Meer resultaten voor feestzaal breda

 
feestzaal breda
Feestlocaties Breda Noord-Brabant Locaties.nl.
Feestlocaties in Breda vindt u op Locaties.nl. Of u nu een bedrijfsfeest, themafeest of jubileumfeest organiseert, hier vindt u de perfecte feestlocatie in Breda. Locaties.nl helpt u om snel en gemakkelijk de mooiste feestlocaties in Breda te vinden. Daarnaast is het mogelijk om uw favoriete feestlocaties op te slaan in mijn favorieten welke direct gesynchroniseerd worden met de Locaties app.
trapliften
Feestlocaties Breda 15 tot 250 p.p.
Geen probleem, de keuken van de Twee Gebroeders biedt jou en je gasten de meest verrukkelijke hapjes, gerechten en drankjes. Tot kijk in deze prachtige feestzaal! Van 20 tot 450 personen. Meerdere zalen te combineren. Hoge Neerstraat 1. 4873 LM Etten-Leur. www.tweegebroeders.net / 076 503 1064. Feestlocatie in Breda: Sacramentskerk.
feestzaal
Zaal huren in Breda bij Café-Zalencentrum Het Witte Schaap.
Onze locatie vindt u aan de rand van de Wijk Westerpark en bloeit dankzij een rijke traditie al meer dan vier generaties voort. Al meer dan 80 jaar weet iedereen uit Breda en omgeving onze locatie te vinden voor een feest of bijeenkomst. De gemoedelijkste feestlocatie in de omgeving. Gemoedelijkheid en de allerbeste kwaliteit. Dat zijn 2 zaken die centraal staan als het op de zalenhuur aankomt. U kunt gebruikmaken van onze zaal voor verschillende gelegenheden: van bruiloften tot partijen, vergaderingen en condoleances. Het cafégedeelte van Het Witte Schaap is voor iedereen die houdt van gezellig uitgaan in het weekend, voor een leuke doordeweekse borrel en voor de diverse verenigingen die zich bij ons thuisvoelen. Het is een gezellig bruin café maar toch zeer eigentijds met een royale bar, een aantal zitjes en statafels. Al sinds onze oprichting zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van bruiloften, recepties, jubilea, bedrijfs en personeelsavonden, vergaderingen en verjaardagen. Voor al deze evenementen staat onze mooie feestzaal tot uw beschikking.
Feestzalen
Feestlocatie Breda Feestzaal huren Ons Thuis.
Op zoek naar een feestlocatie in Breda en wilt u een feestzaal huren? Dan biedt Café Ons Thuis diverse mogelijkheden. Onze feestlocatie nabij Breda is gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg! Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren van feesten en partijen.
ing
Feestzaal Breda, feestlocatie Breda Trouwen.
Bruidsmake-up en Beauty. Feestzaal Breda/feestlocatie Breda. Feestlocatie/feestzaal voor jullie bruiloft zoeken in de omgeving van Breda? Hier vinden jullie adressen waar je een te gek trouwfeest/huwelijksfeest kunt houden. Veel succes met het vinden van de beste feestzalen voor jullie bruiloft!
Zaalhuur Proost in Breda.
Klik op de link hieronder om naar onze website te gaan die speciaal is ingericht voor de zaalhuur van Proost in Breda. Hier kunt u meer informatie vinden over de verschillende ruimtes en kunt u ook gelijk een aanvraag doen voor een eventuele reservering.
Zaal huren in Breda Zaalhuren.net.
Een overzicht van alle zalen in Breda. Zaal huren in Breda. Zaal huren in Breda voor een feest, receptie, vergadering of bruiloft? Bekijk hieronder het uitgebreide overzicht van zalen in Breda of kies voor een type zaal om te filteren.
Zaalverhuur Breda voor 20 tot 2000 personen.
Feestzaal huren Breda zet zich in voor het vinden van een zo uitgebreid mogelijk aanbod met verschillende feestzalen. Kale zaalhuur waarbij u zelf uw drankjes meeneemt en de bar kunt beheren, een volledig georganiseerde avond met personeel of andere opties.

Contacteer ons