Resultaten voor feestzaal geel

 
feestzaal geel
feestzaal - Tent huren Tent huren.
Om een goed idee te krijgen voor wat u nodig hebt, is het belangrijk te weten op welke ondergrond de tenten worden geplaatst en voor hoeveel personen de tent moet dienen. Naast de tentenverhuur kunnen wij ook voor de volledige inrichting zorgen met tafels, stoelen, linnen, bestek verlichting.,
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
Den Moor.
De eerste zaal is het zolderzaaltje, deze zaal is geschikt voor groepen tot 50 personen. Deze zaal is zeer geschikt voor zakelijke meetings, familiediners of kleine samenkomsten. De tweede zaal is de Schuur, deze zaal is geschikt voor groepen tot 150 personen.
hypothecaire lening
Feestzaal Elsum.
Een prachtige polyvalente zaal gelegen in het hartje van Geel. Ruime parkeergelegenheid, eenvoudig te bereiken en toegankelijk voor iedereen. De zaal is volledig voorzien voor alle evenementen groot en klein. Feestzaal voor de mensen. door de mensen van Elsum. Welkom op de nieuwe site van de feestzaal van Elsum, een prachtige zaal gelegen in het hartje van de Kempen.
trouwfeest zaal
Parochiezaal Geel Punt Feestzaal huren zaaltje feestzaal Geel GPS Adres Zaal huren zaal huren.
De zaal bevindt zich achter de kerk van Geel Punt. Voor informatie over het huren van de zaal neem je contact op met de zaalverantwoordelijken. Kijk hier of de zaal vrij is om te huren. Bekijk de fotos van de. verschillende te huren lokalen. van de parochiezaal. De zaal beschikt over een automatische professionele afwasmachine! Bekijk de infofolder van de zaal. in downloadbaar pdf formaat. ZAAL HUREN FEESTZAAL GEBRUIKEN.
pret hypothecaire ing
Hotel vergaderzaal feestzaal herentals. Hotel vergaderzaal feestzaal herentals.
Ontbijt met bubbels. Iedere zondag van 7u tot 12u kan u in restaurant Eisterlee genieten van een uitgebreid en vers ontbijtbuffet. Sluit de werkweek af op een leuke manier en zet het weekend goed in samen met je vrienden of je collega's.
Bedden
feestzaal Geel Centrum.
Slagerij, viswinkel, feestzaal. Eten en drinken. Pas 107, 2440 Geel. Audio, video, foto en multimedia. Decoratie en interieur. Eten en drinken. Kleding en schoenen. Lichaam en verzorging. Speedoshop verhuist van Nieuwstraat naar Pas. Lenteopendeurweekend met Geelse autoshow. Roosendaelhof zet voeten op de trappers voor het goede doel.
wp
Feestzaal Elsum Geel 2440 Turnhout, Esdoornstraat 8, NUMMER VAN DE VESTIGINGSEENHEID 0629293141. Kompass Professionnel.
Accédez à la base de données Kompass depuis votre téléphone! Tirez avantage des perspectives de conclure des affaires en prenant des notes, en créant des actions et des listes de contacts qui vous permettent d'optimiser' votre pipeline. Toutes les entreprises. Entreprises par activité. Entreprises par nom. Anvers Turnhout Geel Feestzaal Elsum.
vintage meubelen
Welkom voor elk feest! Empire Foyer Feestzaal Geel. EmpireFoyer-ArrowRight. EmpireFoyer-Bestek. EmpireFoyer-ChairVintage. EmpireFoyer-Champaign. EmpireFoyer-Dinner. EmpireFoyer-Email. EmpireFoyer-Home
Wil je passende achtergrondmuziek of wil je eigen cds draaien? Ook een microfoon is aanwezig voor een welkomstwoordje of een inspirerende speech. Wat zijn de parkeermogelijkheden rond de feestzaal? Parkeren rond onze feestzaal in hartje Geel vormt geen enkel probleem.
bedrijfsstrategie
De Casteleer Kasterlee: BB Feestzalen Seminaries Brunch Ontbijt.
Onze nieuwe feestzaal met zijn terras, grote tuin en ruime parking is het perfecte decor voor uw feesten, recepties en evenementen. Wij verzorgen uw feest tot in de puntjes en zorgen voor een warme en huiselijke sfeer, mooie inkleding, vriendelijke bediening en culinaire verwennerij.
pizza's

Contacteer ons