Meer resultaten voor Hombeek

 
Hombeek
Hombeek Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
Hoewel gelegen in een zeer moerassig gebied, was Hombeek vermoedelijk toch bewoond van in de prehistorie; hiervan getuigen de vondsten van 1939 in de bedding van de Zenne: vaatwerk uit de IJzertijd, de Romeinse periode en de vroege middeleeuwen. Tijdens het ancien régime vóór 1789 bestond Hombeek uit twee hoofdheerlijkheden: Op-Hombeek, modo Smal-Brabant, en Neer-Hombeek.
Berendrecht
Kaart Hombeek ViaMichelin.
Zoek en vind het gewenste adres op de kaart van Hombeek of bereken een route van of naar Hombeek, zoek en vind alle toeristische bezienswaardigheden en restaurants uit de Michelin Gids in of in de buurt van Hombeek. De plattegrond Hombeek van ViaMichelin: raadpleeg de beroemde Michelin-kaarten die zijn gebaseerd op meer dan een eeuw ervaring.
Mechelen
ZENNESTER HOMBEEK Hombeek voetbalclub, adres, voetbalveld, terrein, voetbal, club, uitslagen, voetbaluitslagen Voetbaladres.be.
Mechelen
Zennester Hombeek.
Vriendenwedstrijd RC Genk U9U10 tegen U10 ZH op zo 17/02/2019. maart 3, 2019. Data VoetbalspeeltuinU5 en samenwerking met YR KV Mechelen oktober 4, 2018. U6 en U7-trainer gezocht augustus 28, 2018. Zennester Hombeek Dames zoekt nog speelsters juli 25, 2018. Copyright 2018 Zennester Hombeek.
Mechelen
t Middenveld verse groenten uit Hombeek.
Boeren Koen en Sander leerden elkaar kennen tijdens de tweejarige opleiding Biologische Landbouw. Tijdens een gedeelde stage kwamen ze op het idee samen een project op te starten in Hombeek. In April 2017 is t Middenveld officieel van start gegaan.
schilderwerken
Longaevitas Assistentiewoningen Serviceflats in Hombeek.
Ze worden perfect onderhouden en op regelmatige basis verfraaid en gerenoveerd. Het gebouw en de flats zijn allen rolstoeltoegankelijk en zijn voorzien van anti-slipvloeren, aangepast sanitair, brede deuren of schuifdeuren en voldoen aan de strenge normen inzake isolatie, ventilatie en duurzaamheid.
Limousine
HOME Patisserie Mark Deckers.
Patisserie Mark Deckers. Welkom bij Patisserie Mark Deckers, uw warme bakker voor Hombeek en omstreken Leest, Kapelle-op-den-Bos, Mechelen. U kan bij ons terecht voor een rijk assortiment aan brood, koffiekoeken, taart en gebak. Wij verzorgen ook bestellingen op maat van uw wensen.
2e hands auto verkopen
Waterberg Zabra Real Estate.
Toegang via de Zemstseweg ter hoogte van nr 42, 2811 Hombeek. REEDS 74% VERKOCHT! Ik schrijf me in voor de infoavond op 12 juli 2018. De infoavond gaat door van 18 tot 20u in het infokantoor. Toegang via de Zemstseweg ter hoogte van nr 42, 2811 Hombeek.
geld lenen simulatie

Contacteer ons