Op zoek naar feestzaal communiefeest?

 
feestzaal communiefeest
Communiefeest Feestzaal Breughel Beervelde.
Voor het feestvarkentje is er een leuke verrassing voorzien. Download brochure Communiefeest 2018. Iedere dag open: 11u00 tot 15u00. Keuken: 11u30 tot 14u30. Gesloten op woensdag, zaterdag en zondag. De feestzaal staat iedere dag ter uwer beschikking en wordt verhuurd op aanvraag.
originele communiefeest
Communiefeest Mechelen Kasteel Tivoli.
Lees meer Communiefeest Mechelen. Bij Kasteel Tivoli kunnen u en uw kinderen terecht voor een onvergetelijk communiefeest in de omgeving van Mechelen. Feestzaal Kasteel Tivoli is een wondermooie locatie met een heel elegant interieur waarbij er een goed doordachte balans is gecreëerd tussen de authentieke omgeving en een strak trendy interieur.
feestzaal
Feestzaal Communie Aalter Ten Dauwe Ten Dauwe.
Contacteer ons nu vrijblijvend! Op zoek naar een feestzaal voor een communie? Feestzaal Ten Dauwe is reeds lang gekend als de ideale omgeving voor communiefeesten. Wij zijn gelegen op de grens van een viertal gemeenten. Vandaar dat onze feestzaal voor communies van begin mei tot half juni druk bezet is.
geld lenen
Feestzaal communiefeest Antwerpen San Marco Village.
Feestzaal communiefeest Antwerpen. Een geslaagd communiefeest geeft u in de feestzaal bij San Marco Village in Schelle, nabij Antwerpen. Hier kunt u onbezorgd een communiefeest vieren, omdat kinderen hier lekker kunnen spelen terwijl de ouders heerlijk kunnen ontspannen en genieten.
Prachtige feestzaal communiefeest.
Een communiefeest voor een groot publiek of in intiemere kring, bij De Venkel is je favoriete feestzaal tot in de puntjes in orde. Let wel op dat je de feestzaal voor jouw communiefeest tijdig reserveert via 02 759 30 08 of op info@devenkel.be.
Communiefeesten Oost-vlaanderen goudengids.be.
Evenementen Organisatie van. 5 Dj Kadee. Daverlostraat 301/2, 8310 Assebroek Brugge. 6 Accou's' Animatie. Fonteinstraat 9, 8930 Rekkem Menen. Kermisattracties Verkoop verhuur. 7 Le Joueur de Flûte. Kapelstraat 5, 1700 Dilbeek. Machelgemstraat 56, 9630 Roborst Zwalm. Diet in the Box.
Communiefeesten Feestzalen Hof" van Beatrijs" te Lier.
In ons gevarieerde aanbod aan lekkere hapjes, dranken en de heerlijkste gerechten die zowel bij kinderen als bij volwassenen in de smaak vallen, is er spek voor ieders bek! Zowel jong als oud komen aan hun culinaire trekken op een communiefeest bij Hof Van Beatrijs.
Locaties voor Communie / Lentefeest in Salino.be.
Dat mooie moment vier je gepast met een communiefeest of lentefeest. Op Salino.be ben je bij het juiste adres om de ideale feestzaal te vinden. Zoek hieronder op ligging en/of aantal genodigden en ontdek de mogelijkheden van feestzalen in jouw buurt.

Contacteer ons