Resultaten voor feestzaal huren gent

 
feestzaal huren gent
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
feestzaal - Tent huren Tent huren.
Om een goed idee te krijgen voor wat u nodig hebt, is het belangrijk te weten op welke ondergrond de tenten worden geplaatst en voor hoeveel personen de tent moet dienen. Naast de tentenverhuur kunnen wij ook voor de volledige inrichting zorgen met tafels, stoelen, linnen, bestek verlichting.,
Zebrastraat / New Zebra Gent Cultuur, Wonen en Events.
smeedijzeren binnendeur
Feestzaal Gent van 300 tot 10000.
Het diverse aanbod aan feestzalen Gent laat dit wel zien. Om u op weg te helpen bij het vinden van een feestzaal Gent hebben we een filtering gedaan om alvast enkele feestzaal Gent mogelijkheden voor u in kaart te brengen.
ing
Home Zaal Lumière unique experience venue.
tussen Antwerpen en Gent. zaalverhuur met verschillende groottes. van 120 m2 tot 870 m2. vrij van catering en organisatie. Gentse Steenweg 295. ELGA Events: 32 475 37 92 10. Lumière webdesign by Pixas Privacy Policy. zaallumiere.be maakt gebruik van cookies.
citroen 2cv
Zaal huren vergaderen Van der Valk Hotel Restaurant Drongen Gent.
Altijd de beste prijs. Een leuk cadeau voor een ander, geef een Van der Valk gift card. 32 9 226 74 32 32 9 226 74 32 7/7 van 6h00 tot 23h00 Hotel Drongen Gent. Blijf op de hoogte via je eigen netwerk.
Goedkoop geld lenen
Ter beschikkingstelling Floracentrum vzw.
Formule A: VERHUUR ZONDER DRANK. De midden achter zaal of de volledige zaal kan gehuurd worden zonder drankvoorziening. De huurder heeft dan alleen de beschikking van de zaal en de frigo die beschikbaar is in de achtergelegen gang om zijn meegebrachte dranken te koelen.
Thagaste Een unieke locatie voor al uw events in hartje Gent Trefpunt Augustijnen.
BVBA Thagaste Academiestraat 1 9000 GENT Mobile: 32 0 473 17 49 00 E-mail: info@thagaste.be BTW: BE 0633 902 621 Follow us on Facebook: Thagaste BVBA Augustijnenklooster Follow us on Instagram: Thagaste_Augustijnenklooster. Wilt u een van onze zalen boeken of een gratis rondleiding door onze prachtige zalen krijgen?
Sporthal Lago Gent Rozebroeken Sint-Amandsberg UiT in Vlaanderen.
Sporthal Lago Gent Rozebroeken. Sportactiviteit Omnisport en andere. In onze sporthallen kan je je sportief uitleven als particulier, je kan een zaal huren voor badminton of een sportwedstrijdje onder vrienden. Dit wordt best vooraf gereserveerd op sportdienst@gent.be of op het telefoonnummer 09 266 80 00.Voor tarieven en openingsuren zie weblinks.
Enkel zaal te huur Plan4Events.
Voormalige industriële site omgevormd tot een pub! Feestzaal zonder catering. Verwarmd zwembad en tuin. Enkel zaal te huur. Feestzaal met catering. Feestlocaties per provincie. Maak uw keuze. Feestzaal met catering. Feestzaal: enkel zaal te huur. Verplaatst zich naar uw locatie.

Contacteer ons