Zoeken naar feestzaal geel

 
feestzaal geel
feestzaal - Tent huren Tent huren.
Om een goed idee te krijgen voor wat u nodig hebt, is het belangrijk te weten op welke ondergrond de tenten worden geplaatst en voor hoeveel personen de tent moet dienen. Naast de tentenverhuur kunnen wij ook voor de volledige inrichting zorgen met tafels, stoelen, linnen, bestek verlichting.,
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
Welkom voor elk feest! Empire Foyer Feestzaal Geel. EmpireFoyer-ArrowRight. EmpireFoyer-Bestek. EmpireFoyer-ChairVintage. EmpireFoyer-Champaign. EmpireFoyer-Dinner. EmpireFoyer-Email. EmpireFoyer-Home
Wil je passende achtergrondmuziek of wil je eigen cds draaien? Ook een microfoon is aanwezig voor een welkomstwoordje of een inspirerende speech. Wat zijn de parkeermogelijkheden rond de feestzaal? Parkeren rond onze feestzaal in hartje Geel vormt geen enkel probleem.
webdesign Geel
Feestzaal Elsum Geel Feestlocaties Entre Deux Côtes.
Feestzaal Elsum Geel. Deze parochie feestzaal is rustig gelegen en goed bereikbaar en er is voldoende parkeerruimte voorzien. Kortom, Feestzaal Elsum biedt U alle mogelijkheden om een onvergetelijk huwelijksfeest te geven of om een bedrijfsfeest te organiseren dat nog lang in het geheugen zal blijven hangen.
pizza beveren
t Wijnhuis Café, feestzaal, vergaderzaal in Geel.
Koffiebranderij De Maan. Café feestzalen vergaderzalen. In het hartje van de Kempen. Koffie De Maan. Erkend streekproduct van eigen branderij. Ruime collectie topwijnen voor elke gelegenheid. Onze topkoks verwennen je met culinaire hoogstandjes. 3 generaties Manendonckx bedienen je op je wenken.
tarieven hypothecair krediet
Parochiezaal Geel Punt Feestzaal huren zaaltje feestzaal Geel GPS Adres Zaal huren zaal huren.
De zaal bevindt zich achter de kerk van Geel Punt. Voor informatie over het huren van de zaal neem je contact op met de zaalverantwoordelijken. Kijk hier of de zaal vrij is om te huren. Bekijk de fotos van de. verschillende te huren lokalen. van de parochiezaal. De zaal beschikt over een automatische professionele afwasmachine! Bekijk de infofolder van de zaal. in downloadbaar pdf formaat. ZAAL HUREN FEESTZAAL GEBRUIKEN.
lening
Feestzaal De Castaar.
Feestzaal De Castaar. De Castaar is een feestzaaltje voor kleinere evenementen. Voor tuinfeesten, themafeesten en drinks is het de ideale plaats, gelegen binnen een uniek kader in het hartje van Geel. De tuin ligt vlak aan het stadspark, op slechts 200 meter van de Markt. Feestzaal De Castaar.
auto leasen 6 maanden
Stijlvolle feestzaal in hartje Geel Empire Foyer. EmpireFoyer-ArrowRight. EmpireFoyer-Bestek. EmpireFoyer-ChairVintage. EmpireFoyer-Champaign. EmpireFoyer-Dinner. EmpireFoyer-Email. EmpireFoyer-Home.
Welkom voor elk feest! Onze landelijk modern ingerichte feestzaal in hartje Geel vormt een stijlvol decor voor elk soort feest: trouwfeesten, verjaardagsfeesten, communie en lentefeesten, babyborrels, dansfeesten, koffietafels. maar ook recepties en bedrijfsfeesten. Meer over onze feestzaal in hartje Geel.
Feestzaal Geel goudengids.be.
20 resultaten voor feestzaal Geel. 1 De Castaar. Lebonstraat 43, 2440 Geel. Dokter Peetersstraat 90, 2440 Geel. Diet in the Box. 3 De Campus. Larumseweg 99, 2440 Geel. Kievermont 11, 2440 Geel. Bezoek onze webpagina. Broekstraat 9 Z, 2440 Geel.
Zalen verhuur Geel goudengids.be.
20 resultaten voor zalen verhuur Geel. Kievermont 11, 2440 Geel. Bezoek onze webpagina. 2 t Wijnhuis. Stationsstraat 56, 2440 Geel. 3 Parochiecentrum St-Amands. Werft 16, 2440 Geel. Diet in the Box. Dokter Peetersstraat 90, 2440 Geel. Diet in the Box.

Contacteer ons