Resultaten voor feestzaal belgie

 
feestzaal belgie
Fonteinhof: charmehotel en feestzaal te Borgloon Sint-Truiden Fonteinhof charmehotel en feestzaal te borgloon, limburg.
Dit alles op een unieke locatie in een oase van rust, water en groen in het hartje van Haspengouw. Het Fonteinhof ligt op 7 hectare grond en bestaat uit een gerenoveerde kasteelhoeve met aanpalend concierge gebouw welke samen het 12 kamers tellende charme hotel vormen.
sea life blankenberge
Feestzaal Veerle Maekelhoeve.
Feestzaal Seminarie Traiteurdiensten Maison Cuisine Fotoboek Contact. Feestzaal Seminarie Traiteurdiensten Maison Cuisine Fotoboek Contact. Reserveren Feestdagen Zondag lunch Zondagrestaurant Dinner and Dance. Elk evenement start vanuit een wens. Wij maken de overgang van wens naar realiteit graag zo naadloos mogelijk.
tms transport
De Waterhoek de mooiste feestzaal in GeetbetsDe Waterhoek.
Als u even helemaal wilt wegdromen in een fabelachtig tafereel dan kan dat in deze feestzaal in het landelijke Geetbets op de grens van Brabant en Limburg. Het prachtige domein met de stijlvolle kasteelhoeve anno 1765 is de ideale plaats voor iedere aangelegenheid.
barkrukken keuken
Rubenshof Alken limburg, Prachtige feestzaal te Alken Limburg gastheer Tom Govaerts en Katrien Maes.
Wij krijgen nog steeds lovende comentaren van onze gasten, voor de prachtig aangeklede zaal en het uitmuntende eten! Een welverdiende dankjewel aan Katrien, Tom en jullie team om ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd was! Kim en Kris.
goedkope autolening
Feestzaalzoeker.be Zalen Feestzalen in België.
De Levaard Feestzaal in Haringe In Dorp. De Levaard bestaat uiteen: polyvalente zaal 12 op 24m om de 6 m kan er een scheiding tot stand gebracht worden.een kleedr. feestzaal de gilde Feestzaal in harelbeke In centrum. feestzaal voor elk wat wils naar ieder zijn portemone; wij verzorgen uw feest zoals trouwfeesten, babyborrels, verjaardags.
Feestzaal Alle Feestzalen kan je terugvinden op Salino.be Salino.be.
Zoekt u een feestzaal voor 15 personen tot 250 personen, in het Bevershof hebben wij voor ieder feest een passende zaal. Ook is het mogelijk om verschillende zalen te combineren waardoor wij een capaciteit kunnen dragen van ruim 450 gasten.
Restaurant Feestzaal Bebronna Unieke venue in het hart van de Waaslandhaven!
Vanaf maandag 8 januari terug geopend en tot uw dienst! Volledig vernieuwde menukaart met nieuwe menuformule. U kan al vanaf 30 euro van een 3-gangen menu komen genieten bebronna topteam nieuwekaart 3gangenmenu 30euro genieten schelde kallo See More See Less.
Feestzaal Efsane De mooiste feestzaal in België/Nederland.
Op zoek naar een feestzaal in België? Of juist een feestzaal in Nederland? Dan is Efsane Feestzaal ideaal voor u. Wij zijn namelijk gevestigd op de Belgisch-Nederlandse grens met een capaciteit van 20 tot 1000 gasten. De ruime en adembenemende Amphitheater architectuur geeft u en uw gasten een heerlijk vrij gevoel.

Contacteer ons