Resultaten voor feestzaal communiefeest

 
feestzaal communiefeest
9 leuke tips voor uw communiefeest! Blitzz Tenten en Feestmateriaal.
U bevindt zich hier: Home / Geen categorie / 9 tips bij het organiseren van een communiefeest! 9 tips bij het organiseren van een communiefeest! 29 december 2016 / in Geen categorie / door Blitzz. Je communiefeest thuis organiseren vergt veel voorbereiding!
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
communiefeest - Een origineel feest organiseren?
De traditionele houtoven zorgt niet alleen voor de authentieke smaak van de pizzas maar draagt bovendien bij aan de gezellige sfeer en maakt dat, in combinatie met de vriendelijkheid en professionaliteit van ons personeel, dat uw verjaardagsfeest, huwelijksfeest, communiefeest, personeelsfeest, bedrijfsfeest het succes kent dat het verdient.
De Vier Seizoenen Provinciaal domein Puyenbroeck.
het horecacomplex gelegen aan de roeivijver bestaat uit een buffetrestaurant, feestzalen en vergaderzalen. Hier kan men terecht voor familie, communie, verjaardags, personeelsfeesten., Je vindt alle info op de website van de Vier Seizoenen. Wil je op het domein een evenement organiseren?
vennootschap oprichten
La Grange Feestzaal te Massenhoven.
Het stijlvolle kader van Domein Montens is de perfecte omgeving voor uw huwelijk of jubilee. Wij zorgen indien gewenst voor een gepaste ceremonie. Communie of babyborrel. Onze zaal en prachtige binnentuin maken uw communiefeest of babyborrel onvergetelijk. Kris, Els en Zsa-Zsa doen er alles aan.
auto verkopen
Communiefeesten Salons de Romree.
Een luisterrijke feestzaal voor een communiefeest. Reeds een kwarteeuw organiseert Salons de Romree al uw feesten en evenementen zoals onder andere een communiefeest. Maar ook voor andere denkbare gelegenheden zijn wij in staat om dankzij de flexibele zalenstructuur op de beste manier gasten verwelkomen.
trouwfeest zaal
Communie of lentefeest Feestzaal Flandria Steenhuffel.
Feestzaal Flandria verzorgt uw communiefeest of lentefeest van twintig tot tweehonderd gasten. Communiefeest of lentefeest in Feestzaal Flandria: uw kind staat centraal. En dat merkt u. Bij ons geen stijve etiquette. Wij passen onze feestzaal aan het jonge volkje aan.
persoonlijke leningen
De Waterhoek een magnifieke locatie voor communiefeest bij Limburg.
Zijn de zalen van De Waterhoek niet vrij op uw gewenste dag voor een communiefeest? Of heeft u reeds een feestzaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U houdt in uw bedrijf een opendeurdag, receptie of seminar en u wenst uw genodigden zonder kopzorgen te ontvangen?
garage
Communiemenu Restaurant en feestzalen Tybeert.
Voor een geslaagd en zorgeloos communiefeest. Klik hier voor onze folder omtrent mogelijkheden van communiemenus voor 2018. Dit zijn suggesties, wenst u graag een aangepast voorstel laat ons dan gerust iets weten via onze contactgegevens. Restaurant Feestzalen Catering Tybeert. Pontweg 3 9160 Daknam Lokeren. Tel: 09 328 40 40. Restaurant open op.: Vrijdag en zaterdagavond vanaf 18u30. Zondagmiddag vanaf 12u. Woensdagen, donderdagen, zaterdagmiddagen open voor groepen vanaf 20 volwassen personen. Maandag, dinsdag en zondagavond gesloten, m.u.v. kerstavond en oudejaar. Feestzaal open op.:
De Waterhoek een oogverblindende locatie voor communiefeest bij Geetbets.
Zijn de feestzalen van De Waterhoek volzet op uw gewenste datum voor een communiefeest? Of heeft u reeds een feestzaal geboekt en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een opendeurdag, receptie of seminar en u wenst uw gasten zonder zorgen te verwelkomen?
Feestzaal te Herenthout Pastinaak brasserie, restaurant.
Een communiefeest, een huwelijksverjaardag, een bedrijfsfeest, een verjaardag, elke dag een andere reden om te feesten en waar kan dit beter dan in een mooi kader. Pastinaak beschikt over een feestzaal die geschikt is voor elk feest tot 60 personen.

Contacteer ons