Op zoek naar feestzaal geel?

 
feestzaal geel
t Pelterke KLEINE FEESTZAAL.
Een gezellige moderne feestzaal. De kleine feestzaal werd in 2012 vernieuwd. Hij is helemaal afgestemd op de hedendaagse behoeften en is zeer gerieflijk uitgerust. Een aparte toog, een ruime koelcel, een beamer met bijhorende geluidsinstallatie en draadloos internet maken van deze zaal de geschikte oplossing voor kleinere feestjes.
Feestzalen
Zalen Verhuur Geel goudengids.be.
Lebonstraat 43, 2440 Geel. 15 De Geele Peper. Peperstraat 27, 2440 Geel. 16 Van Gogh. Markt 78, 2440 Geel. Diet in the Box. 17 DEN HAAN. Pas 81, 2440 Geel. 18 Chaudfroid Catering. Dokter Van de Perrestraat 397, 2440 Geel.
tester
La Source Home.
Kortom, wij bieden een totaalconcept op maat voor luxe huwelijken, evenementen, bedrijfsfeesten, party concepten, beurzen en outdoor catering. Onze feestzaal is voorzien van 220 parkingplaatsen, een akoestisch plafond met beamer en scherm. Airco is aanwezig. Wij hebben hiervoor de volgende capaciteiten.:
ing
Beste Feestzaal in Geel.
Feestzalen in Laakdal, Restaurants in Laakdal, Traiteurs in Laakdal. De Hoef Feestzaal. Winkelomseheide 141, 2440 Geel. Cafés in Geel, Feestzalen in Geel. De Billemontstraat 57, 2440 Geel. Feestzaal in Geel, Feestzalen in Geel. Gerelateerde trefwoorden: banketten, huwelijksfeest, catering, postel, visvijvers, kok aan huis, zondagsmenu, jubileums, seminaries, bbqs.
Feestzaal Veerle Maekelhoeve.
Feestzaal Seminarie Traiteurdiensten Maison Cuisine Fotoboek Contact. Feestzaal Seminarie Traiteurdiensten Maison Cuisine Fotoboek Contact. Reserveren Feestdagen Zondag lunch Zondagrestaurant Dinner and Dance. Elk evenement start vanuit een wens. Wij maken de overgang van wens naar realiteit graag zo naadloos mogelijk.
Feestzaal Elsum.
De feestzaal is rustig gelegen en goed bereikbaar en er is voldoende parkeerruimte voorzien. Kortom, Feestzaal Elsum biedt U alle mogelijkheden om een onvergetelijk huwelijksfeest te geven of om een bedrijfsfeest te organiseren dat nog lang in het geheugen zal blijven hangen.
feestzaal Geel Centrum.
Slagerij, viswinkel, feestzaal. Eten en drinken. Pas 107, 2440 Geel. Audio, video, foto en multimedia. Decoratie en interieur. Eten en drinken. Kleding en schoenen. Lichaam en verzorging. Speedoshop verhuist van Nieuwstraat naar Pas. Lenteopendeurweekend met Geelse autoshow. Roosendaelhof zet voeten op de trappers voor het goede doel.
Feestzalen in Geel.
Winkelomseheide 141, 2440 Geel. Cafés in Geel, Feestzalen in Geel. De Billemontstraat 57, 2440 Geel. Feestzaal in Geel, Feestzalen in Geel. Gerelateerde trefwoorden: gezellig terras, snooker, postel, speeltuinen, speeltuin, zakenlunch, babyborrel, kinderanimatie, darts, feestzaal huren. Sta je er niet bij?

Contacteer ons