Resultaten voor feestzaal geel

 
feestzaal geel
Welkom voor elk feest! Empire Foyer Feestzaal Geel. EmpireFoyer-ArrowRight. EmpireFoyer-Bestek. EmpireFoyer-ChairVintage. EmpireFoyer-Champaign. EmpireFoyer-Dinner. EmpireFoyer-Email. EmpireFoyer-Home
Wil je passende achtergrondmuziek of wil je eigen cds draaien? Ook een microfoon is aanwezig voor een welkomstwoordje of een inspirerende speech. Wat zijn de parkeermogelijkheden rond de feestzaal? Parkeren rond onze feestzaal in hartje Geel vormt geen enkel probleem.
kooiaap transport belgie
Feestzaal Geel goudengids.be.
20 resultaten voor feestzaal Geel. 1 De Castaar. Lebonstraat 43, 2440 Geel. Dokter Peetersstraat 90, 2440 Geel. Diet in the Box. 3 De Campus. Larumseweg 99, 2440 Geel. Kievermont 11, 2440 Geel. Bezoek onze webpagina. Broekstraat 9 Z, 2440 Geel.
hypothecaire lening
Zalen De Vesten.
Op zoek naar een feestzaal in de buurt van Geel, Mol, Herentals of Kasterlee? Een feestzaal waar gedacht werd aan de noden van de allerkleinsten, maar waar ook je grootouders een onvergetelijke avond kunnen beleven? Dan is deze zaal met toegang tot het terras en de tuin exact wat je zoekt.
SEO optimalisatie
t Wijnhuis Café, feestzaal, vergaderzaal in Geel.
Koffiebranderij De Maan. Café feestzalen vergaderzalen. In het hartje van de Kempen. Koffie De Maan. Erkend streekproduct van eigen branderij. Ruime collectie topwijnen voor elke gelegenheid. Onze topkoks verwennen je met culinaire hoogstandjes. 3 generaties Manendonckx bedienen je op je wenken.
Zalen verhuur Geel goudengids.be.
20 resultaten voor zalen verhuur Geel. Kievermont 11, 2440 Geel. Bezoek onze webpagina. 2 t Wijnhuis. Stationsstraat 56, 2440 Geel. 3 Parochiecentrum St-Amands. Werft 16, 2440 Geel. Diet in the Box. Dokter Peetersstraat 90, 2440 Geel. Diet in the Box.
Stijlvolle feestzaal in hartje Geel Empire Foyer. EmpireFoyer-ArrowRight. EmpireFoyer-Bestek. EmpireFoyer-ChairVintage. EmpireFoyer-Champaign. EmpireFoyer-Dinner. EmpireFoyer-Email. EmpireFoyer-Home.
Welkom voor elk feest! Onze landelijk modern ingerichte feestzaal in hartje Geel vormt een stijlvol decor voor elk soort feest: trouwfeesten, verjaardagsfeesten, communie en lentefeesten, babyborrels, dansfeesten, koffietafels. maar ook recepties en bedrijfsfeesten. Meer over onze feestzaal in hartje Geel.
Parochiezaal Geel Punt Feestzaal huren zaaltje feestzaal Geel GPS Adres Zaal huren zaal huren.
De zaal bevindt zich achter de kerk van Geel Punt. Voor informatie over het huren van de zaal neem je contact op met de zaalverantwoordelijken. Kijk hier of de zaal vrij is om te huren. Bekijk de fotos van de. verschillende te huren lokalen. van de parochiezaal. De zaal beschikt over een automatische professionele afwasmachine! Bekijk de infofolder van de zaal. in downloadbaar pdf formaat. ZAAL HUREN FEESTZAAL GEBRUIKEN.
Feestzalen t Wijnhuis.
Deze gezellige feestzaal heeft een capaciteit van max. In combinatie met Feestzaal Bordeaux is deze grote zaal geschikt voor max. Deze elegante feestzaal heeft een capaciteit van max. De perfecte locatie voor allerhande feesten en bedrijfsevents voor kleinere groepen. Een feestzaal huren in hartje Geel.

Contacteer ons