Op zoek naar feestzaal communiefeest?

 
feestzaal communiefeest
communiefeest - Een origineel feest organiseren?
De traditionele houtoven zorgt niet alleen voor de authentieke smaak van de pizzas maar draagt bovendien bij aan de gezellige sfeer en maakt dat, in combinatie met de vriendelijkheid en professionaliteit van ons personeel, dat uw verjaardagsfeest, huwelijksfeest, communiefeest, personeelsfeest, bedrijfsfeest het succes kent dat het verdient.
feestzaal - Packageprijs zaalverhuur incl.
Dankzij de uitstekende geluidsisolatie kun je in het café met elkaar praten en in de zaal harde muziek maken. Nergens in Amsterdam vind je een locatie waar je tot het einde toe op hoog niveau muziek mag weergeven in een akoestisch uitstekende zaal.
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
Feestzaal Brasserie De Cuberdon.
We beschikken over een gezellige feestzaal vanaf 25 tot 50 personen. Ideaal voor een verjaardag, babyborrel, communiefeest, receptie, vergadering., We bespreken samen met u de verschillende mogelijkheden, dit uiteraard binnen ieders budget. Kom gerust langs en vraag vrijblijvend meer info!
muziek trouwfeest
Feestzaal.
Vanaf nu kan u ook bij ons terecht voor het huren van de feestzaal Het Kleine Geluk. Op zoek naar een locatie voor een babyborrel, communiefeest, verjaardagsfeest? Dan is deze feestzaal zeer geschikt. De zaal kan met of zonder keuken gehuurd worden.
communie
Feestzaal De Jacht Heverlee.
Feestzaal De Jacht Heverlee. Welkom bij feestzaal De Jacht Heverlee! U kan terecht in onze polyvalente zaal voor tal van activiteiten: seminarie, vergadering, koffietafel, jubileum, babyborrel, walking dinner, bedrijfsfeest, personeelsfeest, communie, incentives, teambuilding, familiefeest, receptie, verjaardag, brunch, themafeest, reünie., U bent van harte welkom om samen met familie, vrienden en collegas van onze gastvrijheid te komen genieten!
communiefeest thuis
De Notelaar Kasterlee Feestzalen, feestzaal, huwelijk, communie, bedrijfsfeest, jubileum, vergaderen, babyborrel, koffietafel, kasterlee, lichtaart, tielen, oud-turnhout, retie, dessel, mol, geel, her
Heeft u bij een reservering geen bevestiging van ons ontvangen binnen de 48 uur, bel ons dan even op.: 32 014/75 93 15. BEKIJK DE FEESTBROCHURE RESERVEREN. Feestzalen De Notelaar: feesten in een prachtig kader genieten van heerlijke gerechten! Previous Next Close.
baklijsten
Feesten in De Nekker De Nekker.
Dan is ons restaurant misschien wel de plek voor jou: een modern restaurant met buffet. Vanuit het restaurant heb je een prachtig zicht op het groen en de vijver in ons domein. Je kan er rustig zitten met groepen tot 155 personen.
vintage meubelen
De Cuytegemhoeve Eet en praatcaf, feestzaal en kinderboerderij.
advertenties op Marktplaats
Communiefeest Kaprijke Den Hof.
Feestzaal bij Kaprijke voor een communiefeest. Bij Den Hof hebben we absoluut alles ter beschikking om u een gedenkwaardig feestelijkheid of communiefeest te kunnen bieden: drie goede multifunctionele, combineerbare feestzalen, een culinair topploegje, een gelegenheid tot overnachting en een beeldige tuin om maar enkele sterke punten op te sommen.
lenen simulatie
Feestzaal communie Aalter Ten Dauwe.
Wanneer u een huwelijksfeest, weddingparty, communiefeest, babyborrel of bedrijfshappening plant, dan is Ten Dauwe uw ideale feestzaal in Aalter. Gelegen op de grens van Oost en West-Vlaanderen is Ten Dauwe een toplocatie in de regio: hier beleven u en uw gasten de tijd van uw leven.
feest organiseren thuis

Contacteer ons