Meer resultaten voor feestzaal communiefeest

 
feestzaal communiefeest
hoftermeyghem.
Wenst u de sfeer van onze feestzaal op te snuiven? Bekijk enkele foto's.' Huwelijksfeesten tot in de puntjes verzorgen, dit is onze specialiteit. Wij hebben alle troeven in huis om er de mooiste dag van jullie leven van te maken.
hypothecaire lening simulatie
Krekelhof Feesten in stijl in hartje Pajottenland.
Omgeven door het prachtige groen in het heuvelachtige landschap van Gooik is Krekelhof al jaren een vaste waarde in het Pajottenland. Vandaag hebben Frank en Karine Dehandschutter hun feestzalen uitgebouwd tot een prachtige locatie waar elke gast in stijl wordt ontvangen.
freelancer
Communie Lentefeest t Guldenhof in Liedekerke.
Communiegebak met vanillesaus Communiegebak met vanillesaus. Aperitief menu, witte wijn rode, wijn bieren, en waters tot eindedienst, personeel feestzaal, discobar springkasteel, b.t.w inbegrepen Kinderbuffet, aanwezig. Definitieve afrekening gebeurt de maandag voor de feest. Prijs: 85 00, / persoon All in /.
tms software
Communiefeest Gent Den Hof.
Feestzaal bij Gent voor een communiefeest. Door onze 3 prima feestzalen, ons sterke personeel en onze formidabele keuken beleeft u bij ons gegarandeerd een heuglijke feestavond of communiefeest. Het ervaren team van Den Hof weet wat uw vereisten zijn voor een honderd procent succesvolle feestavond of communiefeest.
Communiefeest Hasselt Hotel Stiemerheide.
Toegespitst op evenementen zoals communiefeesten heeft Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw communiefeest een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een mooie plek omgeven door een natuurrijk gebied bij Hasselt, een supergemotiveerd team dat alles in het werk stelt om uw communiefeest op en top toen doen verlopen, enz.
Feestzaal.
Voor achtergrondmuziek is de muziekinstallatie van KRB voldoende. Voor een feest of fuif is dit niet het geval en moet dit door de gebruikers zelf georganiseerd worden. Ook wanneer de feestzaal wordt verhuurd, kan de bar normaal open blijven voor andere leden.
Communiefeesten Oost-vlaanderen goudengids.be.
Roeselaarsestraat 111, 8850 Ardooie. 3 t Jagershof. Woumenweg 291, 8600 Woumen Diksmuide. 4 Domaine de la Blommerie. GUSTAVE FACHEDREEF 2, 7700 LUIGNE. Maaltijden aan huis. Meensesteenweg 208, 8870 Izegem. Donderdag 830: 1300.: 6 Huis De Colvenier. Sint-Antoniusstraat 8, 2000 Antwerpen.
Locaties voor Communie / Lentefeest in Salino.be.
Dat mooie moment vier je gepast met een communiefeest of lentefeest. Op Salino.be ben je bij het juiste adres om de ideale feestzaal te vinden. Zoek hieronder op ligging en/of aantal genodigden en ontdek de mogelijkheden van feestzalen in jouw buurt.

Contacteer ons