Resultaten voor feestzaal breda

 
feestzaal breda
feestzaal - Volg onze feed.
Zo krijgen ook jullie een kijk op jullie huwelijksdag vanuit twee standpunten, en wordt jullie belangrijke dag in detail vastgelegd. Terwijl één van ons bezig is met het fotograferen van de gasten die toekomen op de receptie, is de andere fotograaf reeds bezig met het fotograferen van de details in de feestzaal.
feestzaal - Tent huren Tent huren.
Om een goed idee te krijgen voor wat u nodig hebt, is het belangrijk te weten op welke ondergrond de tenten worden geplaatst en voor hoeveel personen de tent moet dienen. Naast de tentenverhuur kunnen wij ook voor de volledige inrichting zorgen met tafels, stoelen, linnen, bestek verlichting.,
Home Café Parkzicht.
ook met vrienden lekker BBQen op het terras kunt u bij ons reserveren. 076 521 0683. Paul Windhausenweg 1, 4818 TA Breda. Paul Windhausenweg 1. 4818 TA Breda. 076 521 0683. Café Parkzicht is al sinds 1902 een begrip in Breda.
zaalverhuur groningen
Zaal Vijf Stappen Shoppen Breda.
Overnachten in Breda. Winkelen in Breda. Parkeren in Breda. Musea, theaters en podia. Uitjes en activiteiten Breda. Evenementen in Breda. Nieuws uit Breda. De 5 van. Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuws, evenementen en locaties in de regio Breda?
freelancer
Zaal huren Breda Hotel Princeville.
In een U-vorm passen er 20 personen in de zaal en bij een receptie is er ruimte voor zon 40 personen. Als u een zaal wilt huren in de omgeving van Breda bij Hotel Princeville kunt u ons bereiken door te bellen op het telefoonnummer: 31 76 522 60 55.
privé
Hotel Nassau Breda Hotel Nassau Breda Top Trouwlocaties.
De Kapel is tijdens de renovatie akoestisch geoptimaliseerd, met onder andere dempend stucwerk, waardoor zelfs muzikale events zeer goed tot hun recht komen. Over Hotel Nassau Breda Hotel Nassau Breda is het eerste luxueuze lifestyle hotel in West-Brabant. Gelegen in het bruisende stadshart van Breda biedt het hotel een unieke belevenis op historische bodem.
schoonmaakbedrijven
Boven Breda Zaalverhuur.
Gesitueerd in een monumentaal pand aan de Schoolstraat in Breda, bevindt zich deze centrumlocatie. Boven Breda beschikt over twee multifunctionele en daglichtrijke zalen, uitstekend geschikt om te vergaderen. De ruimtelijke vergaderruimte en rustgevende omgeving draagt positief bij tot het succes van uw bijeenkomst.
De Gouden Leeuw Terheijden Partycentrum en feestzalen.
Vergader en feestzalen. De Gouden Leeuw ligt nabij Breda en is een partycentrum met diverse feestelijke en zakelijke mogelijkheden. Ontdek het zelf! Op de agenda. 11 november 2017 11 de van de 11 bal. 5 t/m 14 januari 2018 traais kampioenschap driebanden.
goedkoop zaaltje huren breda.
Feestzaal huren in Breda. Een Feestzaal huren in de Breda? Hieronder ziet u het overzicht voor het huren van een Feestzaal in Breda. Boven Breda Zaalverhuur. Gesitueerd in een monumentaal pand aan de Schoolstraat in Breda, bevindt zich deze centrumlocatie.
Zaal huren in Breda Proost in Breda.
zaal huren in breda. Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een vergadering, borrel, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest? Dan ben je bij Proost in Breda aan het goede adres. Wij beschikken namelijk over drie verschillende, ruime zalen én een dakterras.

Contacteer ons