Meer resultaten voor feestzaal geel

 
feestzaal geel
Feestzaal Netevallei feestzaal Geel Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
Activiteiten Feestzaal Netevallei. Feestzaal huren Trouwlocaties Trefwoorden.: feestzaal feestlocatie geel feestzaal geel feestlocatie geel. In de kijker. 3 redenen om nu eventlocaties, cateraars, te reviewen. Ontdek de nieuwsbrief Bestel nu! Volg eventplanner.be / nl op Shop: Boek EVENTS Kevin Van der Straeten.
lenen
Home dekleinevolmolen.
Sinds de opening in april 2004 van De Kleine Volmolen is onze gezellige cafe / taverne een vaste waarde in Bel, dichtbij Geel. Sinds 1 september is Theo Geuens na een lange loopbaan in de horeca op welverdiend persioen. Hij heeft de fakkel doorgegeven aan Valerie Geuens en Natalie Haeseldonckx. De kleine Volmolen biedt u tal van mogelijkheden.: Onze herberg, met zijn lange toog, is rustiek, gezellig en kan omschreven worden als een bruin" cafe. Dit is de ideale plaats om een goeie pint te pakken. Daarnaast is er een gezellig ingerichte ruimte waar wij maaltijden serveren. Al onze producten zijn vers en betaalbaar. Ontdek onze taverne / brasserie en bekijk onze suggesties. Tijdens de zomermaanden kan u ook genieten van ons terras. Temidden de natuurlijke omgeving van de bossen van Bel kan u genieten van de zon en rust. Wij beschikken over een mooie feestzaal!
plateaulift
Parochiezaal Geel Punt Feestzaal huren zaaltje feestzaal Geel GPS Adres Zaal huren zaal huren.
De zaal bevindt zich achter de kerk van Geel Punt. Voor informatie over het huren van de zaal neem je contact op met de zaalverantwoordelijken. Kijk hier of de zaal vrij is om te huren. Bekijk de fotos van de. verschillende te huren lokalen. van de parochiezaal. De zaal beschikt over een automatische professionele afwasmachine! Bekijk de infofolder van de zaal. in downloadbaar pdf formaat. ZAAL HUREN FEESTZAAL GEBRUIKEN.
https://www.restodijon.com/
t Wijnhuis Café, feestzaal, vergaderzaal in Geel.
Koffiebranderij De Maan. Café feestzalen vergaderzalen. In het hartje van de Kempen. Koffie De Maan. Erkend streekproduct van eigen branderij. Ruime collectie topwijnen voor elke gelegenheid. Onze topkoks verwennen je met culinaire hoogstandjes. 3 generaties Manendonckx bedienen je op je wenken.
www.verhuisboxen.be
Home Taverne Netevallei Uit eten in Geel Taverne Netevallei Brasserie Feestzaal.
Wij beschikken tevens over een feestzaal, op de pagina zaalverhuur vind je meer informatie. In onze taverne is TV en gratis WiFi beschikbaar! Ribbekes op oosterse wijze met gewokte noedels. Mechelse koekoek met dragonsaus en. Geroosterde lamskroon met kaviaar van aubergine en provencaalse aardappelgratin. Kabeljauwhaasje in loempiadeeg rode paprika sabayon en spaghettigroenten. Vol au vent royal. met hoevenkip, kalsvlees met grote champignons. noordzeetong lapjes uit Normandie. mosselen garnalen en champignons. Alle dagen geopend van 10u. De keuken is open vanaf 12u00 tot 20u, za zondag 21u. Verwen iemand met een cadeaubon van Taverne Netevallei. 2440 Geel Oosterlo.
dakwerken berlaar
Zalen verhuur Geel goudengids.be.
20 resultaten voor zalen verhuur Geel. Kievermont 11, 2440 Geel. Bezoek onze webpagina. 2 t Wijnhuis. Stationsstraat 56, 2440 Geel. 3 Huis Maenendonckx. Stationsstraat 54, 2440 Geel. 4 Parochiecentrum St-Amands. Werft 16, 2440 Geel. Diet in the Box. Dokter Peetersstraat 90, 2440 Geel.
Feestzaal Geel Zaalverhuur Vergaderzaal Congreszaal.
Home Feestzaal Geel. Hier vindt u een lijst van Zalen en Feestzalen in de buurt van Geel. Gebruik uitgebreid zoeken om preciezer te zoeken. Javascript is uitgeschakeld. Daarom kunt u mogelijk niet alle zoekfuncties op deze pagina gebruiken. Als u een nieuwe zoekopdracht wilt starten zonder javascript aan te zetten, moet u eerst terug naar de homepage.
De Casteleer Kasterlee: BB Feestzalen Seminaries Brunch Ontbijt.
Onze nieuwe feestzaal met zijn terras, grote tuin en ruime parking is het perfecte decor voor uw feesten, recepties en evenementen. Wij verzorgen uw feest tot in de puntjes en zorgen voor een warme en huiselijke sfeer, mooie inkleding, vriendelijke bediening en culinaire verwennerij.

Contacteer ons