Resultaten voor feestzaal geel

 
feestzaal geel
Zalen De Vesten. DVE_Plattegrond.
Op zoek naar een feestzaal in de buurt van Geel, Mol, Herentals of Kasterlee? Een feestzaal waar gedacht werd aan de noden van de allerkleinsten, maar waar ook je grootouders een onvergetelijke avond kunnen beleven? Dan is deze zaal met toegang tot het terras en de tuin exact wat je zoekt.
Feestzalen
Feestzaal De Castaar.
Feestzaal De Castaar. De Castaar is een feestzaaltje voor kleinere evenementen. Voor tuinfeesten, themafeesten en drinks is het de ideale plaats, gelegen binnen een uniek kader in het hartje van Geel. De tuin ligt vlak aan het stadspark, op slechts 200 meter van de Markt. Feestzaal De Castaar.
persoonlijke lening
Parochiezaal Geel Punt Feestzaal huren zaaltje feestzaal Geel GPS Adres Zaal huren zaal huren.
De zaal bevindt zich achter de kerk van Geel Punt. Voor informatie over het huren van de zaal neem je contact op met de zaalverantwoordelijken. Kijk hier of de zaal vrij is om te huren. Bekijk de fotos van de. verschillende te huren lokalen. van de parochiezaal. De zaal beschikt over een automatische professionele afwasmachine! Bekijk de infofolder van de zaal. in downloadbaar pdf formaat. ZAAL HUREN FEESTZAAL GEBRUIKEN.
Alline
t Wijnhuis Café, feestzaal, vergaderzaal in Geel.
Koffiebranderij De Maan. Café feestzalen vergaderzalen. In het hartje van de Kempen. Koffie De Maan. Erkend streekproduct van eigen branderij. Ruime collectie topwijnen voor elke gelegenheid. Onze topkoks verwennen je met culinaire hoogstandjes. 3 generaties Manendonckx bedienen je op je wenken.
Welkom voor elk feest! Empire Foyer Feestzaal Geel. EmpireFoyer-ArrowRight. EmpireFoyer-Bestek. EmpireFoyer-ChairVintage. EmpireFoyer-Champaign. EmpireFoyer-Dinner. EmpireFoyer-Email. EmpireFoyer-Home
Wil je passende achtergrondmuziek of wil je eigen cds draaien? Ook een microfoon is aanwezig voor een welkomstwoordje of een inspirerende speech. Wat zijn de parkeermogelijkheden rond de feestzaal? Parkeren rond onze feestzaal in hartje Geel vormt geen enkel probleem.
Parochiecentrum Feestzaal Geel Ten Aard.
Feestzaal Geel Zaalverhuur Vergaderzaal Congreszaal.
Home Feestzaal Geel. Hier vindt u een lijst van Zalen en Feestzalen in de buurt van Geel. Gebruik uitgebreid zoeken om preciezer te zoeken. Javascript is uitgeschakeld. Daarom kunt u mogelijk niet alle zoekfuncties op deze pagina gebruiken. Als u een nieuwe zoekopdracht wilt starten zonder javascript aan te zetten, moet u eerst terug naar de homepage.
Stijlvolle feestzaal in hartje Geel Empire Foyer. EmpireFoyer-ArrowRight. EmpireFoyer-Bestek. EmpireFoyer-ChairVintage. EmpireFoyer-Champaign. EmpireFoyer-Dinner. EmpireFoyer-Email. EmpireFoyer-Home.
Welkom voor elk feest! Onze landelijk modern ingerichte feestzaal in hartje Geel vormt een stijlvol decor voor elk soort feest: trouwfeesten, verjaardagsfeesten, communie en lentefeesten, babyborrels, dansfeesten, koffietafels. maar ook recepties en bedrijfsfeesten. Meer over onze feestzaal in hartje Geel.

Contacteer ons