Op zoek naar feestzaal geel?

 
feestzaal geel
feestzaal - Tent huren Tent huren.
Om een goed idee te krijgen voor wat u nodig hebt, is het belangrijk te weten op welke ondergrond de tenten worden geplaatst en voor hoeveel personen de tent moet dienen. Naast de tentenverhuur kunnen wij ook voor de volledige inrichting zorgen met tafels, stoelen, linnen, bestek verlichting.,
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
Feestzaal Elsum.
Een prachtige polyvalente zaal gelegen in het hartje van Geel. Ruime parkeergelegenheid, eenvoudig te bereiken en toegankelijk voor iedereen. De zaal is volledig voorzien voor alle evenementen groot en klein. Feestzaal voor de mensen. door de mensen van Elsum. Welkom op de nieuwe site van de feestzaal van Elsum, een prachtige zaal gelegen in het hartje van de Kempen.
pizza beveren
Parochiezaal Geel Punt Feestzaal huren zaaltje feestzaal Geel GPS Adres Zaal huren zaal huren.
De zaal bevindt zich achter de kerk van Geel Punt. Voor informatie over het huren van de zaal neem je contact op met de zaalverantwoordelijken. Kijk hier of de zaal vrij is om te huren. Bekijk de fotos van de. verschillende te huren lokalen. van de parochiezaal. De zaal beschikt over een automatische professionele afwasmachine! Bekijk de infofolder van de zaal. in downloadbaar pdf formaat. ZAAL HUREN FEESTZAAL GEBRUIKEN.
baby speelgoed
WijTrouwen.com Feestzaal Geel.
Wij zijn op zoek naar een fijne feestzaal in de regio van Geel om ons dansfeest te laten doorgaan! Heeft er misschien iemand een ideetje? Wonen hier nog niet zo lang dus alle tips zijn welkom! Reacties: 7 Gelezen: 2115.
Domain
feestzaal Geel Centrum.
Slagerij, viswinkel, feestzaal. Eten en drinken. Pas 107, 2440 Geel. Audio, video, foto en multimedia. Decoratie en interieur. Eten en drinken. Kleding en schoenen. Lichaam en verzorging. Speedoshop verhuist van Nieuwstraat naar Pas. Lenteopendeurweekend met Geelse autoshow. Roosendaelhof zet voeten op de trappers voor het goede doel.
houten bijgebouwen

Meer informatie over de lokalen, de zaal en de verhuur vind je dan ook terug op deze website. Hoewel deze website nog onder constructie is kan je ons voor verhuuraanvragen wel al contacteren via onze contactpagina. Copyright 2017 Verhuur St.-Tarcitiusscouts Geel.
2dehands auto
Welkom voor elk feest! Empire Foyer Feestzaal Geel. EmpireFoyer-ArrowRight. EmpireFoyer-Bestek. EmpireFoyer-ChairVintage. EmpireFoyer-Champaign. EmpireFoyer-Dinner. EmpireFoyer-Email. EmpireFoyer-Home
Wil je passende achtergrondmuziek of wil je eigen cds draaien? Ook een microfoon is aanwezig voor een welkomstwoordje of een inspirerende speech. Wat zijn de parkeermogelijkheden rond de feestzaal? Parkeren rond onze feestzaal in hartje Geel vormt geen enkel probleem.
lease fiets
De Casteleer Kasterlee: BB Feestzalen Seminaries Brunch Ontbijt.
Onze nieuwe feestzaal met zijn terras, grote tuin en ruime parking is het perfecte decor voor uw feesten, recepties en evenementen. Wij verzorgen uw feest tot in de puntjes en zorgen voor een warme en huiselijke sfeer, mooie inkleding, vriendelijke bediening en culinaire verwennerij.
legpuzzel
Google Maps.
partytent

Contacteer ons