhuur-info.be Alle zaalverhuurders in Gent op één plek.
Roxx Dine Event Lodge. Roxx Dine Event Lodge verwelkomt u in een karaktervol, gerenoveerd pand met een uitzonderlijk terras en dito tuin in Dikkelvenne, een deelgemeente van Gavere. Nijverheidsstraat 4, Dikkelvenne. Feestzaal Partizan Bar Oswald. Neuseplein 14, gent. Jan Palfijnstraat 17, Gent.
crelan
deVierdeZaal polyvalente zaal te Gentbrugge bij Gent.
deVierdeZaal is een polyvalente zaal in Genbrugge met de steun van de Stad Gent. Polyvalente zaal voor muziek, theater, recepties, etc. Voor socio en culturele verenigingen, etc. Uitgeruste bar met directe toegang tot de zaal. Podium opbouwbaar tot 100 m.
Feestzaal Gent Zaalverhuur Vergaderzaal Congreszaal.
Zoekt u een feestzaal met een warm en gezellig karakter, dan is feestzaal De Lage Vuurse iets voor u! Op de rand van Gent met Oostakker situeert zich feestzaal De Lage Vuurse. In een onverwachte oase van groen, kunt u terecht voor al uw zak.
Feestzaal Huren In Gent Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
Vergelijk, hak de knoop door en maak van jouw evenement een groot succes met de perfecte evenementenlocatie of feestzaal in verhuur! Feestzaal in Gent huren maak je keuze. Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een feestzaal in Gent.
GEUZENHUIS Zaalverhuur.
Beschikbaar audiovisueel materiaal. Het Geuzenhuis biedt u alle faciliteiten om uw activiteit, lezing, vergadering, workshop, feest tot een succes te maken. Beamers, schermen, flat-screen tv, geluidsinstallaties met benodigde micro's' en cd-speler, flip-overs, overhead, kopieermachine, noem maar op. Kantienberg 9, 9000 Gent, tel.
Zalen verhuur Gent goudengids.be.
Bezoek onze webpagina. Maïsstraat 20, 9000 Gent. 9 White Cat. Drongenhof 40, 9000 Gent. Sint-Widostraat 4, 9000 Gent. 11 Staf Boone's' Farm. Eeklostraat 102, 9000 Mariakerke Gent. 12 Planeet Mars. Land van Waaslaan 78, 9040 Sint-Amandsberg Gent. 13 Centrum Reinaert.

Contacteer ons