Op zoek naar feestzaal breda?

 
feestzaal breda
Feestzaal huren in Breda Zaalhuren.net.
Een overzicht van alle zalen in Breda. Feestzaal huren in Breda. Een Feestzaal huren in de Breda? Hieronder ziet u het overzicht voor het huren van een Feestzaal in Breda. Bekijk informatie, foto's' en neem direct contact op met de verhuurder van de Feestzaal.
leningen vergelijken
Zaalverhuur Cafe Nassau Breda.
4811 WD Breda. Dinsdag: 2100: 0400.: Donderdag: 2100: 0400.: Vrijdag: 2100: 0400.: Zaterdag: 2100: 0400.: Zondag: 2100: 0400.: Een besloten feest in bij ons al mogelijk vanaf 15 personen! Een verjaardag, een themafeest, een receptie, een babyshower, een babyborrel, een vrijgezellenfeest, een bedrijfsborrel of een reünie?
bulletkrediet
Zaal huren in Breda bij Café-Zalencentrum Het Witte Schaap.
Onze locatie vindt u aan de rand van de Wijk Westerpark en bloeit dankzij een rijke traditie al meer dan vier generaties voort. Al meer dan 80 jaar weet iedereen uit Breda en omgeving onze locatie te vinden voor een feest of bijeenkomst. De gemoedelijkste feestlocatie in de omgeving. Gemoedelijkheid en de allerbeste kwaliteit. Dat zijn 2 zaken die centraal staan als het op de zalenhuur aankomt. U kunt gebruikmaken van onze zaal voor verschillende gelegenheden: van bruiloften tot partijen, vergaderingen en condoleances. Het cafégedeelte van Het Witte Schaap is voor iedereen die houdt van gezellig uitgaan in het weekend, voor een leuke doordeweekse borrel en voor de diverse verenigingen die zich bij ons thuisvoelen. Het is een gezellig bruin café maar toch zeer eigentijds met een royale bar, een aantal zitjes en statafels. Al sinds onze oprichting zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van bruiloften, recepties, jubilea, bedrijfs en personeelsavonden, vergaderingen en verjaardagen. Voor al deze evenementen staat onze mooie feestzaal tot uw beschikking.
audio versterkers
Feestzaal Breda, feestlocatie Breda Trouwen.
Bruidsmake-up en Beauty. Feestzaal Breda/feestlocatie Breda. Feestlocatie/feestzaal voor jullie bruiloft zoeken in de omgeving van Breda? Hier vinden jullie adressen waar je een te gek trouwfeest/huwelijksfeest kunt houden. Veel succes met het vinden van de beste feestzalen voor jullie bruiloft!
wat als je benzine getankt ipv diesel
Zaalverhuur Breda voor 20 tot 2000 personen.
Feestzaal huren Breda zet zich in voor het vinden van een zo uitgebreid mogelijk aanbod met verschillende feestzalen. Kale zaalhuur waarbij u zelf uw drankjes meeneemt en de bar kunt beheren, een volledig georganiseerde avond met personeel of andere opties.
Zaal huren in Breda Zaalhuren.net.
Niet alleen de imposante architectuur van de buitenzijde van het gebouw, maar ook de in de kerk aanwezige monumenten, gewelf en muurschilderingen maken het gebouw tot het belangrijkste monu. Zaal huren Breda Locobar.nl. 250 m 2. Locobar Chaam geschikt voor feest, receptie en vergadering. Vergaderzaal, flexplekken, coffeecorner, brainstormruimte, zakelijk, inspirerend, innovatief, eigentijds, nabij Centraal Station, betaald parkeren. Een in Amerikaanse stijl ingericht grote zaal, met zijn eigen exclusieve bar. We hebben alle voorzieningen om de zaal naar uw wensen te kunnen aanpassen. Zo kunt u de zaal uitstekend gebruiken voor alle soorten feesten, alsmede zakelijke presentaties en meetings. Ook bieden wij v. De Toerist beschikt over een zaal. Een feestzaal met een capaciteit van 80 tot 90 personen.
Zaalhuur Proost in Breda.
Klik op de link hieronder om naar onze website te gaan die speciaal is ingericht voor de zaalhuur van Proost in Breda. Hier kunt u meer informatie vinden over de verschillende ruimtes en kunt u ook gelijk een aanvraag doen voor een eventuele reservering.
Zaalverhuur Breda Zaal Huren, Partycentrum De Telefoongids.
Zaalverhuur in Breda wordt gemiddeld beoordeeld met een 10 door 3 beoordelingen. Zalencentrum Café Het Witte Schaap. 12 juli 2015. Hallo ik heb een geweldig feest bij jullie gehad was uitstekend en goed verzorgt de bediening was vriendelijk en snel. 5 / 10 / 5. Gemiddelde uit 1 beoordelingen. Beoordeel dit bedrijf. 16 januari 2012. Heerlijk gegeten bij de flinstering met mijn lieve vriendje! 5 / 10 / 5. Gemiddelde uit 1 beoordelingen. Beoordeel dit bedrijf. 26 december 2011. Gezellig gegeten bij @flinstering toptent Bron: http//twitter.com/jaccovandegriek/statuses/148499641024004097.: 5 / 10 / 5. Gemiddelde uit 1 beoordelingen. Beoordeel dit bedrijf. U zoekt mooie trouwlocaties of een feestlocatie voor een verjaardag, vergadering of andere gelegenheid? Bekijk ons aanbod op het gebied van zaalverhuur. Vier uw feestje bijvoorbeeld in de feestzaal van een partycentrum, restaurant, hotel of boerderij.

Contacteer ons